malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Februarie 2012

a ja chora :and:

madzia2143
madzia2143
  23 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja chora

ja też, tylko już jakieś 3tyg i nie umiem się doleczyć ; /
styka51
styka51
  24 Februarie 2012

Ja chcę jeszcze raz:and:
http://www.youtube.com/watch?v=U40dP-60F2I

mmaryjka
mmaryjka
  26 Februarie 2012

gdzie jest massacre?

Babsy
Babsy
  26 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie jest massacre?

zablokowana
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Februarie 2012
Babsy
Babsy: zablokowana

ciekawe co znowu przeskrobała ?
SoDope
SoDope
  26 Februarie 2012

pewnie za głoszenie prawdy za zawsze zresztą :ziober2:

Babsy
Babsy
  26 Februarie 2012

podobniez za nadwyzke kont, ale pisala ze predzej jakis fp jej nie lubi i sie doczepil byle czego.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  26 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe co znowu przeskrobała ?

odezwal sie swiety niedoyebliwy.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Februarie 2012
Babsy
Babsy: podobniez za nadwyzke kont, ale pisala ze predzej jakis fp jej nie lubi i sie doczepil byle czego.

Multikonto. I to nie była zasługa FP.
Babsy
Babsy
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

pisalam z Aska, i podobniez nie moze byc w jej przypadku mowy o multikontach, jako ze konto nieuzywane powyzej 6 mscy, badz zablokowane dawniej nie sa kontami aktywnymi. a przeciagu ostatnich 6mscy miala tylko trzy.

(tak, bawie sie w adwokata, Aska juz to na kontakt pisala, a ze oni nie znaja badz nie chca sie stosowac do swojego regulaminu...:ninja:)
styka51
styka51
  27 Februarie 2012
Babsy
Babsy: (tak, bawie sie w adwokata, Aska juz to na kontakt pisala, a ze oni nie znaja badz nie chca sie stosowac do swojego regulaminu...)

Szczerze, to watpie w te multikonta ze strony Aśki...ale co ja tam wiem;p
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Februarie 2012
Babsy
Babsy: pisalam z Aska, i podobniez nie moze byc w jej przypadku mowy o multikontach, jako ze konto nieuzywane powyzej 6 mscy, badz zablokowane dawniej nie sa kontami aktywnymi. a przeciagu ostatnich 6mscy miala tylko trzy.

Nie wiem, ale nigdzie nie jest napisane, że konta nieużywane przez 6 miechów nie liczą się, a przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo.

Nie przyglądałam się, ani nie zagłębiałam się w samą sprawę, bo też nie mam takich technicznych możliwości - mają je tylko FT :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, ale nigdzie nie jest napisane, że konta nieużywane przez 6 miechów nie liczą się, a przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo.

Poza tym i tak co najmniej cztery konta były używane, praktycznie bez powyższego gdybania, co akurat sama sprawdziłam, więc jest jakaś nieścisłość w tym wszystkim.
mmaryjka
mmaryjka
  27 Februarie 2012

a mnie to w sumie dziwi. jak jakiś poyebany człowiek śledzi użytkowników, pisze o nich obrzydliwe rzeczy to NIE MA NA TAKĄ OSOBĘ RADY, a na babkę która pisze, czasami wdaje się w jakieś burze i yebnie niewybrednym komentarzem można zbanować od razu.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.