malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ogladnij sobie czwarta czesc zmierzchu

właśnie dobrze, że mi przypomniałaś :crylol:
SailorMoon
SailorMoon
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, ogolnie na neta rzadko wchodze, z tym ze np jak mam fote na telefonie to moge ja od razu na fejsa wrzucic, z fotka wiecej paprania sie jest :)

No niby tak. To ja będzie Ci się chciało coś jeszcze kiedyś wrzucić, to czekam :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: nawet mi nie mow, moj zaczepia kazdego, kolo kogo przejdziemy i wszystkie psy/koty itp proboje glaskac i tulic moj ma teraz faze na mowienie nie i ''i dont like (wstaw slowo)'' wiec wszystkiego nie chce i wszystkiego nie lubi jak mu sie odwidzi :D No wlasnie tak myslalam, ze Twoj maly jest pol roku starszy od mojego :D

To taki mały buntownik się zrobił ? :D A wygląda jak aniołeczek :mrgreen: Mój ostatnio spokorniał i słucha się bardzo :lol2: Tylko wciąż gada i gada i zaczepia ludzi... Ale to dobrze. No, różnica jest niewielka z tego co pamiętam :)
SailorMoon
SailorMoon
  1 Martie 2012

Oglądałyście może wczoraj mecz? Niby wszystko fajnie, pięknie ale jak C. Ronaldo schodził, to przez te gwizdy aż mi było głupio. Jakie to "polaczkowe" :zonk: Ja rozumiem, że można go nie lubić ale jakiś szacunek się należy, szczególnie dla piłkarza tej klasy. Kilkadziesiąt krajów to transmitowało podobno... Wstyd.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Oglądałyście może wczoraj mecz? Niby wszystko fajnie, pięknie ale jak C. Ronaldo schodził, to przez te gwizdy aż mi było głupio. Jakie to "polaczkowe" Ja rozumiem, że można go nie lubić ale jakiś szacunek się należy, szczególnie dla piłkarza tej klasy. Kilkadziesiąt krajów to transmitowało podobno... Wstyd.

To jest piłka nożna,emocje. Może akurat w tym meczu C. Ronaldo nie 'płakał' na boisku,ale kibice prócz jego pięknych zagrań pamiętają jeszcze dwumecz Polska - Portugalia i wszystkie miny, biednego, pokrzywdzonego gwiazdora symulanta, stąd pewnie te gwizdy :)
SailorMoon
SailorMoon
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest piłka nożna,emocje. Może akurat w tym meczu C. Ronaldo nie 'płakał' na boisku,ale kibice prócz jego pięknych zagrań pamiętają jeszcze dwumecz Polska - Portugalia i wszystkie miny, biednego, pokrzywdzonego gwiazdora symulanta, stąd pewnie te gwizdy :)

Ja to rozumiem, te emocje itp. ale jak już wspomniałeś w tym meczu nie "płakał" i był ok. No i ile można rozpamiętywać? to co było w innym meczu, to było. Że jest symulant... no może i trochę jest, nie interesuję się nim za specjalnie, ale jednak wielkim piłkarzem jest. Gdyby nie przyjechał to by było, że wielka gwiazda nas olewa. Już pisałam, nie trzeba go kochać, ale po co te gwizdy? Przy zejściu pokazywał, że tak się nie robi. Po co wszyscy mają się zrażać jeszcze bardziej do nas i do naszego kraju? To idzie wszystko potem na świat... :)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012

Masz rację,aczkolwiek nie jesteśmy odosobnieni w tym temacie, bo te gwizdy przeniosły się z innych stadionów. Myślę,że gdyby z boiska schodził taki Leo Messi to raczej gwizdów nie byłoby słychać,a co by nie mówić C. Ronaldo piłkarzem jest kontrowersyjnym dlatego też było słychać gwizdanie jak i klaskanie ze strony widzów.

SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Oglądałyście może wczoraj mecz?

tak oglądałam ...

ale cały czas to oglądając śmiałam się bo przypomniał mi się tekst o tym puszczalskim Ronaldo 'Nie musze grać - przecież jestem taki piękny' :crylol:
SailorMoon
SailorMoon
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Masz rację,aczkolwiek nie jesteśmy odosobnieni w tym temacie, bo te gwizdy przeniosły się z innych stadionów.

No, coś słyszałam. Niestety.

Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę,że gdyby z boiska schodził taki Leo Messi to raczej gwizdów nie byłoby słychać,a co by nie mówić C. Ronaldo piłkarzem jest kontrowersyjnym dlatego też było słychać gwizdanie jak i klaskanie ze strony widzów.

Możliwe. Ciekawi mnie czemu komentatorzy tego nie skomentowali :ssh:

Konto usunięte
Konto usunięte: cały czas to oglądając śmiałam się bo przypomniał mi się tekst o tym puszczalskim Ronaldo 'Nie musze grać - przecież jestem taki piękny'

"puszczalskim" :rotfl:
W sumie zły nie jest, ale jakoś nie sikam jak go widzę :mrgreen: :rotfl:

Ja się nie śmiałam... za to założyłam się z facetem o wynik i kur...cze on wygrał :zonk: Zmywam przez tydzień :/
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: "puszczalskim"

no jak przeleciała go sama Paris Hilton ...
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012

:crylol:

:crylol:
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To jest piłka nożna,emocje. Może akurat w tym meczu C. Ronaldo nie 'płakał' na boisku,ale kibice prócz jego pięknych zagrań pamiętają jeszcze dwumecz Polska - Portugalia i wszystkie miny, biednego, pokrzywdzonego gwiazdora symulanta, stąd pewnie te gwizdy :)

na to demot też jest.
SailorMoon
SailorMoon
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no jak przeleciała go sama Paris Hilton ...

Powiedz mi lepiej kogo ona nie przeleciała :rotfl:

A demoty dobre, dobre :D

A teraz pytanie-zagadka. Kto to jest?
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A teraz pytanie-zagadka. Kto to jest?

Lindsay Lohan ?:D
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Powiedz mi lepiej kogo ona nie przeleciała

ja bym sie bała z Nią spać - ona ma ponoć syfilisa :crylol:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na to demot też jest.

Pamiętam dwumecz Polska - Portugalia z Eliminacji do Mistrzostw Świata 2006. Płaczliwy,pokrzywdzony Ronaldo i wtedy chyba naszła 1 fala demotów z nim w roli głównej.
Tutaj Cristiano bodajże po meczu z Polską:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.