malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  11 Februarie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Kurczę, naprawdę szybko! Mi dziś mama pokazała, że mi się chyba robi no i proszę, powiększa się z godziny na godzinę a chciałam dziś tak ładnie wyglądać . Ja używam tribiotyku, niby dobry ale strup robi się dopiero po tygodniu. Chyba się przejdę do apteki.

Tylko ja smarowałam od momentu jak już zrobił się bąbel, ten bolący....Ale przed chwilą strupek odpadł i jest prawie git ^^
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  11 Februarie 2012
styka51
styka51: Tylko ja smarowałam od momentu jak już zrobił się bąbel, ten bolący....Ale przed chwilą strupek odpadł i jest prawie git

A u mnie dopiero czerwona plamka i dlatego tak na siłę smaruję żeby się to diabelstwo nie powiększało. Gratuluje, ale Ci dobrze :D

kiedyś to ja miałam opryszczkę raz na ruski rok, zazwyczaj na wiosnę albo jesień. tej jesieni już miałam, a teraz znowu, masakra normalnie. a jeszcze ostatnim razem to przyklejałam te plastry compled czy jakoś tak bo wielu ludzi wychwalało, a tu tylko kasa wydana w błoto. dzięki nim ma strup niby zniknąć a za każdym razem po prostu się rozpływał i jak już nie nosiłam plastra to robił się następny, cholera :nie:.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
feuliette
feuliette
  11 Februarie 2012
http://urodaizdrowie.pl/mieszkanie-w-stylu-skandynawskim
normalnie,zakochałam się:zakochany:
mirra20
mirra20
  11 Februarie 2012
massacre
massacre: ale potrzebuje dluzszych przerw

nie każdy tak ma
styka51
styka51
  12 Februarie 2012
Sylvinka
Sylvinka: A u mnie dopiero czerwona plamka i dlatego tak na siłę smaruję żeby się to diabelstwo nie powiększało. Gratuluje, ale Ci dobrze :D

Weź.... w zeszłym roku, to miałam co chwilę jakieś świństwa. Te plastry na mnie też nie działały...
W ogóle bida na forumie.

Konto usunięte
Konto usunięte: http://urodaizdrowie.pl/mieszkanie-w-stylu-skandynawskim normalnie,zakochałam się

Ładne, a ja w tym:

Aż sobie obrazki pościągam:pavarotti:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://urodaizdrowie.pl/mieszkanie-w-stylu-skandynawskim normalnie,zakochałam się

Podoba mi się :))
JacekGmoch
JacekGmoch
  12 Februarie 2012

Trzeba rozruszać to forum.
Co sądzicie o wazektomii? Jaka byłaby Wasza reakcja w momencie gdyby Wasz facet zakomunikowałby Wam, że poddał się temu zabiegowi ?

styka51
styka51
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie o wazektomii? Jaka byłaby Wasza reakcja w momencie gdyby Wasz facet zakomunikowałby Wam, że poddał się temu zabiegowi ?

Jest to dobre dla kogoś, kto już na sto procent nie chce mieć dzieci.
Mój facet nie zrobiłby tego, bo chce zostać ojcem. Ale gdyby zrobił to bez konsultacji ze mną, to nie wiem co zrobiłabym. Przecież zdecydowałby za mnie, że nie będę nigdy w ciąży. Byłoby ciężko.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie każdy tak ma

przy mnie kazdy :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Jaka byłaby Wasza reakcja w momencie gdyby Wasz facet zakomunikowałby Wam, że poddał się temu zabiegowi ?

wymiana na faceta z jajami :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  13 Februarie 2012
massacre
massacre: przy mnie kazdy :crylol

Znaczy się dobrze galopujesz;D
massacre
massacre
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Znaczy się dobrze galopujesz;D

jeszcze tak, ale mam swiadomosc, ze sie starzeje :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  13 Februarie 2012
massacre
massacre: jeszcze tak, ale mam swiadomosc, ze sie starzeje :rotfl

Nie widać:D dobrze się trzymasz
massacre
massacre
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie widać:D dobrze się trzymasz

sie wie :ziober2:

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeba rozruszać to forum. Co sądzicie o wazektomii? Jaka byłaby Wasza reakcja w momencie gdyby Wasz facet zakomunikowałby Wam, że poddał się temu zabiegowi ?

moj szef w pracy sie poddał wazektomii, ma juz dzieci a mowił ze chce jeszcze troche poumaczac :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzicie o wazektomii? Jaka byłaby Wasza reakcja w momencie gdyby Wasz facet zakomunikowałby Wam, że poddał się temu zabiegowi ?

powiedzialabym, ze jak zachce miec dziecko to tez zakomunikuje mu to po tym jak zajde w ciaze.

w zwiazku sie podejmuje decyzje wspolnie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.