malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: usypiajac w piatek po 3 piwach, pytalam sie Pieknego, czy mnie kocha nie pamietam tego

Hahahha :D Ja też czasem mówię dużo rzeczy, a potem nie pamiętam. W ogóle jak jestem pijana, t słowotok mi się włącza :lol:

Babsy
Babsy: ja zgrzytam zebami i chrapie

Ja kiedyś mówiłam... Słyszę jakis płacz, odwracam się a ten tak pochlipuje śmiesznie, to się pytam, co się stało, a on, że chcał pomóc kumplowi w sprawdzianie, ale zapomniał:lol:
Do szkoły od 3 lat nie chodzi ...

Babsy
Babsy: ke? az tak sie na autach nie znam:P

No w mieście auto mi pali więcej niż w prostej trasie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Oj, nawalona tobym spała choćby się paliło i waliło

No właśnie a ja nie mogłam... jeszcze pić mi się chciało tak strasznie, to kompotu mi przyniósł.. a jego mama zza ściany: cicho mi tam, jutro do kościoła musze wstać :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Kazirodca jeden

Wiesz jak mi głupio było.. bo nie całowałam się z nim, świadoma byłam, że mam swojego M i w ogóle...
Albo w piątek śniło mi się, że całuje się w moim Mańkiem, otwieram oczy a tam Maniek ale z ustami mojego ex.. Matko jakie to obleśne było :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: póki co w czwartek mam pierwsze jazdy

Łohohoh :D To trzymam kciuki:d
Ja zdałam za drugim razem w mieście, gdzie zdawalność jest najniższa w Polsce, zdaje 3 na 10 :D
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Sylwia, ja nie chce nic mówic, ale miałaś byc dziewicą do ślubu

Może nie chodziło o jej ślub :lol2:
Babsy
Babsy: powodzonka^^

(Nie) dziękuję :D :* Jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą (żal, wiem), mam nadzieję, że wyczuję to sprzęgło i mi nie zgaśnie i uda mi się triumfalnie odpalić za pierwszym razem :D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może nie chodziło o jej ślub

Pewnie mój :ziober2:
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: Sylwia, ja nie chce nic mówic, ale miałaś byc dziewicą do ślubu

Przeca prawie jestem :lol:

A poza tym, tu nikt o żadnym seksie nic nie wspomina :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Moje hity to: 1. Goniący mnie ksiądz (uciekłam do tunelu, który był "ślepy" - jak miał mnie uderzyć pociąg to się obudziłam) 2. W szkole zamiast chodzić bujaliśmy się na lianach jak w dżungli 3. Mój wychowawca z LO umierający i zmartwychwstający MASAKRA

Hahahha :D Mocne^^
Ja pamiętam jak miałąm sen, który się powtarzał: po moim starym domu gonił mnie krokodyl, pełno wody było wszędzie, ale jak weszłam na wersalkę, to byłam uratowana :lol:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Przeca prawie jestem A poza tym, tu nikt o żadnym seksie nic nie wspomina

Palec nie rozdziewiczy całkowicie masz rację :DDD

Oj wiem, byłam na Twoim fotoblogu :*
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą (żal, wiem), mam nadzieję, że wyczuję to sprzęgło i mi nie zgaśnie i uda mi się triumfalnie odpalić za pierwszym razem :D

Ja pierwszy raz siedziałam za kierownicą na PIERWSZEJ jeździe... objechałam plac dookoła i pojechałam na miasto, myślałam, że padnę ze strachu :lol:
I w ogóle 17 będzie rok jak zdałam :D
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Słyszę jakis płacz, odwracam się a ten tak pochlipuje śmiesznie, to się pytam, co się stało, a on, że chcał pomóc kumplowi w sprawdzianie, ale zapomniał Do szkoły od 3 lat nie chodzi ...

styka51
styka51: No właśnie a ja nie mogłam... jeszcze pić mi się chciało tak strasznie, to kompotu mi przyniósł.. a jego mama zza ściany: cicho mi tam, jutro do kościoła musze wstać

LEŻĘ :rotfl: :rotfl:
styka51
styka51: Wiesz jak mi głupio było.. bo nie całowałam się z nim, świadoma byłam, że mam swojego M i w ogóle... Albo w piątek śniło mi się, że całuje się w moim Mańkiem, otwieram oczy a tam Maniek ale z ustami mojego ex.. Matko jakie to obleśne było

Buahaha, nie wiem czemu, ale przed oczami stanął mi Twój Maniek z jakimiś wielkimi, żabimi warami, hahahah :crylol:
styka51
styka51: Łohohoh :D To trzymam kciuki:d Ja zdałam za drugim razem w mieście, gdzie zdawalność jest najniższa w Polsce, zdaje 3 na 10 :D

(Nie) dzięki :D Masakryczna ta zdawalność, takie drogi tam poj**ane, czy ci egzaminatorzy ? :woot:
mirra20
mirra20
  7 Noiembrie 2011

Podbijam temat samochodów też chce kupić:D

Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Moje hity to: 1. Goniący mnie ksiądz (uciekłam do tunelu, który był "ślepy" - jak miał mnie uderzyć pociąg to się obudziłam) 2. W szkole zamiast chodzić bujaliśmy się na lianach jak w dżungli 3. Mój wychowawca z LO umierający i zmartwychwstający MASAKRA

ło ludzie;) niezle;) nie pamietam teraz na szybko, ale mam jeden sen jeszcze z dziecienstwa, ktory pamietam- szlam do kosciola z Jezusem, a przy kosciele sprzedawal pocztowki diabel- mialam szajbe na pocztowki ze swieta rodzina kiedys:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Moja mama zaciskała zęby przez sen, za 300 zł ( złodziejstwo) zrobili jej na przednie zęby taką plastikową nakładkę, żeby jej się nie niszczyły te zęby )

no mi sie kiedys chyba wykrusz w cholere;P
styka51
styka51
  7 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Buahaha, nie wiem czemu, ale przed oczami stanął mi Twój Maniek z jakimiś wielkimi, żabimi warami, hahahah

Wiesz... mój ex miał takie usta żabie :lol: Takie duże, szerokie, że jakby błyszczykiem walnął, to bleee...

Konto usunięte
Konto usunięte: (Nie) dzięki :D Masakryczna ta zdawalność, takie drogi tam poj**ane, czy ci egzaminatorzy ?

Egzaminatorzy. Jak zdawałam w sobotę, to była nas chyba z 20, a zdałam ja, taka jedna dziewczyna i jeden chłopak. Ogólnie kaszana jest tam. Bo watpie, żeby wszyscy tak byle jak jeździli tam.
Babsy
Babsy
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Hahahha Ja też czasem mówię dużo rzeczy, a potem nie pamiętam. W ogóle jak jestem pijana, t słowotok mi się włącza

gadac przez sen gadam rzadko, ale po wypiciu tez lubie nawijac;)

styka51
styka51: No w mieście auto mi pali więcej niż w prostej trasie

no to jasne, jak wciaz przyspieszasz i hamujesz:)

styka51
styka51: Ja zdałam za drugim razem w mieście

ja za 7:/

Konto usunięte
Konto usunięte: (Nie) dziękuję Jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą (żal, wiem), mam nadzieję, że wyczuję to sprzęgło i mi nie zgaśnie i uda mi się triumfalnie odpalić za pierwszym razem

ja na drugiej goszinie jazd uczylam sie ruszac, i wysiadalam z placzem z auta, bo mi nie szlo;/ ale potem Piekny mnie nauczyl, i teraz ruszam bez myslenia o tym:) nawet dzis z dwojki ruszylam:P

styka51
styka51: Ja pierwszy raz siedziałam za kierownicą na PIERWSZEJ jeździe... objechałam plac dookoła i pojechałam na miasto, myślałam, że padnę ze strachu

mi kilka razy Piekny dal poprowadzic, zanim poszlam na kurs, i szlo mi niezle, a potem sie zesralo;)

styka51
styka51: I w ogóle 17 będzie rok jak zdałam

ja mam prawko od 30.03. 2010:)
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ja pamiętam jak miałąm sen, który się powtarzał: po moim starym domu gonił mnie krokodyl, pełno wody było wszędzie, ale jak weszłam na wersalkę, to byłam uratowana

:crylol: Jak jakaś zabawa z dzieciństwa xD Co do zwierząt to mi się ostatnio śniło, że miałam kolorowego żółwia i przezroczyste jeże i dzwoniłam na policję żeby je zabrali ode mnie :crylol: Bzdury, że ja pier :D
styka51
styka51: Ja pierwszy raz siedziałam za kierownicą na PIERWSZEJ jeździe... objechałam plac dookoła i pojechałam na miasto, myślałam, że padnę ze strachu

No u mnie będzie tak samo :D Jeszcze po ciemku, bo od 18 do 20 :C Trochę późno się za to prawko zabrałam, ale wcześniej argumentem była nauka do matury, która jednak nie doszła do skutku :rotfl:
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: ło ludzie;) niezle;) nie pamietam teraz na szybko, ale mam jeden sen jeszcze z dziecienstwa, ktory pamietam- szlam do kosciola z Jezusem, a przy kosciele sprzedawal pocztowki diabel- mialam szajbe na pocztowki ze swieta rodzina kiedys

:crylol: Mocneee
Babsy
Babsy: no mi sie kiedys chyba wykrusz w cholere;P

Tak być nie może ! :D
styka51
styka51: Wiesz... mój ex miał takie usta żabie Takie duże, szerokie, że jakby błyszczykiem walnął, to bleee...

Hahaha, czyli dobrze sobie wyobraziłam :rotfl:
styka51
styka51: Egzaminatorzy. Jak zdawałam w sobotę, to była nas chyba z 20, a zdałam ja, taka jedna dziewczyna i jeden chłopak. Ogólnie kaszana jest tam. Bo watpie, żeby wszyscy tak byle jak jeździli tam.

Czyli kasa, kasa $$ !
mirra20
mirra20
  7 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Ja zdałam za drugim razem w mieście

pijona
Pociesze Was w Lublinie też się trudno zdaje...
pijana
pijana
  7 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: ja mam prawko od 30.03. 2010:)

Masz bezterminowe czy na 5 lat ?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.