malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Aprilie 2012

A ja sie zastanawiam dlaczego wszyscy, ktorzy 'tak kochaja' swoje psy karmią je gównem?
Royal canin - najlepsza karma? 30 % miesa - zenada, w tym pulpa buraczana, mączki z kurczaka, mączki kukurydziane, konserwanty i inne
Albo pedigree czy chappi - 4% mięsa..

Najlepsza karma to karma Orijen lub Acana :-) (ew. boże)
Orijen jedna z drozszych, ale dla szczeniat zawiera 80% miesa, 20% warzyw i owocow, 0% zbóż czyli jest to dieta biologicznie poprawna,swieze mieso na pierwszym miejscu w skladzie
Acana - 60% / 40% / 0% - skład podobny a jest duzo tansza, paczka kosztuje 14 zl

Ja teraz zamowilam Orijen puppy, 2 kg na allegro 69 zł i uwazam, ze to dobra inwestycja.

Nie karmcie zwierząt gównem :nie:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Aprilie 2012

(ew. boże) *********************** ew. boże

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Aprilie 2012

kuwa co jest z tym forum? b o s h

mmaryjka
mmaryjka
  22 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój nawet jak wybiega się bardzo, tak że aż ma jęzor 'do pasa', mija 15-20 minut i już jest zregenerowany i znów kombinuje. Na szkoleniu jednego dnia, mieliśmy własnie doga, fajnie skakał - za każdym razem jak się wzbijał w górę właścicielka prawie leciała razem z nim

nie, to mojemu wystarczy. też kombinowaliśmy z żarciem, z jakimiś suplementami, ale on po prostu tak ma i koniec.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie najbardziej irytuje jak patologia u mnie na podwórku wypuszcza psa z mieszkania rano - on cały dzień chodzi po tym podwórku, zjada jakieś śmieci, pije wodę z kałuży, szlaja się tak samopas

no takich to już w ogóle tylko walić w mordy

Konto usunięte
Konto usunięte: a ten to już w ogóle papug gniecie

kiedyś oglądałam, kochany jest, ale i tak wolę psy/koty
Felka
Felka
  22 Aprilie 2012
styka51
styka51: Jak kundel to gorszy, tak? Prosze Cię...

podbijam :)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  23 Aprilie 2012
Felka
Felka: podbijam :)

nie napisałam, że gorszy ale pisali, że ubieranie psów w ubrankato głupota, Yorków - to co kundla bym miała ubierać? tym bardziej to jest głupie.
Naniiii
Naniiii
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ubieranie psów w ubrankato głupota,

a nie lepiej kota ubrać:zonk:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  23 Aprilie 2012
Naniiii
Naniiii: a nie lepiej kota ubrać

domowego? a one wychodzą na dwór? :wtf: na smyczy? btw nie znam sie na kotach ale chyba mają sierść, yorki mają tylko włosy, to może w zimę też nie zakładajmy czapki. emigrujmy do miami.
Naniiii
Naniiii
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie znam sie na kotach ale chyba mają sierść

to się je ogoli :rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  23 Aprilie 2012
Naniiii
Naniiii: to się je ogoli

Konto usunięte
Konto usunięte: a one wychodzą na dwór? na smyczy?

powtorze pytanie.
Naniiii
Naniiii
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a one wychodzą na dwór? na smyczy?

mojego kota mogę ubrać bo się boi na pole wychodzić to się nie wybrudzi :pavarotti:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  23 Aprilie 2012
Naniiii
Naniiii: mojego kota mogę ubrać bo się boi na pole wychodzić to się nie wybrudzi

a to chcesz go ubierać dla frajdy? bo myślałam, że ubiera się zwierzęta bo im zimno... NA DWORZE.
Naniiii
Naniiii
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dla frajdy?

tak dla frajdy ;
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie karmcie zwierząt gównem

Nie karmimy nasza specjalistko.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie, to mojemu wystarczy. też kombinowaliśmy z żarciem, z jakimiś suplementami, ale on po prostu tak ma i koniec.

Ja chętnie zainwestowałabym w karmę z melisą, jeśli taka by istniała :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: no takich to już w ogóle tylko walić w mordy

I ten pies, który szlaja się nie wiadomo gdzie, na bank nie był ani razu weterynarza, czy na szczepienia, czy na odrobaczanie niech pozaraża inne, do jakich podchodzi, jeśli jest chory.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  23 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a to chcesz go ubierać dla frajdy? bo myślałam, że ubiera się zwierzęta bo im zimno... NA DWORZE.

Hipokryzja. A Ty swojemu różowe bluzy z kapturami chcesz kupić tylko i wyłącznie, żeby mu było ciepło, czy również dla swojej dziwnej frajdy, że jest to takie słodkie i urocze?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.