malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  27 Februarie 2012
Prinz
Prinz: odezwal sie swiety niedoyebliwy.

Uderz w stół a nożyce się odezwą, znasz takie przysłowie ? I nie bulwersuj się tak bo chyba sprawa nie Ciebie dotyczy.
Napisałem o w formie żartu, przecież ja na nią nie donosiłem. Bez niej na hyde jakoś tak nudno.
Bez odbioru.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a mnie to w sumie dziwi. jak jakiś poyebany człowiek śledzi użytkowników, pisze o nich obrzydliwe rzeczy to NIE MA NA TAKĄ OSOBĘ RADY, a na babkę która pisze, czasami wdaje się w jakieś burze i yebnie niewybrednym komentarzem można zbanować od razu.

Zbanować można każde konto, z tym, że psychol zakłada potem milion kolejnych, potem znów jest banowany i tak w kółko. Totalnie błędne koło.
Osoba zdrowa psychiczna raczej tak się nie bawi.
styka51
styka51
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: NIE MA NA TAKĄ OSOBĘ RADY

Jak dla mnie to trzeba sobie czasem kogoś zbanować, żeby lepiej to w rejestrze wyglądało...A czy to jest ktoś kto serio nie grzeszy inteligencją i spamuje głupotami, a ktoś kto ma 4 konta i zdarzy się coś przeskrobać...Co za różnica?
mmaryjka
mmaryjka
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Osoba zdrowa psychiczna raczej tak się nie bawi.

no nie, ale tak samo było ostatnio z postami na temat jakiejś laski i do tego były grafiki. usunięty jeden post, reszta wisi cały czas w kilku tematach, np:
http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1003450,zel_do_twarzy

mnie to ani ziębi, ani grzeje bo ani na hyde ani nigdzie indziej się nie udzielam, ale po prostu byłam ciekawa:mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Februarie 2012
styka51
styka51: Jak dla mnie to trzeba sobie czasem kogoś zbanować, żeby lepiej to w rejestrze wyglądało...A czy to jest ktoś kto serio nie grzeszy inteligencją i spamuje głupotami, a ktoś kto ma 4 konta i zdarzy się coś przeskrobać...Co za różnica?

możliwe, nie wiem jak to działa, a też biorę pod uwagę fakt, że omija mnie największa jatka czyli hyde;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie, ale tak samo było ostatnio z postami na temat jakiejś laski i do tego były grafiki. usunięty jeden post, reszta wisi cały czas w kilku tematach, np: http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1003450,zel_do_twarzy mnie to ani ziębi, ani grzeje bo ani na hyde ani nigdzie indziej się nie udzielam, ale po prostu byłam ciekawa

A wiem, wszędzie były, ale z tego co widzę konto od razu zostało zablokowane. Przynajmniej tyle.
styka51
styka51
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a też biorę pod uwagę fakt, że omija mnie największa jatka czyli hyde;)

Na hyde często jestem... i czasem faktycznie pisze się z człowiekiem non stop, a tu sruu, dostaje ktoś bana i w sumie nie wiadomo za co :lol:
Ja w sumie miałam tylko raz, na godzinę, soł jest luz :lol:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A wiem, wszędzie były, ale z tego co widzę konto od razu zostało zablokowane. Przynajmniej tyle.

no to in plus

styka51
styka51: Ja w sumie miałam tylko raz, na godzinę, soł jest luz

ja miałam raz na 24h jeśli taki jest, ale już nie pamiętam za co etc
mmaryjka
mmaryjka
  27 Februarie 2012

a tak poza tematem, sporo osób odeszło i już pewnie nigdy nie wróci bo kiedyś było tu całkiem fajnie i można było liczyć na pomoc.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak poza tematem, sporo osób odeszło i już pewnie nigdy nie wróci bo kiedyś było tu całkiem fajnie i można było liczyć na pomoc.

Tym bardziej, że obecnie nawet 2-3 dni nic nie jest pisane.
Babsy
Babsy
  28 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak poza tematem, sporo osób odeszło i już pewnie nigdy nie wróci bo kiedyś było tu całkiem fajnie i można było liczyć na pomoc.

"raptem" co odkrylam forum, a tu sie towarzystwo rozchodzi ech.
styka51
styka51
  28 Februarie 2012
Babsy
Babsy: "raptem" co odkrylam forum, a tu sie towarzystwo rozchodzi ech.

Nie rozchodzi się....ja jestem ;*
Babsy
Babsy
  28 Februarie 2012
styka51
styka51: Nie rozchodzi się....ja jestem

oby jak najdluzej:):*
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012

sie dowiedzialam wczoraj jak otworzylam rachunek z oprange ze mms kosztuje £1.66 funta za sztuke, porypalo ich :ninja:

SailorMoon
SailorMoon
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sie dowiedzialam wczoraj jak otworzylam rachunek z oprange ze mms kosztuje £1.66 funta za sztuke

Trochę sporo

Konto usunięte
Konto usunięte: porypalo ich

No raczej :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.