Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 540 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Pewnie, dwójka jest ciężko dostępna

Ale widzę, że akurat zostały wykupione wszystkie sztuki, jak wczoraj kupowałam to była dostępna jeszcze jedna, dodaj sobie użytkownika do ulubionych i obserwuj pewnie znowu wystawi aukcje.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1903657973
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Mi ten kolor pomarańczy przypomina niektóre dziewczyny, które źle wysmarowały się kremem samoopalającym.
paskudny ten kolor, jakoś nie umiałam go dopasować do kogoś w wyobraźni, ale zdjęcie zobrazowało wszystko ;d
a ja mam dosc ciemny odcien cery - NIE UZYWAM SAMOOPALACZA, NIE CHODZE NA SOLARIUM - chyba taka uroda i mi najciemniejszy z Photoready pasuje i jakos na pomarancze nie wygladam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
sorry za duzy obrazek - mam na mysli Golden Beige