malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  3 Noiembrie 2011
styka51
styka51: statnio sobie szorty z jednych zrobiłam,

ja tez, bo upapralam sobie je farba do wlosow;)

styka51
styka51:

aaa, merry christmas w ogole, czy jak tam, z okazji imienin:*

ps. dawno nie mialam zapalenia drog moczowych, cholera:and: no i sie przyplątuje wlasnie chyba;/
mirra20
mirra20
  3 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Wiesz... jakbym miała więcej kasy, to nakupiłabym sobie mnóstwo żakietów, spódnic ołówkowych, koszul.. O jaaaa

zawsze można kupić troche tego i trochę rzeczy na luzie
styka51
styka51
  3 Noiembrie 2011
massacre
massacre: rzygam. jak bys musiala tak do pracy chodzic, to tez bys rzygala :D

Może... jak na razie się jaram ;p

massacre
massacre: imienionowy :*

Wiedziałam ^^

Babsy
Babsy: ja tez, bo upapralam sobie je farba do wlosow;)

Farba nie schodzi z ciuchów?

Babsy
Babsy: aaa, merry christmas w ogole, czy jak tam, z okazji imienin:*

A, senkju, senkju ;*

Babsy
Babsy: ps. dawno nie mialam zapalenia drog moczowych, cholera no i sie przyplątuje wlasnie chyba;/

A na to to urinal jest czy coś innego z żurawiną, tak?
styka51
styka51
  3 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze można kupić troche tego i trochę rzeczy na luzie

Tylko, że na takie i takie ciuchy jest potrzebna kasa, a z tą u mnie bywa ciężko. Ale staram się ^^
Babsy
Babsy
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Farba nie schodzi z ciuchów?

upralam dwa razy i nie zeszlo;)

styka51
styka51: A, senkju, senkju

nie ma za co;*

styka51
styka51: A na to to urinal jest czy coś innego z żurawiną, tak?

ta;) mam cos takiego wlasnie, ale nie wiem jakim cudem to zrobilam, ze wpadlo mi pol pudelka do herbaty i sie teraz posklejaly w cholere;) wzielam sobie przeciwbolowego, bo teraz tylko brzuch mnie boli
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: upralam dwa razy i nie zeszlo;)

Jak dobrze, że włosów nie farbuje;p

Babsy
Babsy: ta;) mam cos takiego wlasnie, ale nie wiem jakim cudem to zrobilam, ze wpadlo mi pol pudelka do herbaty i sie teraz posklejaly w cholere;) wzielam sobie przeciwbolowego, bo teraz tylko brzuch mnie boli

A ja niby wczoraj okres dostałam, ale nic mnie nie boli, dziwne:ninja:
Babsy
Babsy
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Jak dobrze, że włosów nie farbuje;p

ja juz kilka ciuchow sobie spapralam przez farbe;) jedna bluze kolodomowa, czarna mam rozjasniona:lol2:

uzywasz moze fmoda? ja dzis wlaczylam po pewnym czasie nieuzywania, i nie mam zglos naruszenie, ukryj i pewnie kilku innych rzeczy, ktorych jeszcze nie zauwazylam;/
styka51
styka51
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: ja juz kilka ciuchow sobie spapralam przez farbe;) jedna bluze kolodomowa, czarna mam rozjasniona

Znając mnie, to połowa ciuchów byłaby do wyrzucenia;p

Babsy
Babsy: uzywasz moze fmoda? ja dzis wlaczylam po pewnym czasie nieuzywania, i nie mam zglos naruszenie, ukryj i pewnie kilku innych rzeczy, ktorych jeszcze nie zauwazylam;/

Używam mam wsio: Cytuj fragment, Cytuj całość, Zgłoś naruszenie, Ukryj.
Tylko pod avatarem nie mam tej ikonki, która pokazywała zdjęcie profilowe.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Tylko pod avatarem nie mam tej ikonki, która pokazywała

Tez tego nie mam
Poza tym od jakiegoś czasu nie mam tez zgłoś naruszenie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: uzywasz moze fmoda? ja dzis wlaczylam po pewnym czasie nieuzywania, i nie mam zglos naruszenie, ukryj i pewnie kilku innych rzeczy, ktorych jeszcze nie zauwazylam;/

bo musisz sobie w ustawieniach ustawic, czy chcesz zeby to bylo widoczne, czy nie.
a ustawienia sa jak zjedziesz na dol strony, powinien ci taki pasek wychodzic. klikasz w niego i ustawiasz co tam chceesz widziec.

styka51
styka51: Tylko pod avatarem nie mam tej ikonki, która pokazywała zdjęcie profilowe.

to nie fmod, tylko fotka zmienila cos tam.
sylwik
sylwik
  4 Noiembrie 2011

noooo, i powrocil podglad miniaturki :mrgreen:

Babsy
Babsy
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo musisz sobie w ustawieniach ustawic, czy chcesz zeby to bylo widoczne, czy nie. a ustawienia sa jak zjedziesz na dol strony, powinien ci taki pasek wychodzic. klikasz w niego i ustawiasz co tam chceesz widziec.

wlasnie tego paska na dole tez nie mam. ale napisalam juz do theqasha czy jak sie pisze ten nick;)
Babsy
Babsy
  4 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: agoosiaaa:bo musisz sobie w ustawieniach ustawic, czy chcesz zeby to bylo widoczne, czy nie. a ustawienia sa jak zjedziesz na dol strony, powinien ci taki pasek wychodzic. klikasz w niego i ustawiasz co tam chceesz widziec. wlasnie tego paska na dole tez nie mam. ale napisalam juz do theqasha czy jak sie pisze ten nick;)

slepota nie boli:rotfl: juz znalazlam pasek na dole, zaznaczylam co trzeba i wszystko widac:lol2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  4 Noiembrie 2011

Korektor Janssen zamówiony, uff znalazłam aucję na której był odcien 2, no.. to znowu na 3 lata spokój :ziober2:

A moje papużki jedzą dzisiaj jajko na twardo i marchewke :w00t:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Korektor Janssen zamówiony, uff znalazłam aucję na której był odcien 2, no.. to znowu na 3 lata spokój

podzielilabys sie linkiem? tez szukalem dwojki

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.