malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Felka
Felka
  26 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy istnieje coś, co zlikwiduje/rozjaśni rozstępy ? Są jeszcze czerwone, ale dość głębokie, stosuję kurację Labo, ale działa tylko na te płytkie... Pytam o środki kosmetyczne, jak nic nie pomoże to pomyślę nad laserem lub czymś tego typu.

Bardzo dobre u mnie nic nie ma a tez miałam głębokie no wiadome takie jasne paski mam ale coz. a kosztuje ok 13zł
SoDope
SoDope
  26 Aprilie 2012
Psyche30
Psyche30: Chciała pewnie tak sie oryginalnie nazywać a tu tak pospolicie w rzeczywistości :c

ej bez jaj ja też mam na imie Gosia :(

dziewczyny nie wiedziałam, że moja osoba jest tak kolorowa by mnie śledzić nawet w Internecie ...

jeżeli ktoś chce coś wiedzieć to moje na PW napisać XD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczyny nie wiedziałam, że moja osoba jest tak kolorowa by mnie śledzić nawet w Internecie ... jeżeli ktoś chce coś wiedzieć to moje na PW napisać XD

ja! Mnie wybieerz! :-D
SoDope
SoDope
  26 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja! Mnie wybieerz! :-D

no na Ciebie to ja zawsze mogę liczyć XDDDDD

a co do Jaśminy - właśnie ta koleżanka która mnie szpieguje możecie jej zlecić 'poszukwania', skoro mnie umiała wyśledzić w 70 milionach postów to co to dla Niej problem wyszukać daną osobe w Polsce gdzie jest tylko 40 milionów :crylol:
SoDope
SoDope
  26 Aprilie 2012

oj przepraszam to nie jest już koleżanka - ani znajoma .. tylko obca osoba.

wywaliła mnie przecież ze znajomych na fejsie :smutny:

:crylol:

pijana
pijana
  26 Aprilie 2012
Felka
Felka: Bardzo dobre u mnie nic nie ma a tez miałam głębokie no wiadome takie jasne paski mam ale coz. a kosztuje ok 13zł

O, to też koniecznie wypróbuję, wiadomo, że coś zostanie, ale teraz wyglądam jakby mnie ktoś nożem pociął, więc lepsze jasne ślady :tak: Dzięki :)
Felka
Felka
  26 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O, to też koniecznie wypróbuję, wiadomo, że coś zostanie, ale teraz wyglądam jakby mnie ktoś nożem pociął, więc lepsze jasne ślady Dzięki

ja juz jakos po 4-5 dniach widziałam różnicę,a i skóra milusia jest taka:zakochany:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 Aprilie 2012

Ciekawe kto jeszcze oprócz Jaśminy znajduje takie 'okej' rzeczy w sh :ninja:.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SoDope
SoDope
  27 Aprilie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ciekawe kto jeszcze oprócz Jaśminy znajduje takie 'okej' rzeczy w sh .

ja ostatnio taką kiecke znalazłam za 3 złote ... ale nie jest dla mnie opyle ją na allegro albo gdzieś.

XD

mam ochote napisać 'Jasmince' na blogu - jak w końcu ma na imie ...
Babsy
Babsy
  27 Aprilie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ciekawe kto jeszcze oprócz Jaśminy znajduje takie 'okej' rzeczy w sh .

no, nie moge sie nadziwic:) zwlaszcza buty w stanie niemal idealnym ::wtf::
SailorMoon
SailorMoon
  27 Aprilie 2012
Babsy
Babsy: no, nie moge sie nadziwic:) zwlaszcza buty w stanie niemal idealnym ::

I to w sumie za każdym razem...
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  27 Aprilie 2012
SailorMoon
SailorMoon: I to w sumie za każdym razem...

I nawet w normalnych sklepach nie ma takich :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie jest dla mnie opyle ją na allegro albo gdzieś.

Pokaż :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SoDope
sylwik
sylwik
  28 Aprilie 2012

oczywiscie muuuusialam wyjsc wczoraj 'tylko na chwilke', przeciagniete do dwoch godzin: w bluzce na ramiaczkach i bez filtra na ramionach:And:
auuuaaa:and:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  30 Aprilie 2012

Dziewczyny ,czerwonych szpilek z odkrytymi palcami i czarnych spodni pasują czarne skarpetki czy lepsze cieliste? Już zgłupiałam, bo fajne buty ale nosić je na gołą stopę to masakra, jak jest coś cienkiego na stopie to już zupełnie inaczej :>

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.