malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zwija się w taki precelek jak śpi, że na jego posłaniu jeszcze ze trzy by się zmieściły :-P

nie, to mój tak nie umie. najlepiej jeszcze jakby miał całe łóżko dla siebie. zawsze z leżanki mu wystają przynajmniej łapy;)

Konto usunięte
Konto usunięte: No i notorycznie wsuwa uszy wędzone.

dobre to? aczkolwiek u mnie kot ma problemy z zębami ogólnie i nic nie działało. teraz je karmę weterynaryjną i jest lepiej, ale też nie jakoś super:and:
SoDope
SoDope
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aaa, dobra. na stronie jest wszystko opisane

no cóż kilka z tych firm straci dużo klientów ..
madzia2143
madzia2143
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się najbardziej boję, że taki pies ma jakiegoś bąblowca

aż mi się przypomniała parazytologia :and:

ale sobie dzisiaj kciuka rozcięłam podczas krojenia - masakra ;/ teraz nie jest zdatny do użycia :and:
Babsy
Babsy
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale sobie dzisiaj kciuka rozcięłam podczas krojenia - masakra teraz nie jest zdatny do użycia

znajdz dobra strone zlego- na szczescie mozesz nawalac w klawiture innymi palcami;)
madzia2143
madzia2143
  23 Aprilie 2012
Babsy
Babsy: znajdz dobra strone zlego

dobra strona jest taka że wyszła zayebista sałatka ;P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobre to?

Dobre.
Z tym że nie kupuje w zoologicznych osiedlowych, ani w kakadu. Na bank nie mają świeżych, bo jak pies je to strasznie śmierdzą. Kupuje przez allegro i te są mocno świeże, plus pachną wędzonką.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobre to?

Dobre.
Z tym że nie kupuje w zoologicznych osiedlowych, ani w kakadu. Na bank nie mają świeżych, bo jak pies je to strasznie śmierdzą. Kupuje przez allegro i te są mocno świeże, plus pachną wędzonką.
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012

ludzie chyba dostałam prace ... :jupi:

mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ludzie chyba dostałam prace ... :jupi:

pochwal się gdzie
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

znaczy się sprawa wygląda mniej więcej tak, że był ogłoszony staż na pracownika biurego .. poszłam razem z koleżanką. Koleżanką zabrał na staż a jako, że mu się spodobałam, że tak dużo gadam i w ogóle to przeszkoli mnie i będę jego pracownikiem na 'terenie' bedę sprawdzać i nadzorować prace innych.
branża budowlana :P
mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znaczy się sprawa wygląda mniej więcej tak, że był ogłoszony staż na pracownika biurego .. poszłam razem z koleżanką. Koleżanką zabrał na staż a jako, że mu się spodobałam, że tak dużo gadam i w ogóle to przeszkoli mnie i będę jego pracownikiem na 'terenie' bedę sprawdzać i nadzorować prace innych. branża budowlana :P

no to gratulację, jak widać w każdej sytuacji można znaleźć pracę:D
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

no mam się do Niego zgłosić 7 maja jak koleżanka.

Były 3 dziewczyny na rozmowie i nieukrywając - ja byłam najbardziej rozgadana i rozmawialiśmy na dużo tematów. Jedna z nich w ogóle nic nie mówiła i też dlatego od razu ją odrzucił... Takie miałam wrażenie. - zabrał na staż moją kolezanke bo tak chciał - a po drugie wpisalam, że skończyłam medyczną szkołe (kierunek kosmetyczny) to do mnie, że będe tutaj malować paznokcie czy coś to mu odpyskowałam odpowiednio i mu sie oczy otworzyły, że jednak nie jestem taka głupia. :D
mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no mam się do Niego zgłosić 7 maja jak koleżanka. Były 3 dziewczyny na rozmowie i nieukrywając - ja byłam najbardziej rozgadana i rozmawialiśmy na dużo tematów. Jedna z nich w ogóle nic nie mówiła i też dlatego od razu ją odrzucił... Takie miałam wrażenie. - zabrał na staż moją kolezanke bo tak chciał - a po drugie wpisalam, że skończyłam medyczną szkołe (kierunek kosmetyczny) to do mnie, że będe tutaj malować paznokcie czy coś to mu odpyskowałam odpowiednio i mu sie oczy otworzyły, że jednak nie jestem taka głupia. :D

fakt trzeba mieć gadane jak niemal wszędzie teraz, trzymam kciuki żeby Ci się praca spodobała
i aż mam ochotę sama sprawdzić się i powysyłać parę cv
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fakt trzeba mieć gadane jak niemal wszędzie teraz, trzymam kciuki żeby Ci się praca spodobała i aż mam ochotę sama sprawdzić się i powysyłać parę cv

wiesz tym bardziej mnie to zdenerwowało bo średnie mam - a takie było wymagane na tym stażu więc nie rozumiem po co były te insynuacje ...

napisalam to co ukończyłam i się tego nie wstydzę.
mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz tym bardziej mnie to zdenerwowało bo średnie mam - a takie było wymagane na tym stażu więc nie rozumiem po co były te insynuacje ...

może facet miał jakieś przykre doświadczenia z tym związane, albo lubi patrzeć stereotypowo

Konto usunięte
Konto usunięte: napisalam to co ukończyłam i się tego nie wstydzę.

i masz rację
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.