malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może facet miał jakieś przykre doświadczenia z tym związane, albo lubi patrzeć stereotypowo

czy ja wiem - po prostu myślał, że jestem idiotką malująca paznokcie a tu zonk ja nie lubie malować paznokci a o komputerach wiem więcej niż mu się wydaje

:D
mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czy ja wiem - po prostu myślał, że jestem idiotką malująca paznokcie a tu zonk ja nie lubie malować paznokci a o komputerach wiem więcej niż mu się wydaje

najważniejsze, że go z błędu wyprowadziłaś szybko:D
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012

Przynajmniej ktoś w końcu dał mi szanse

mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej ktoś w końcu dał mi szanse

no słyszałam jak teraz z robotą ciężko, sama być może znowu będę musiała szukać i aż się boję:/
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

teraz studujesz dziennie czy jak ?
mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz studujesz dziennie czy jak ?

nie, cały czas pracuję, studia zakończyłam póki co na poziomie licencjatu i jak zrobiłam sobie przerwę i poszłam do pracy tak zostało- na studia nie wróciłam, a pracę zmieniałam
Babsy
Babsy
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

gratki:D!
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Babsy
Babsy: gratki:D!

taaaa

zobaczymy po 7 maja ... czy będzie czego gratulowac XD
daenerys
daenerys
  24 Aprilie 2012

Ucieranie nosa i zaskakiwanie innych, że jest się mądrzejszym niż przypuszczali, jest cholernie przyjemne. :ziober2:

madzia2143
madzia2143
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zobaczymy po 7 maja ... czy będzie czego gratulowac XD

jestem dobrej myśli :)
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ucieranie nosa i zaskakiwanie innych, że jest się mądrzejszym niż przypuszczali, jest cholernie przyjemne.

bardzo ... w moim przypadku jeszcze bardziej przyjemnie bo wg innych wyglądam na idiotke i się tutaj zaskoczyli :D
daenerys
daenerys
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo ... w moim przypadku jeszcze bardziej przyjemnie bo wg innych wyglądam na idiotke i się tutaj zaskoczyli :D

Blondynki mają większe pole popisu w tej kwestii. :ziober2:
mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Blondynki mają większe pole popisu w tej kwestii.

oj coś w tym jest...
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

ej dzięki....

powiem Ci skrycie, że jak usłyszałam, że Blondynki mają łatwiej na rynku pracy to się przefarbowałam ... i tak rok siedziałam w domu.

Mimo, że wyglądam na idiotke to mam troche poukładany mózg miałam pomysł na biznes na ogólny pomysł go rozkręcenia ale ktoś go podsłyszał .. i 'zabral' mi pomysł.

Nie wiem jak z obrotami tamtej firmy ale wiem, że moje byłyby o wiele wieksze :D
daenerys
daenerys
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj coś w tym jest...

Z doświadczenia piszę. :D Szczególnie, że staram się ogarniać typowo męskie tematy, jak sport, technika, motoryzacja, więc mam podwójne szanse. Polecam. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.