malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczorajszy wieczor spedzilam na ogladaniu i czytaniu cytatow Ani Bałon z Tam Padl2 jezuś jaka ona głupiutka jest...:X

:crylol: :crylol:
feuliette
feuliette
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

no co,kazdy na kwejki jedzie po niej,a że nigdy mi sie nie chce tego oglądać,najbardziej przypadło mi do gustu to zdjecie na ktorym jest 25kg cięższa taki pasztecik ;D
feuliette
feuliette
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

no co,kazdy na kwejki jedzie po niej,a że nigdy mi sie nie chce tego oglądać,najbardziej przypadło mi do gustu to zdjecie na ktorym jest 25kg cięższa taki pasztecik ;D
feuliette
feuliette
  6 Noiembrie 2011
W czym się teraz chodzi na półmetki? :ninja:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W czym się teraz chodzi na półmetki?

Normalnie, fajna kiecka, buty, jakiś naszyjnik, kolczyki, bransoleta i wsio. A w czym Ty byś chciała :pavarotti:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  6 Noiembrie 2011

Czy te smsy z top secrecie po pokazaniu go przy kasie to prawda? można dostac -20%? bo takie to dziwne mi się wydaje :ziober2:

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
mirra20
  6 Noiembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Czy te smsy z top secrecie po pokazaniu go przy kasie to prawda? można dostac -20%? bo takie to dziwne mi się wydaje

nic w tym dziwnego, wiele sklepów ma tego typu rozwiązania
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nic w tym dziwnego, wiele sklepów ma tego typu rozwiązania

no właśnie wiem, tylko kiedyś też było coś podobnego, a później się okazało że na ileś tam musiałam zrobic zakupy i dopiero jakiś tam upust
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mirra20
mirra20
  6 Noiembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: no właśnie wiem, tylko kiedyś też było coś podobnego, a później się okazało że na ileś tam musiałam zrobic zakupy i dopiero jakiś tam upust

to już zależy od regulaminu promocji w danym sklepie, a co masz napisane w smsie dokładnie?
feuliette
feuliette
  6 Noiembrie 2011
naaats
naaats: A w czym Ty byś chciała

nago:rotfl: właśnie nie wiem w czym bym chciała...moze jakas sukienke od kolezanki pozycze bo nic nie mam :ssh:
mmaryjka
mmaryjka
  6 Noiembrie 2011

metoda czyszczenia olejem - po 4 dniach jestem dość pozytywnie zaskoczona. na razie jeszcze nie polecam, ale jestem coraz bliżej.

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  6 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nago właśnie nie wiem w czym bym chciała...moze jakas sukienke od kolezanki pozycze bo nic nie mam

No, chłopakom na półmetku by się podobało :pavarotti:

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

feuliette
feuliette
  6 Noiembrie 2011
naaats
naaats: No, chłopakom na półmetku by się podobało

watpie,bo chodze do szkoly z przewaga dziewczyn :D
Babsy
Babsy
  6 Noiembrie 2011
massacre
massacre:

poznalas mnie z moim nowym kochankiem:D slucham dzis na okraglo Olly'ego i heart skips a beat:w00t::sex:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  6 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: massacre: poznalas mnie z moim nowym kochankiem:D slucham dzis na okraglo Olly'ego i heart skips a beat

Widziałam na fejsie :ninja:
Wpisz sobie w yt Olly Murs Xtra Factor, będziesz mieć go wiecej :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.