malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ale wiesz stary człowiek też może:D

ale potrzebuje dluzszych przerw :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Slayer
Slayer
  10 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: światowy dzień, no właśnie czego ?

Seksu analnego . Tak ! Że też nikt nie wpadł na ten pomysł ...
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  10 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie i jest światowy dzień macania po jajkach ....

A teraz wyobraź sobie jak jedziesz komunikacją miejską, a tam sami mężczyźni,którzy świętują :) :mrgreen:
SoDope
SoDope
  10 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope:pewnie i jest światowy dzień macania po jajkach .... A teraz wyobraź sobie jak jedziesz komunikacją miejską, a tam sami mężczyźni,którzy świętują :)

bardzo fajny widok :ziober2:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  10 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo fajny widok

:macasiępojajkach:
:ziober2:
massacre
massacre
  10 Februarie 2012

Wczoraj znowu zaczal u mnie padac snieg! Kosmos, co sie z Ta pogoda dzieje.. Musialam dzisiaj rano po dachu chodzic zeby sciagac snieg z anteny bo tv nie miala sygnalu :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  10 Februarie 2012
massacre
massacre: Musialam dzisiaj rano po dachu chodzic zeby sciagac snieg z anteny bo tv nie miala sygnalu

Hahahahaha :lol:

U mnie wczoraj troszeczkę popadało, ale szału nie ma. Tylko ten mróz...
massacre
massacre
  10 Februarie 2012
styka51
styka51: Hahahahaha U mnie wczoraj troszeczkę popadało, ale szału nie ma. Tylko ten mróz...

W porownaniu z polskim klimatem to tutaj tez szalu nie ma, jest jak jest bo to anomalia pogodowa tutaj i nic nie jest przygotowane do funkcjonowania w takich warunkach :D
Drogi owszem, po pierwszym sniegu w 2009 teraz sa co roku na snieg przygotowani, ale wszystko inne tak jak bylo tak jest :szok:

SoDope
SoDope
  10 Februarie 2012

no ja jak wczoraj wyszłam to się lekko zdziwiłam, że śnieg zobaczyłam :and:

massacre
massacre
  10 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja jak wczoraj wyszłam to się lekko zdziwiłam, że śnieg zobaczyłam

Ale w Polsce to standard jakby nie bylo. W Anglii to szok, zwlaszcza, ze juz bylo po 8-10 stopni, tak jak np. w tym samym czasie w Barcelonie. Na przyszly tydzien znowu prognozuja 7 stopni na plusie - ten snieg znikad sie wzial :D W Polsce chyba kazdy ma odzienie i obuwie zimowe, nie? A ja na przyklad nie mam i cierpie do uja pana - a nie bede kupowac na tydzien :and:

SoDope
SoDope
  10 Februarie 2012
massacre
massacre:

taaa może szaliczek ? :zakochany:

massacre
massacre
  10 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: taaa może szaliczek ?

nie wkuwiaj :martuska: :gothiclady:

SoDope
SoDope
  10 Februarie 2012

ale to jest piękny szaliczek ...

dorobioną mam do kompletu opaskę :zakochany:

mmaryjka
mmaryjka
  10 Februarie 2012

w dupie mam taką pogodę. zima bez śniegu:wtf: jadę w góry i mam nadzieję, że będzie grubo.

massacre
massacre
  10 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to jest piękny szaliczek ... dorobioną mam do kompletu opaskę

wiem, ze jest piekny - wsciekam sie, bo by mi sie przydal teraz :D

Konto usunięte
Konto usunięte: w dupie mam taką pogodę. zima bez śniegu

w dupie mam taka pogode, zima ze sniegiem :wtf: :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.