malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Aprilie 2012
Psyche30
Psyche30: Dziewczyny ,czerwonych szpilek z odkrytymi palcami i czarnych spodni pasują czarne skarpetki czy lepsze cieliste? Już zgłupiałam, bo fajne buty ale nosić je na gołą stopę to masakra, jak jest coś cienkiego na stopie to już zupełnie inaczej :>

Ogólnie kijowo jakiekolwiek rajstopy / skarpetki do odkrytych palców.
Ewentualnie ('jakby Niemcy gonili' :-D) bezszwowe i chyba cieliste.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  30 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie kijowo jakiekolwiek rajstopy / skarpetki do odkrytych palców. Ewentualnie ('jakby Niemcy gonili' :-D) bezszwowe i chyba cieliste.

No właśnie też tak sądzę i dlatego mnie nic nie pasuje, ale cholera przydałoby się czym poratować :/
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Aprilie 2012
Psyche30
Psyche30: No właśnie też tak sądzę i dlatego mnie nic nie pasuje, ale cholera przydałoby się czym poratować :/

Ja praktycznie nie mam tego problemu, bo nie mam butów z odkrytymi palcami ;-)
Mam trzy pary - jedne na koturnie + dwie pary balerin - akurat wszystkie trzy moge nosić na gołą stopę bez ekscesów.
Co przymierzam jakieś buty tego typu, to mi noga leci do przodu, wydają się być za szerokie mimo dobrego rozmiaru i to niezależnie jakiej wysokości obuwie :and:

Ostatnio nawet nie mogę znaleźć zwykłych do chodzenia po domu na lato, bo wyglądam jak jakiś rumun, który zaraz zacznie trzeć palcami o dywan :rotfl:
styka51
styka51
  2 Mai 2012

Uwaga, robię się dziś na hot dupeczkę :lol:

kedi
kedi
  2 Mai 2012
styka51
styka51: Uwaga, robię się dziś na hot dupeczkę

pstryknij fotę :w00t:

opaiłam się na tylę, że mogę kupić sobię mf lp yeaahhh!
Babsy
Babsy
  2 Mai 2012
styka51
styka51: Uwaga, robię się dziś na hot dupeczkę

dawaj zdjecie:D
mirra20
mirra20
  2 Mai 2012
kedi
kedi: opaiłam się na tylę, że mogę kupić sobię mf lp yeaahhh!

też się opalam dzisiaj:D
Babsy
Babsy
  2 Mai 2012

ja wczoraj przyjaralam sobie kark, czubek ramion i troche twarz. zeby mi tylko jakies przebarwienie sie nie porobily, musze w koncu zainwestowac w jakas maziaje z filtrami:)

styka51
styka51
  2 Mai 2012
kedi
kedi: pstryknij fotę

Babsy
Babsy: dawaj zdjecie:D

Fota jest na profilu :lol:

Też się wczoraj opalałam, mam ślady od stanika na plecach nawet :D
pijana
pijana
  2 Mai 2012

A ja od 4 dni leżę chora, dałam radę przemelanżować niedzielę i poniedziałek, ale wczoraj odpadłam :zonk: Naprawdę CUDOWNIE się choruje w taką pogodę, wczoraj nawet gorączki dostałam... :zonk: Kur&& mać.

mirra20
mirra20
  2 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja od 4 dni leżę chora, dałam radę przemelanżować niedzielę i poniedziałek, ale wczoraj odpadłam Naprawdę CUDOWNIE się choruje w taką pogodę, wczoraj nawet gorączki dostałam... Kur&& mać.

chyba dołączę do klubu, bo mnie też gardło zaczyna nie źle pobolewać
styka51
styka51
  2 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja od 4 dni leżę chora, dałam radę przemelanżować niedzielę i poniedziałek, ale wczoraj odpadłam Naprawdę CUDOWNIE się choruje w taką pogodę, wczoraj nawet gorączki dostałam... Kur&& mać.

A mnie przedwczoraj i wczoraj gardło bolało, katar jakiś mam no i ucho trochę pobolewa ;C Będę musiała znowu do laryngologa iść ;C
kedi
kedi
  2 Mai 2012
styka51
styka51: Fota jest na profilu

szkoda, że nie w pełnej okazałości ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: też się opalam dzisiaj:D

nadają deszcze, ciekawe, kiedy będzie kolejna okazja, żeby się opalić.
pijana
pijana
  2 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba dołączę do klubu, bo mnie też gardło zaczyna nie źle pobolewać

styka51
styka51: A mnie przedwczoraj i wczoraj gardło bolało, katar jakiś mam no i ucho trochę pobolewa ;C Będę musiała znowu do laryngologa iść ;C

U mnie też zaczęło się od gardła, po 2-óch dniach gardło przeszło, zaczął się katar, ale taki niecieknący, tylko taki zamulający, w głowie ciągłe uczucie przeziębienia :-/ Żeby jakoś przeżyć te 2 dni brałam małe dawki Ketonalu, to znowu mi jakiś reumatyzm wszedł w ramiona :ninja: Dzisiaj lekka poprawa, ale pewnie zanim wyzdrowieję zupełnie to się już zrobi pogoda do dupy... :and:
styka51
styka51
  2 Mai 2012
kedi
kedi: szkoda, że nie w pełnej okazałości ^^

Oj tam;p nie było szału w ciuchach. Może jutro jakieś fajne porobię;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Dzisiaj lekka poprawa, ale pewnie zanim wyzdrowieję zupełnie to się już zrobi pogoda do dupy...

U mnie tez dziś gardło nie boli, ale na dworze chłodniej, a w dupę.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.