malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Trochę sporo

zwlaszcza ze mam w planie darmowe smsy i pol giga na internet, jakbym wiedziala to wyslalabym maila :ninja:

SailorMoon
SailorMoon: No raczej

:P
SailorMoon
SailorMoon
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakbym wiedziala to wyslalabym maila

No to teraz już wiesz :mrgreen: A dużo tych mms-ów wysłałaś? :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: No to teraz już wiesz A dużo tych mms-ów wysłałaś?

facet wybral sobie spodnie na stronie, ale chcial zobaczyc jak wygladaja na zywo, wiec pstrykalam fotki w sklepie. z 8 :woot: troche ponad 12scie funtow ponad plan dostalam na rachunku, wiec cos w ten desen :P
najgorsze jest to, ze mimo ze wyslalam te mmsy to i tak pozniej mu to wszystko przeslalam mailem, bo mmsy doszly dopiero po paru godzinach :facepalm: za taki nieudacznikowy serwis jeszcze placic :ninja:
SailorMoon
SailorMoon
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: facet wybral sobie spodnie na stronie, ale chcial zobaczyc jak wygladaja na zywo, wiec pstrykalam fotki w sklepie. z 8 troche ponad 12scie funtow ponad plan dostalam na rachunku, wiec cos w ten desen :P

Aha, rozumiem. I chociaż kupiłaś mu te spodnie? Ale serio, strasznie drogie te mmsy.

Konto usunięte
Konto usunięte: najgorsze jest to, ze mimo ze wyslalam te mmsy to i tak pozniej mu to wszystko przeslalam mailem, bo mmsy doszly dopiero po paru godzinach :facepalm: za taki nieudacznikowy serwis jeszcze placic

To się udałaś :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Aha, rozumiem. I chociaż kupiłaś mu te spodnie? Ale serio, strasznie drogie te mmsy.

kupilam, wlaczajac koszt mmsow to mnie wyniosly ponad 60 funa :ninja:

SailorMoon
SailorMoon: To się udałaś

:mrgreen:
ale nic, przynajmniej teraz bede wiedziec :P
SailorMoon
SailorMoon
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kupilam, wlaczajac koszt mmsow to mnie wyniosly ponad 60 funa

To można powiedzieć, że dopłaciłaś do interesu :P No niestety czasem tak też bywa. Ale jak spodnie fajne to można przecierpieć :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale nic, przynajmniej teraz bede wiedziec :P

Dokładnie :D

A co tam u Ciebie? Mały zdrowo rośnie? :)
I kiedy jakieś nowe fotki wstawisz :w00t: ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: To można powiedzieć, że dopłaciłaś do interesu :P No niestety czasem tak też bywa. Ale jak spodnie fajne to można przecierpieć

jak dla mnie spodnie fajne, chociaz w sumie to jemu sie maja podobac, nie mi :)

SailorMoon
SailorMoon: Dokładnie :D A co tam u Ciebie? Mały zdrowo rośnie? :) I kiedy jakieś nowe fotki wstawisz ;)

musze sie w koncu dokopac do laptopa, bo na kompie faceta nie mam czytnika do kart z cyforwki :P jak sie dokopie, to wrzuce :rotfl:
ale na fejsie mam chyba nowsze zdjecia :P

maly rosnie, i to az za bardzo, kozackie jest to, jak sie kloci teraz o wszystko i w ogole, jaki on juz jest ''dorosly'' :mrgreen:
a co tam z twoim malym? on chyba juz ma 4 latka juz? :)
SailorMoon
SailorMoon
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jemu sie maja podobac, nie mi :)

Też racja :D Ale doradzić coś czasem można ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: musze sie w koncu dokopac do laptopa, bo na kompie faceta nie mam czytnika do kart z cyforwki :P jak sie dokopie, to wrzuce ale na fejsie mam chyba nowsze zdjecia :P

To wstaw kiedyś :D Ja nie mam za bardzo nowych nawet. Trzeba będzie to naprawić :mrgreen: na fejsa się przerzuciłaś ? :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: maly rosnie, i to az za bardzo, kozackie jest to, jak sie kloci teraz o wszystko i w ogole, jaki on juz jest ''dorosly'' a co tam z twoim malym? on chyba juz ma 4 latka juz? :)

Nooooo.... takie małe mondrale się robią z wiekiem :mrgreen: Ale to fajne i słodkie jest :) Mój gada jak najęty, wszędzie go już znają :D Strasznie kontaktowy jest :D Nie sprawia żadnych problemów jak na razie :D Tak, 4 lata w czerwcu skończy :P
styka51
styka51
  29 Februarie 2012

Jaką miejscowość nad polskim morzem polecacie?
Dla dwójki młodych ludzi :pavarotti:

SoDope
SoDope
  29 Februarie 2012
styka51
styka51: Jaką miejscowość nad polskim morzem polecacie? Dla dwójki młodych ludzi

Mielno.

[50 znakow]
styka51
styka51
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mielno.

Też nad tym się zastanawiałam....
mmaryjka
mmaryjka
  29 Februarie 2012
styka51
styka51: Jaką miejscowość nad polskim morzem polecacie?

sopot/gdynia.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sopot/gdynia.

zgadzam sie z mmaryjką.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  29 Februarie 2012
Prinz
Prinz: zgadzam sie z mmaryjką.

a jaaaak?:mrgreen:
wszyscy płaczą, że w sopocie jest drogo, ale fakt faktem, że jest to miasto i są miejsca tanie, drogie i pomiędzy. noclegi są takie jak wszędzie, jest trochę większy wybór knajp, a nie tylko bar ze śmierdzącą rybą na oleju sprzed dwóch tygodni:haft: jeśli pada jest kino, owe knajpy z ogródkami, kilka klubów etc. zawsze można pojechać do gdańska/gdyni pozwiedzać i takie tam.
justCax
justCax
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bar ze śmierdzącą rybą na oleju sprzed dwóch tygodni

nie cierpię, nienawidzę, nie toleruję ryb, w szczególności smażonych i zawsze jak jeżdżę nad morze muszę wąchać ten smród :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.