malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pełnia może wpływać na sen ?

znalazłam to:
Konto usunięte
Konto usunięte: Zgodnie z niektórymi badaniami statystycznymi, w czasie pełni Księżyca zdarza się więcej wypadków drogowych, ataków serca, częściej wzywane jest pogotowie, dochodzi do nasilenia zaburzeń psychicznych i nerwowych. Gwałty, rozboje, morderstwa, próby samobójcze zdarzają się również znacznie częściej w ciągu dwóch-trzech dni przed i po pełni.
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Cytat: Zgodnie z niektórymi badaniami statystycznymi, w czasie pełni Księżyca zdarza się więcej wypadków drogowych, ataków serca, częściej wzywane jest pogotowie, dochodzi do nasilenia zaburzeń psychicznych i nerwowych. Gwałty, rozboje, morderstwa, próby samobójcze zdarzają się również znacznie częściej w ciągu dwóch-trzech dni przed i po pełni.

a to ci dopiero
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: zakladaj gaz, co sie bedziesz pitolic:) zawsze jakies odciazenie finasowe:) moj Piekny dostal pozyczke z roboty na gaz:)

Tylko wiesz, gaz 2 koła, zanim mi się zwróci... a jak zachce mi się auto sprzedać? A ludzie nie będą chcieli kupić, bo wiadomka, że na gazie większość zajechana :ninja:

Babsy
Babsy: mam kilka osob stad na fb i nie szafuje ich danymi,

Ja tam mam pełno ludzi stąd na fb, ale do dziś nie znam nazwiska Joanny :o
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: nie wiem, ale jak (prawie) zawsze mi sie glupoty snily;) i sie budzialm ze 3, 4 razy;)

Też masz wspaniałe sny ? :rotfl: Ja czasem jak się budzę to aż nie dowierzam, no masakryczne bzdury mi się śnią, prawie co noc :zonk: A dzisiaj obudziłam się pół godziny po zaśnięciu, 3 godziny nie mogłam zasnąć i w sumie jakieś 3 spałam. Ale po raz pierwszy od lat wypiłam rano kawę (kupiłam mleko bez laktozy, dwa razy droższe od zwykłego, ale takiego nie mogę :and:) i jakoś przeżyłam :o)
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: znalazłam to:

Matko kochana :ninja: Co ten księżyc z ludźmi robi :O
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też masz wspaniałe sny ? Ja czasem jak się budzę to aż nie dowierzam, no masakryczne bzdury mi się śnią, prawie co noc A dzisiaj obudziłam się pół godziny po zaśnięciu, 3 godziny nie mogłam zasnąć i w sumie jakieś 3 spałam. Ale po raz pierwszy od lat wypiłam rano kawę (kupiłam mleko bez laktozy, dwa razy droższe od zwykłego, ale takiego nie mogę ) i jakoś przeżyłam :o)

Ja w sobotę ( była juz pełnia?) nawaliłam się w cztery dupy, zasnęłam wyczerpana o 22, a o 3 q nocy byłam wyspana, zasnąć nie mogłam, świrowałam. Potem zasnęłam, to mojemu się jakies pierdoły śniły i płakał przez sen mi :ninja: A dziś obudziłam się z 3 razy i śniło mi sie, że byłam na przygotowaniach ślubu mojego kuzyna, a on chciał się całować ze mną :rotfl:
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Tylko wiesz, gaz 2 koła, zanim mi się zwróci... a jak zachce mi się auto sprzedać? A ludzie nie będą chcieli kupić, bo wiadomka, że na gazie większość zajechana

hmm moj leje do pelna gaz za jakies 70, 80 zl i jezdzi na nim 400 cos km, nie pamietam jaki ma silnik, ale 1.6 albo 1.8. no ale przemysl wszystkie za i przeciw, ja bym robila, jakbym miala jeszcze ze 2 lata, poltora roku jezdzic:)

styka51
styka51: Ja tam mam pełno ludzi stąd na fb, ale do dziś nie znam nazwiska Joanny

ano wlacha;) pewnie ma jakies obciachowe, np. Psikuta:swir:

Konto usunięte
Konto usunięte: Też masz wspaniałe sny ?

jak cholera;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja czasem jak się budzę to aż nie dowierzam, no masakryczne bzdury mi się śnią, prawie co noc

ja czasem mysle- to sen, czy jawa? wydaje mi sie , ze jawa, a i tak przyjmuje naturalnie rozne idiotyzmy:P
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: hmm moj leje do pelna gaz za jakies 70, 80 zl i jezdzi na nim 400 cos km, nie pamietam jaki ma silnik, ale 1.6 albo 1.8. no ale przemysl wszystkie za i przeciw, ja bym robila, jakbym miala jeszcze ze 2 lata, poltora roku jezdzic:)

Wiesz... jak jestem w trasie, to i 5 mi weźmie, ale po mieście to :and: Muszę to z Mańkiem przegadać, bo samochód niby mój ( za pieniądze moich rodzicieli),a Maniek więcej tankuje i jeździ :lol:

Babsy
Babsy: ano wlacha;) pewnie ma jakies obciachowe, np. Psikuta

Hahahaha :D Ale bez "eS" :d
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: nawaliłam się w cztery dupy, zasnęłam wyczerpana o 22, a o 3 q nocy byłam wyspana,

usypiajac w piatek po 3 piwach, pytalam sie Pieknego, czy mnie kocha:ninja: nie pamietam tego:ninja:

styka51
styka51: śniły i płakał przez sen mi

ja zgrzytam zebami i chrapie:mrgreen:
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: jak jestem w trasie, to i 5 mi weźmie, ale po mieście to

ke? az tak sie na autach nie znam:P

styka51
styka51: Hahahaha Ale bez "eS"

a moze i z Es:P
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: w sobotę ( była juz pełnia?)

Nie mam pojęcia :D
styka51
styka51: nawaliłam się w cztery dupy, zasnęłam wyczerpana o 22, a o 3 q nocy byłam wyspana, zasnąć nie mogłam, świrowałam

Oj, nawalona tobym spała choćby się paliło i waliło :lol2:
styka51
styka51: Potem zasnęłam, to mojemu się jakies pierdoły śniły i płakał przez sen mi

:wtf: No nieźle... Ja czasem gadam przez sen, dobrze, że nikt ze mną nie śpi, bo bym jeszcze powiedziała co nie trzeba :rotfl:
styka51
styka51: A dziś obudziłam się z 3 razy i śniło mi sie, że byłam na przygotowaniach ślubu mojego kuzyna, a on chciał się całować ze mną

Kazirodca jeden :crylol:
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011

Może kiedyś z Wami pogadam o autach, póki co w czwartek mam pierwsze jazdy :rotfl:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 Noiembrie 2011

Sylwia, ja nie chce nic mówic, ale miałaś byc dziewicą do ślubu :rotfl::rotfl::rotfl:

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: póki co w czwartek mam pierwsze jazdy

powodzonka^^
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: ano wlacha;) pewnie ma jakies obciachowe, np. Psikuta

:crylol:
Babsy
Babsy: ja czasem mysle- to sen, czy jawa? wydaje mi sie , ze jawa, a i tak przyjmuje naturalnie rozne idiotyzmy:P

Moje hity to:
1. Goniący mnie ksiądz (uciekłam do tunelu, który był "ślepy" - jak miał mnie uderzyć pociąg to się obudziłam)
2. W szkole zamiast chodzić bujaliśmy się na lianach jak w dżungli :crylol:
3. Mój wychowawca z LO umierający i zmartwychwstający :rotfl: MASAKRA
Babsy
Babsy: ja zgrzytam zebami i chrapie

Moja mama zaciskała zęby przez sen, za 300 zł (:ninja: złodziejstwo) zrobili jej na przednie zęby taką plastikową nakładkę, żeby jej się nie niszczyły te zęby :o)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.