malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  15 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Bardzo dobrze, nie narzekam :D mały zdrowo rośnie, męża mam świetnego... trochę się stęskniłam za forum ale widzę, że dużego ruchu chyba nie ma. A co tam u Ciebie? Walentynki udane? ;)

no nic tylko pozazdrościć :) mężuś zaskoczył mile w Walentynki? ;>
no moje bardzo dobrze : ) nie obchodzę specjalnie tego święta, ale miło spędzić ten dzień z kimś wyjątkowym. Co prawda ja spędziłam tylko wieczór bo mój partner był w pracy cały dzień ale i tak cieszę się że wpadł :) tylko problem w tym, że on cały czas mówi że się odchudza a ja mu dałam Nutelle :D bo wiem że ją uwielbia ;>
SailorMoon
SailorMoon
  15 Februarie 2012
Prinz
Prinz: no w Polsce, ale juz niedlugo, matura :) pozniej wyfruwam :)

Gdzie wyfruwasz? :D Masz nowego mena? :pavarotti:

Babsy
Babsy: hehe;) gin mi jeszcze nie wyliczyl, ale kalkulatory wskazuja na druga polowe wrzesnia:)

To lato z brzuszkiem przechodzisz :) dolegliwości nie dokuczają żadne? :)

Winterfell
Winterfell: Co się dzieje z tym działem, od tygodnia żadnego tematu nowego? :o

No właśnie też w szoku jestem :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: no nic tylko pozazdrościć :) mężuś zaskoczył mile w Walentynki? ;>

Oj zaskoczył, zaskoczył :D Ale ja jego w sumie też ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: no moje bardzo dobrze : ) nie obchodzę specjalnie tego święta, ale miło spędzić ten dzień z kimś wyjątkowym. Co prawda ja spędziłam tylko wieczór bo mój partner był w pracy cały dzień ale i tak cieszę się że wpadł :) tylko problem w tym, że on cały czas mówi że się odchudza a ja mu dałam Nutelle :D bo wiem że ją uwielbia ;>

Ja tam też specjalnie nie obchodzę ale po jakimś drobiazgu fajnie tak dać. Mam nadzieję, że było miło ;) :P Nutelli dawno nie jadłam ale za to przy każdej tego typu okazji dostaję Rafaello, bo uwielbiam :zakochany: Ale też się odchudzam ( z resztą całe życie ) i po jednym dziennie to zjem :D
Babsy
Babsy
  15 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: To lato z brzuszkiem przechodzisz dolegliwości nie dokuczają żadne?

czasem mnie mdli, i cycochy bola;)
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  15 Februarie 2012

Forum zamarło jakoś, czemu tu taka grobowa cisza, żadnych tematów?

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  15 Februarie 2012

Forum zamarło jakoś, czemu tu taka grobowa cisza, żadnych tematów?

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

Babsy
Babsy
  15 Februarie 2012
naaats
naaats: Forum zamarło jakoś, czemu tu taka grobowa cisza, żadnych tematów?

czyzby wszystko juz zostalo obgadane;)?
styka51
styka51
  15 Februarie 2012

Mój Maniek dziś samochód skasował :and:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Februarie 2012
styka51
styka51: Mój Maniek dziś samochód skasował

Ale MU sie nic nie stalo?
U mnie tez jakos tak wszystko do dupy...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  15 Februarie 2012
massacre
massacre: Ale MU sie nic nie stalo? U mnie tez jakos tak wszystko do dupy...

W szpitalu był na prześwietleniu i niby wszystko dobrze. Nosem uderzył o kierownicę i cały spuchnięty ma, ręce go też bolą. Ech...
W ogóle pogoda do dupy, babcia mnie wkuwiła, e tam :ninja:
madzia2143
madzia2143
  15 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Oj zaskoczył, zaskoczył :D Ale ja jego w sumie też ;)

no to faaaajnie, ale pewnie nie zdradzisz czym się wzajemnie zaskoczyliście :mrgreen:

SailorMoon
SailorMoon: Ale też się odchudzam ( z resztą całe życie ) i po jednym dziennie to zjem :D

och masz taką świetną figurę że nie wiem z czego się chcesz odchudzać ;) no ale z drugiej strony lepiej się pilnować niżeli dać sobie trochę luzu - jak np. ja ; / i teraz męczę się z kilkoma nadprogramowymi kilogramami.

styka51
styka51: Mój Maniek dziś samochód skasował

styka51
styka51: W szpitalu był na prześwietleniu i niby wszystko dobrze. Nosem uderzył o kierownicę i cały spuchnięty ma, ręce go też bolą.

mam nadzieję że nic mu nie będzie.. kurcze taka pogoda, nie trudno o wypadek ;/ dlatego dzisiaj wybrałam komunikację miejską, warunki są straszne.
SailorMoon
SailorMoon
  15 Februarie 2012
Babsy
Babsy: czasem mnie mdli, i cycochy bola;)

To normalne :D smaruj je ( i brzuszek ) czymś na rozstępy :)

Konto usunięte
Konto usunięte: no to faaaajnie, ale pewnie nie zdradzisz czym się wzajemnie zaskoczyliście

On mnie wielkim bukietem kwiatów a ja jego... nową fajną zabawką :rotfl: Chociaż w sumie nic nie mieliśmy sobie kupować. Dodatkowo załatwił mi wszystkie odcinki Czarodziejki z Księżyca łącznie z tymi filmowymi...powrót do dzieciństwa normalnie :zakochany: ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: och masz taką świetną figurę że nie wiem z czego się chcesz odchudzać ;) no ale z drugiej strony lepiej się pilnować niżeli dać sobie trochę luzu - jak np. ja ; / i teraz męczę się z kilkoma nadprogramowymi kilogramami.

A dziękuję ;) Ale ja mam takie niewielkie wahania wagi, w zimę zawsze ze 2 kilo przybieram a wiosna idzie i powolutku trzeba to zrzucić ;) katuję się skakanką :mrgreen: Zawsze te kilka ostatnich jakoś najciężej zrzucić bo się już nie chce :D Ale dasz radę ( chociaż nie pamiętam żebyś Ty się miała z czegoś odchudzać) :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Gdzie wyfruwasz? :D

chcialem do Niemiec, ale oczekuja ode mnie płynnego niemieckiego by sie dostac na uniwerek, a ja mowie tylko srednio.
UK pewnie.

SailorMoon
SailorMoon: Masz nowego mena?

No jest, ale czy nowy to nie wiem :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  15 Februarie 2012

a ja, dla odmiany zostałam siostrą po raz drugi!

madzia2143
madzia2143
  15 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dodatkowo załatwił mi wszystkie odcinki Czarodziejki z Księżyca łącznie z tymi filmowymi...powrót do dzieciństwa normalnie ;)

o jaaaaaaa też bym chciała, pamiętam jak namiętnie to oglądałam :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja, dla odmiany zostałam siostrą po raz drugi!

gratuluję! będziesz bawić ;>
pijana
pijana
  16 Februarie 2012

Mam wrażenie, że ten peeling-maska Phenome nigdy się nie kończy Oo Zaczęłam go w końcu używać także do ciała, bo to przecież kosmetyk naturalny, nie będzie dobry wiecznie, a fajnie odżywia skórę; dla osoby, która nie lubi się balsamować - jak ja - idealny. Naprawdę rzecz warta ceny.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.