malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie cierpię, nienawidzę, nie toleruję ryb, w szczególności smażonych i zawsze jak jeżdżę nad morze muszę wąchać ten smród

ja nie jem ryb, ale też odpycha mnie smród starego oleju i naprawdę nie wiem jak można jeść w takich miejscach:and:
dwa lata temu niestety zdarzył mi się wypadek(zerwane wiązadła) i pojechałam do senatorium do dąbek czy dębek czy do jakiejś podobnej wsi. kurde, wszędzie takie budy z żarciem, oczywiście pozamykane bo to był grudzień, otwarta JEDNA! jakaś knajpa i jak się tam zjawiłam to facet był w ciężkim szoku, że w ogóle przyszłam i za 3zł dał mi torbę frytek z tej radości chyba
mmaryjka
mmaryjka
  29 Februarie 2012

wysłało mi się:and:
reasumując chodzi mi o to, że te bary są sezonowe, często nie ma w nich bieżącej wody, jest gorąco jak to przy smażeniu w pokoiku 2 na 2m i ogólnie fuj, a ceny porównywalne z cenami w knajpach w owym sopocie lub np. gdyni

justCax
justCax
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie jem ryb, ale też odpycha mnie smród starego oleju i naprawdę nie wiem jak można jeść w takich miejscach

no widzisz, ja mam podobnie. ale skoro to się kręci to znaczy że ludzie jednak jedzą w takich miejscach. mam wrażenie jednak, że coraz mniej takich miejsc, przynajmniej w większych miastach, bo niestety w miejscowościach turystycznych takie budki z żarciem nigdy nie upadną.

Konto usunięte
Konto usunięte: JEDNA! jakaś knajpa i jak się tam zjawiłam to facet był w ciężkim szoku, że w ogóle przyszłam i za 3zł dał mi torbę frytek z tej radości chyba

przynajmniej sprawiłaś mu radość :mrgreen:
mirra20
mirra20
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie cierpię, nienawidzę, nie toleruję ryb, w szczególności smażonych

a ja tam dobrze zrobionym łososiem z grilla nie pogardzę :D
justCax
justCax
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: reasumując chodzi mi o to, że te bary są sezonowe, często nie ma w nich bieżącej wody, jest gorąco jak to przy smażeniu w pokoiku 2 na 2m i ogólnie fuj, a ceny porównywalne z cenami w knajpach w owym sopocie lub np. gdyni

moja wybujała wyobraźnia zaraz tworzy obraz brudnych mebli i ścian pokrytych trzycentymetrowym tłuszczem. ja wiem, że pewnie przesadzam, ale tak już mam. tak samo jeśli chodzi o komunikację miejską- wszystko wydaje mi się tam strasznie brudne.

a tak btw. jaki film polecacie na samotny wieczór? od razu zaznaczam, że nie toleruję komedii romantycznych itp, i polskiego badziewia. ostatnio oglądałam "wymyk" i bardzo mi sie podobał, znacie może coś w tym stylu?
justCax
justCax
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja tam dobrze zrobionym łososiem z grilla nie pogardzę :D

łososia nie lubię podwójnie, bo każdy mnie zawsze nim katuje , niektórzy po prostu twierdzą, że nie da sie go nie lubić i próbują mi go wcisnąć na siłę :
mirra20
mirra20
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: łososia nie lubię podwójnie, bo każdy mnie zawsze nim katuje , niektórzy po prostu twierdzą, że nie da sie go nie lubić i próbują mi go wcisnąć na siłę :

ja nikogo nie namawiam po prostu mi smakuje:D

Konto usunięte
Konto usunięte: jaki film polecacie na samotny wieczór? od razu zaznaczam, że nie toleruję komedii romantycznych itp, i polskiego badziewia. ostatnio oglądałam "wymyk" i bardzo mi sie podobał, znacie może coś w tym stylu?

nie wiem o czym jest wymyk, ale mogę Ci polecić "miasto gniewu" mi się podobał ale możesz mieć inny gust
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak btw. jaki film polecacie na samotny wieczór? od razu zaznaczam, że nie toleruję komedii romantycznych itp, i polskiego badziewia. ostatnio oglądałam "wymyk" i bardzo mi sie podobał, znacie może coś w tym stylu?

the guard jezeli podoba ci sie ten typ komedii.
albo goon :P

a co do ryb to uwielbiam, z tym ze lososia i ryb mulistych nie.
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Też racja :D Ale doradzić coś czasem można ;)

Jak sie spyta to moge doradzic :D

SailorMoon
SailorMoon: To wstaw kiedyś :D Ja nie mam za bardzo nowych nawet. Trzeba będzie to naprawić na fejsa się przerzuciłaś ?

nie, ogolnie na neta rzadko wchodze, z tym ze np jak mam fote na telefonie to moge ja od razu na fejsa wrzucic, z fotka wiecej paprania sie jest :)

SailorMoon
SailorMoon: Nooooo.... takie małe mondrale się robią z wiekiem Ale to fajne i słodkie jest :) Mój gada jak najęty, wszędzie go już znają :D Strasznie kontaktowy jest :D Nie sprawia żadnych problemów jak na razie :D Tak, 4 lata w czerwcu skończy :P

nawet mi nie mow, moj zaczepia kazdego, kolo kogo przejdziemy :mrgreen: i wszystkie psy/koty itp proboje glaskac i tulic :rotfl:
moj ma teraz faze na mowienie nie i ''i dont like (wstaw slowo)''
wiec wszystkiego nie chce i wszystkiego nie lubi jak mu sie odwidzi :D
No wlasnie tak myslalam, ze Twoj maly jest pol roku starszy od mojego :D
justCax
justCax
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem o czym jest wymyk, ale mogę Ci polecić "miasto gniewu" mi się podobał ale możesz mieć inny gust

Konto usunięte
Konto usunięte: the guard jezeli podoba ci sie ten typ komedii. albo goon :P

sprawdzę, dzięki :) cały dzien siedze nic nie robię a nie mam nawet co obejrzeć.
mogłabym się w końcu za pracę lic. wziąć...
styka51
styka51
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Prinz
Prinz: zgadzam sie z mmaryjką.

Bardziej to jednak zatoka jest;p Nie sprecyzowałam pytania w sumie :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sprawdzę, dzięki :) cały dzien siedze nic nie robię a nie mam nawet co obejrzeć. mogłabym się w końcu za pracę lic. wziąć...

a w sumie jaki film chcesz obejrzec? bo te dwa powyzsze, ktore podalam to komedie :)
justCax
justCax
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a w sumie jaki film chcesz obejrzec? bo te dwa powyzsze, ktore podalam to komedie :)

może być i komedia :) oby nie dramat żaden bo i tak mam doła
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może być i komedia :) oby nie dramat żaden bo i tak mam doła

ogladnij sobie czwarta czesc zmierzchu :rotfl:
SoDope
SoDope
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wszyscy płaczą, że w sopocie jest drogo, ale fakt faktem, że jest to miasto i są miejsca tanie, drogie i pomiędzy. noclegi są takie jak wszędzie, jest trochę większy wybór knajp, a nie tylko bar ze śmierdzącą rybą na oleju sprzed dwóch tygodni jeśli pada jest kino, owe knajpy z ogródkami, kilka klubów etc. zawsze można pojechać do gdańska/gdyni pozwiedzać i takie tam.

jak ktoś narzeka, że drogo to nie musi nocować w Sopocie ... może przecież w Gdyni XDDDD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.