malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Lindsay Lohan ?:D

Zgadłeś :D Wypiękniała, czyż nie? :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym sie bała z Nią spać - ona ma ponoć syfilisa

Cholera... skąd Ty to wszystko wiesz? :rotfl:
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

ja tam leje na Niego - on by obok mnie przeszedł na ulicy to bym go zlała jak Kamila Bednarka w Swinoujściu.

:crylol:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Zgadłeś :D Wypiękniała, czyż nie?

Jesteś ładniejsza :pavarotti:
Btw, co wygrałem ?:D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam leje na Niego - on by obok mnie przeszedł na ulicy to bym go zlała jak Kamila Bednarka w Swinoujściu.

Już Cię lubię dziewczyno :ziober2:
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Cholera... skąd Ty to wszystko wiesz?

gdzies na portalu plotkarskim jakiś dziennikarz usłyszał jak Paris sie z jakimś szczylem kłóciła...
SailorMoon
SailorMoon
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętam dwumecz Polska - Portugalia z Eliminacji do Mistrzostw Świata 2006. Płaczliwy,pokrzywdzony Ronaldo i wtedy chyba naszła 1 fala demotów z nim w roli głównej.

A co mu wtedy zrobili :woot::mrgreen: Wiem, wiem... do tyłu jestem.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam leje na Niego - on by obok mnie przeszedł na ulicy to bym go zlała jak Kamila Bednarka w Swinoujściu.

Opowiedz więcej :w00t:
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Opryszczka narządów płciowych to bardzo nieprzyjemna choroba, przenoszona najczęściej poprzez kontakt płciowy. Charakteryzuje się obecnością małych bolesnych pęcherzyków oraz owrzodzeń na skórze okolicy płciowej, odbytu i pośladków. Co gorsze choroby trudno się pozbyć, ze względu na częste nawroty.
Aż trudno uwierzyć, że na takie paskudne schorzenie cierpią takie piękności jak dziedziczka fortuny Paris Hilton, czy Jessica Alba.

i wydała się kolejna :crylol:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A co mu wtedy zrobili Wiem, wiem... do tyłu jestem.

Nic takiego, po prostu CR trafił na Marcina Wasilewskiego, który był wtedy w bardzo dobrej formie + paru innych naszych obrońców i nie nagrał się tyle ile chciał, a poza tym pierwszy mecz Polska wygrała 2-1, a w drugim w ostatniej minucie meczu strzeliliśmy gola na 2-2 :)
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Opowiedz więcej

no w tym roku w wakacje byłam pare dni w Świnoujściu.
Chodzimy z facetem po mieście a tam plakaty, że Kamil Bednarek będzie grał - chcieliśmy iść na ten koncert ale były już bilety całe wyprzedane.

no to nic idziemy na plaże. ja zgłodniałam i poszłam na plaży czegoś szukać jakieś budki ( poszłam sama mój facet opalał się). Trafiłam na zakręcone ziemniaki na patyku. Zabrałam zapłaciłam bo i sobie obsypywałam różnymi przyprawami i stoje a na wprost mnie Bednarek ze swoim Band'em ...
patrzy się na mnie ja na Niego ..

zrobiłam wyraz twarzy mniej więcej coś takiego

i poszłam dalej.

chyba byłam pierwsza co sie nie zesikała na jego widok.
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Już Cię lubię dziewczyno

nie wiem może ja nie jestem jakaś taka sikaczka na widok piłkarzy ... czy nie wiem Johny Deep czy jak mu tam .. Brad Pitt też jest brzydki.

albo ja mam skrzywiony gust.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem może ja nie jestem jakaś taka sikaczka na widok piłkarzy ... czy nie wiem Johny Deep czy jak mu tam .. Brad Pitt też jest brzydki. albo ja mam skrzywiony gust.

Może już z tego wyrosłaś. Zazwyczaj to takimi jarają się naprawdę gówniary.
Pewnie z wiekiem przechodzi :)
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może już z tego wyrosłaś. Zazwyczaj to takimi jarają się naprawdę gówniary. Pewnie z wiekiem przechodzi :)

wychodzi na to, że nigdy nie byłam gówniarą bo mnie oni nigdy nie jarali .. :and:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wychodzi na to, że nigdy nie byłam gówniarą bo mnie oni nigdy nie jarali ..

Wychodzi na to,że byłaś normalną dziewczyną, która być może miała bardziej normalnych idoli niż dzisiejsze nastolatki jarającą się Dodami, Bednarkami i Bieberami.
pijana
pijana
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ChuckNorris1991

Zdjęcie, które wstawiłeś nie pochodzi z meczu z Polską. Jest to zdjęcie z roku 2005, dowiedział się wtedy, że zmarł jego ojciec. I nie, nie bronię go, nawet go nie lubię, ale po prostu wyjaśniam ;-)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  1 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana

Faktycznie to zdjęcie zrobione było przed meczem Portugalii z Rosją. Aczkolwiek mój błąd bo wstawiłem zdjęcie a nie demotywator z tym zdjęciem, który powstał jakoś właśnie po dwumeczu Polski z Portugalią.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  1 Martie 2012

@ChuckNorris1991:
ale kompleksy, pyza.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.