Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 727 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Wczoraj znowu zaczal u mnie padac snieg! Kosmos, co sie z Ta pogoda dzieje.. Musialam dzisiaj rano po dachu chodzic zeby sciagac snieg z anteny bo tv nie miala sygnalu
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
W porownaniu z polskim klimatem to tutaj tez szalu nie ma, jest jak jest bo to anomalia pogodowa tutaj i nic nie jest przygotowane do funkcjonowania w takich warunkach :D
Drogi owszem, po pierwszym sniegu w 2009 teraz sa co roku na snieg przygotowani, ale wszystko inne tak jak bylo tak jest

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ale w Polsce to standard jakby nie bylo. W Anglii to szok, zwlaszcza, ze juz bylo po 8-10 stopni, tak jak np. w tym samym czasie w Barcelonie. Na przyszly tydzien znowu prognozuja 7 stopni na plusie - ten snieg znikad sie wzial :D W Polsce chyba kazdy ma odzienie i obuwie zimowe, nie? A ja na przyklad nie mam i cierpie do uja pana - a nie bede kupowac na tydzien