malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Tylko o kasę chodzi

wiadomo...

styka51
styka51: Ja za pierwszym razem nie zdałam testów 4 błędy miałam ;p Za drugim razem poszło gładko, no i jak byłam na mieście, to na rondzie nie mogłam zmienić biegu-.- ale dałam radę. A jak zbliżałam się do WORD'u i facet powiedział: proszę skręcić w prawo, to już czułam, że zdałam. Zaparkowałam, ten wypisał mi karteczkę i mówi, że gratuluje, a ja: naprawdę? A facet: no tak, dobrze pani jeździ

takie wspomnienia są fajne jak się ma już wszystko za sobą:D
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiadomo...

Kiedyś nawet jakieś statystyki odnośnie WORD'u w moim mieście widziałąm, masakra ile ludzi nie zdaje :C

Konto usunięte
Konto usunięte: takie wspomnienia są fajne jak się ma już wszystko za sobą:D

No dokładnie. Teraz mam cichą nadzieję, żeby do 17 nic nie odwalić, bo prawko mi zabiorą ;c
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Kiedyś nawet jakieś statystyki odnośnie WORD'u w moim mieście widziałąm, masakra ile ludzi nie zdaje :C

w ogóle system zdawania w Polsce jest chory...
ludzie nie zdają często za takie takie drobnostki że głowa mała, wiem bo za pierwszym razem też mnie egzaminator udupił za szczegół ale niepotrzebnie mu mówiłam że to mój pierwszy raz

styka51
styka51: No dokładnie. Teraz mam cichą nadzieję, żeby do 17 nic nie odwalić, bo prawko mi zabiorą ;c

a punktów masz sporo?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: uwielbiam chodzić na rozmowy o prace:D i jak tam?

a weź, takie zadania nawymyślali :D i te pytania..
pierwszy etap był pisemny musiałam odpowiedzieć na list roszczeniowy a drugie zadanie to było zareklamowanie kremu przeciwzmarszczkowego i podać 5 jego zalet, w drugim etapie musiałam napisać wyrazy z poprawnością ortograficzną, takie jak Grażyna, szwedzki, chusteczka, Piłsudskiego itp. potem musiałam odpowiedzieć na pytania
Kto to jest telemarketer?
jakie cechy charakteru i osobowości powinien posiadać?
czy pani posiada takie cechy?
jakie sa Pani słabe punkty?
jak Pani reaguje na krytyke?
co dla Pani oznacza pokonywanie obiekcji klienta?
jak Pani wyobraza sobie swoją keriere zawodową za 5 lat?
a trzeci to musialam do niego zadzwonic, i tu mi poszlo zle bo zapomnialam o zyczeniach urodzinowych i za mało go namawiałam, ale potem mu wskazalam swoje błędy i powiedziałam co zrobiłabym następnym razem, nie wiem zobaczymy do 15 ma dac znac czy przyjmą mnie czy nie, zalezy jakie były wczesniejsze dziewczyny bo jak z doswiadczeniem to wiadomo ze nie mam szans, a jak mojego pokroju czyli z innej szansy to niewiadomo co zadecyduje. :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Noiembrie 2011

z innej branży*** a nie szansy :crylol:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Mnie M wczoraj wkurzył... myślał, że jak zabrał mnie na lasagne, to będę miękka, a tu przeciwnie Miałam ochotę go w pysk strzelić. A co u Ciebie mała?

hah. J. przyszedl po pracy z kwiatami no i wiadomo seksy byly :rotfl:
a tak poza tym to, wczoraj leze sobie na lozku. J. sie pyta:
- co robisz?
ja: a nic... ogladam teledyski

J: A, nie wiedzialem, ze to on spiewa...
ja: fajny... teledysk, nie?
J:yhm...
ja: wiesz, jaki on ma dywan na klacie? ^^
J: o_O
ja: widzialam jego nagie fotki w The Sun (angielska gazeta)
J: FUJ
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra wiadomosc to taka ze dostałam pracę, kupuję samochód dodatkowo pewien fotograf odkrył we mnie potencjał więc zaczynam budować portfolio mam nawet własną stronkę

WOW, no to gratki
daj namiary na stronke :w00t:
oczywko na PW, troche na forum ucichlo, ale wiesz... podejrzewam, ze dalej jestesmy obserwowane

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pełnia może wpływać na sen ? Spało mi się (a raczej nie spało) okropnie

ja zawsze mam w uj energii, nie moge spac... w nocy przebudzilam sie miedzy 2 a 3 i zgwalcilam J. :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a weź, takie zadania nawymyślali :D i te pytania.. pierwszy etap był pisemny musiałam odpowiedzieć na list roszczeniowy a drugie zadanie to było zareklamowanie kremu przeciwzmarszczkowego i podać 5 jego zalet, w drugim etapie musiałam napisać wyrazy z poprawnością ortograficzną, takie jak Grażyna, szwedzki, chusteczka, Piłsudskiego itp. potem musiałam odpowiedzieć na pytania Kto to jest telemarketer? jakie cechy charakteru i osobowości powinien posiadać? czy pani posiada takie cechy? jakie sa Pani słabe punkty? jak Pani reaguje na krytyke? co dla Pani oznacza pokonywanie obiekcji klienta? jak Pani wyobraza sobie swoją keriere zawodową za 5 lat? a trzeci to musialam do niego zadzwonic, i tu mi poszlo zle bo zapomnialam o zyczeniach urodzinowych i za mało go namawiałam, ale potem mu wskazalam swoje błędy i powiedziałam co zrobiłabym następnym razem, nie wiem zobaczymy do 15 ma dac znac czy przyjmą mnie czy nie, zalezy jakie były wczesniejsze dziewczyny bo jak z doswiadczeniem to wiadomo ze nie mam szans, a jak mojego pokroju czyli z innej szansy to niewiadomo co zadecyduje.

czyli standardowa porządna rozmowa
trzeba myśleć pozytywnie, ja też po swojej ostatniej rozmowie byłam po prostu wściekła, bo to nie był mój dzień rozmowa zaraz po pogrzebie babci nie była wg mnie dobrym pomysłem ale upór mamy mnie przekonał, i jak zwykle mama miała racje bo pomimo koszmarnego wyglądu i wpadek się udało
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle system zdawania w Polsce jest chory... ludzie nie zdają często za takie takie drobnostki że głowa mała, wiem bo za pierwszym razem też mnie egzaminator udupił za szczegół ale niepotrzebnie mu mówiłam że to mój pierwszy raz

Weź... mójego kumpla ojciec jest instruktorem jazdy, kumpel poszedł zdawać, za pierwszym razem oblał bo: mała płynność jazdy, za drugim razem: mała precyzja ruchów, a za trzecim: słaba dynamika :lol: No i w końcu w Kaliszu zdał bez problemu ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: a punktów masz sporo?

Nie mam ani jednego, ale nawet za drobną kolizję zabierają, jak zrobi się w ciągu pierwszego roku.

massacre
massacre: hah. J. przyszedl po pracy z kwiatami no i wiadomo seksy byly

U mnie wczoraj po pączku był :lol:

massacre
massacre: ja: widzialam jego nagie fotki w The Sun (angielska gazeta) J: FUJ http://fmod.szatana.eu/emotki/ffffuuuu.gif

HAHAHAH :rotfl:
Szkoda mi tych chłopów czasem...

W ogóle dziś z jakim fajnym chłopakiem rozmawiałam, takie ciasteczko, że hej :w00t: Aż się muszę pochwalić M, że jeszcze powodzenie mam i ma być czujny :D
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Weź... mójego kumpla ojciec jest instruktorem jazdy, kumpel poszedł zdawać, za pierwszym razem oblał bo: mała płynność jazdy, za drugim razem: mała precyzja ruchów, a za trzecim: słaba dynamika No i w końcu w Kaliszu zdał bez problemu ;p

każdy egzaminator ma inną wizję jak ma ktoś jeździć i weź tu się dopasuj...

styka51
styka51: Nie mam ani jednego, ale nawet za drobną kolizję zabierają, jak zrobi się w ciągu pierwszego roku.

o kurde nie wiedziałam, no ale ja już ponad dwa lata mam, poza trym mało jeżdżę dopóki czegoś swojego nie kupię
styka51
styka51
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: każdy egzaminator ma inną wizję jak ma ktoś jeździć i weź tu się dopasuj...

No dokładnie. Poza tym nie wierzę, że chłopak nie umiał jeździć, skoro jego ojciec wie jakie wymagania mają i ogólnie. Albo celowo chcieli go udupić, za nazwisko.

Konto usunięte
Konto usunięte: o kurde nie wiedziałam, no ale ja już ponad dwa lata mam, poza trym mało jeżdżę dopóki czegoś swojego nie kupię

No to już jakieś doświadczenie jest. Ja nie lubię jeździć po drogach, które nie mają tego pasa na środku, nie moge odnaleźć swojej połowy ;c
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: No dokładnie. Poza tym nie wierzę, że chłopak nie umiał jeździć, skoro jego ojciec wie jakie wymagania mają i ogólnie. Albo celowo chcieli go udupić, za nazwisko

muszą sobie premię nabić

styka51
styka51: No to już jakieś doświadczenie jest. Ja nie lubię jeździć po drogach, które nie mają tego pasa na środku, nie moge odnaleźć swojej połowy ;c

ja nie lubię takich wjazdów i zjazdów "na świder" w galeriach
Babsy
Babsy
  8 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nie mogłabym funkcjonować

ja za piekny rowny usmiech pocierpialabym:)

Konto usunięte
Konto usunięte: mi na oba, ale wyglada na to, ze sie jeszcze dluuuugo nie zdecyduje

mi tez na oba w sumie, ale dolnymi sie nie usmeicha,, to bym mogla zaoszczedzic;) ale oczywko nie stac mnie nawet na jeden luk, no i najpierw trzeba wszystkie zeby wyleczyc, a nie wiem, ile by sie do tego leczenia kwalifikowalo. ej, w sumie to dolne mam do leczenia;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ała, u mnie najgorzej z dołem - dół mam masakrycznie krzywy u góry tylko dwójki mi tak wystają jakby, trzeba by je było zrównać z jedynkami i tyle.

mi na gorze jedynki wystaja przed dwojki, prawa w dodatku po skosie jakos. nie wiem, czy bi mi jeszcze nie musiala rwac jakis zebow z tylu, zeby te jedynki sie zmiescily, jak sie zaczelby prostowac;/

styka51
styka51: Ja za pierwszym razem nie zdałam testów 4 błędy miałam

ostatnim razem, poszlam umawiac egzamin praktyczny, a okazalo sie, ze mi poprzedniego dnia testy przepadly, bo pol roku minelo:martuska: no i zdawalam jeszcze raz, akurat mialam kilka pytan, ktore przegladalam w poczekalni chwile wczesniej;)

styka51
styka51: 4 błędy miałam Za drugim razem poszło gładko, no i jak byłam na mieście, to na rondzie nie mogłam zmienić biegu-.- ale dałam radę. A jak zbliżałam się do WORD'u i facet powiedział: proszę skręcić w prawo, to już czułam, że zdałam. Zaparkowałam, ten wypisał mi karteczkę i mówi, że gratuluje, a ja: naprawdę? A facet: no tak, dobrze pani jeździ

ja skrecilam na ostatnim w lewo ze zlego pasa, do jazdy na wprost... byla na nim strzalka w lewo, ale za chwile sie konczyla i wskazywala, zeby zjechac na skrajny pas:ninja: jeszcze juz wjezdzajac na plac wordu, zrobilam to bez kierunku, ale jakos zdalam, choc wydaje mi sie, ze to zle skrecenie kwalifikowaloby mnie do niezdania.

styka51
styka51: W ogóle mi żaden okulista nie może wzroku zbadać, nic. Bo za szybko mi się akomodacja włącza i po ptokach. Jeden mówi, że jest -4 a drugi, że -1,5

miedzy 4 a poltora jest spora roznica... przy -1,5 jeszcze mozna funkcjonowac bez oksow, zakaldac je tylko do czytania, jazdy, telewizji...:ninja:
mirra20
mirra20
  8 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: ja za piekny rowny usmiech pocierpialabym:)

ja nie jestem w stanie funkcjonować np w pracy jak mnie bolą zęby, a nie jest najgorzej więc dam sobie spokój z prostowaniem
massacre
massacre
  8 Noiembrie 2011
styka51
styka51: U mnie wczoraj po pączku był

no kalorie trzeba zrzucic :crylol:
styka51
styka51: HAHAHAH Szkoda mi tych chłopów czasem...

Jakos nie jest zazdrosny tak jak o swojego kumpla :rotfl:
Clinton jest tak przystojny jak J. i do tego wysoki. Zawsze J. wkurzam i mowie, to co Clinton tez bedzie? A moze ja sie z jego dupa zamienie facetami na chwile? Co? Mialbys cos przeciwko? On w koncu wyglada tak jak Ty, tylko jest wyzszy :rotfl:

styka51
styka51: W ogóle dziś z jakim fajnym chłopakiem rozmawiałam, takie ciasteczko, że hej Aż się muszę pochwalić M, że jeszcze powodzenie mam i ma być czujny :D

no ba, trzeba czasem uswiadomic facetowi, zeby nie pomysleli, ze jestesmy ich wlasnoscia i nie maja zadnego zagrozenia... bo o nas to zawsze trzeba sie starac.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.