Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 732 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
SailorMoon: Bardzo dobrze, nie narzekam :D mały zdrowo rośnie, męża mam świetnego...
trochę się stęskniłam za forum ale widzę, że dużego ruchu chyba nie ma.
A co tam u Ciebie? Walentynki udane? ;)
no nic tylko pozazdrościć :) mężuś zaskoczył mile w Walentynki? ;>
no moje bardzo dobrze : ) nie obchodzę specjalnie tego święta, ale miło spędzić ten dzień z kimś wyjątkowym. Co prawda ja spędziłam tylko wieczór bo mój partner był w pracy cały dzień ale i tak cieszę się że wpadł :) tylko problem w tym, że on cały czas mówi że się odchudza a ja mu dałam Nutelle :D bo wiem że ją uwielbia ;>
Gdzie wyfruwasz? :D Masz nowego mena?

To lato z brzuszkiem przechodzisz :) dolegliwości nie dokuczają żadne? :)
No właśnie też w szoku jestem

Oj zaskoczył, zaskoczył :D Ale ja jego w sumie też ;)
Konto usunięte: no moje bardzo dobrze : ) nie obchodzę specjalnie tego święta, ale miło spędzić ten dzień z kimś wyjątkowym. Co prawda ja spędziłam tylko wieczór bo mój partner był w pracy cały dzień ale i tak cieszę się że wpadł :) tylko problem w tym, że on cały czas mówi że się odchudza a ja mu dałam Nutelle :D bo wiem że ją uwielbia ;>
Ja tam też specjalnie nie obchodzę ale po jakimś drobiazgu fajnie tak dać. Mam nadzieję, że było miło ;) :P Nutelli dawno nie jadłam ale za to przy każdej tego typu okazji dostaję Rafaello, bo uwielbiam

Forum zamarło jakoś, czemu tu taka grobowa cisza, żadnych tematów?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Forum zamarło jakoś, czemu tu taka grobowa cisza, żadnych tematów?
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
no to faaaajnie, ale pewnie nie zdradzisz czym się wzajemnie zaskoczyliście

och masz taką świetną figurę że nie wiem z czego się chcesz odchudzać ;) no ale z drugiej strony lepiej się pilnować niżeli dać sobie trochę luzu - jak np. ja ; / i teraz męczę się z kilkoma nadprogramowymi kilogramami.
styka51: W szpitalu był na prześwietleniu i niby wszystko dobrze. Nosem uderzył o kierownicę i cały spuchnięty ma, ręce go też bolą.
mam nadzieję że nic mu nie będzie.. kurcze taka pogoda, nie trudno o wypadek ;/ dlatego dzisiaj wybrałam komunikację miejską, warunki są straszne.
To normalne :D smaruj je ( i brzuszek ) czymś na rozstępy :)
On mnie wielkim bukietem kwiatów a ja jego... nową fajną zabawką

Konto usunięte: och masz taką świetną figurę że nie wiem z czego się chcesz odchudzać ;) no ale z drugiej strony lepiej się pilnować niżeli dać sobie trochę luzu - jak np. ja ; / i teraz męczę się z kilkoma nadprogramowymi kilogramami.
A dziękuję ;) Ale ja mam takie niewielkie wahania wagi, w zimę zawsze ze 2 kilo przybieram a wiosna idzie i powolutku trzeba to zrzucić ;) katuję się skakanką