Reputacja: 0 |
BluzgometrTM: 73
Prinz
26 Februarie 2012
Konto usunięte: ciekawe co znowu przeskrobała ?
odezwal sie swiety niedoyebliwy.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
AvantQueTuDis
27 Februarie 2012
Babsy: podobniez za nadwyzke kont, ale pisala ze predzej jakis fp jej nie lubi i sie doczepil byle czego.
Multikonto. I to nie była zasługa FP.
Babsy
27 Februarie 2012
Konto usunięte:
pisalam z Aska, i podobniez nie moze byc w jej przypadku mowy o multikontach, jako ze konto nieuzywane powyzej 6 mscy, badz zablokowane dawniej nie sa kontami aktywnymi. a przeciagu ostatnich 6mscy miala tylko trzy.
(tak, bawie sie w adwokata, Aska juz to na kontakt pisala, a ze oni nie znaja badz nie chca sie stosowac do swojego regulaminu...)
styka51
27 Februarie 2012
Babsy: (tak, bawie sie w adwokata, Aska juz to na kontakt pisala, a ze oni nie znaja badz nie chca sie stosowac do swojego regulaminu...)
Szczerze, to watpie w te multikonta ze strony Aśki...ale co ja tam wiem;p
AvantQueTuDis
27 Februarie 2012
Babsy: pisalam z Aska, i podobniez nie moze byc w jej przypadku mowy o multikontach, jako ze konto nieuzywane powyzej 6 mscy, badz zablokowane dawniej nie sa kontami aktywnymi. a przeciagu ostatnich 6mscy miala tylko trzy.
Nie wiem, ale nigdzie nie jest napisane, że konta nieużywane przez 6 miechów nie liczą się, a przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo.
Nie przyglądałam się, ani nie zagłębiałam się w samą sprawę, bo też nie mam takich technicznych możliwości - mają je tylko FT :)
AvantQueTuDis
27 Februarie 2012
Konto usunięte: Nie wiem, ale nigdzie nie jest napisane, że konta nieużywane przez 6 miechów nie liczą się, a przynajmniej mi nic na ten temat nie wiadomo.
Poza tym i tak co najmniej cztery konta były używane, praktycznie bez powyższego gdybania, co akurat sama sprawdziłam, więc jest jakaś nieścisłość w tym wszystkim.
mmaryjka
27 Februarie 2012
a mnie to w sumie dziwi. jak jakiś poyebany człowiek śledzi użytkowników, pisze o nich obrzydliwe rzeczy to NIE MA NA TAKĄ OSOBĘ RADY, a na babkę która pisze, czasami wdaje się w jakieś burze i yebnie niewybrednym komentarzem można zbanować od razu.