Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 783 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
A ja sie zastanawiam dlaczego wszyscy, ktorzy 'tak kochaja' swoje psy karmią je gównem?
Royal canin - najlepsza karma? 30 % miesa - zenada, w tym pulpa buraczana, mączki z kurczaka, mączki kukurydziane, konserwanty i inne
Albo pedigree czy chappi - 4% mięsa..
Najlepsza karma to karma Orijen lub Acana :-) (ew. boże)
Orijen jedna z drozszych, ale dla szczeniat zawiera 80% miesa, 20% warzyw i owocow, 0% zbóż czyli jest to dieta biologicznie poprawna,swieze mieso na pierwszym miejscu w skladzie
Acana - 60% / 40% / 0% - skład podobny a jest duzo tansza, paczka kosztuje 14 zl
Ja teraz zamowilam Orijen puppy, 2 kg na allegro 69 zł i uwazam, ze to dobra inwestycja.
Nie karmcie zwierząt gównem
Konto usunięte: Mój nawet jak wybiega się bardzo, tak że aż ma jęzor 'do pasa', mija 15-20 minut i już jest zregenerowany i znów kombinuje.
Na szkoleniu jednego dnia, mieliśmy własnie doga, fajnie skakał - za każdym razem jak się wzbijał w górę właścicielka prawie leciała razem z nim
nie, to mojemu wystarczy. też kombinowaliśmy z żarciem, z jakimiś suplementami, ale on po prostu tak ma i koniec.
Konto usunięte: Mnie najbardziej irytuje jak patologia u mnie na podwórku wypuszcza psa z mieszkania rano - on cały dzień chodzi po tym podwórku, zjada jakieś śmieci, pije wodę z kałuży, szlaja się tak samopas
no takich to już w ogóle tylko walić w mordy
kiedyś oglądałam, kochany jest, ale i tak wolę psy/koty
Nie karmimy nasza specjalistko.
Konto usunięte: nie, to mojemu wystarczy. też kombinowaliśmy z żarciem, z jakimiś suplementami, ale on po prostu tak ma i koniec.
Ja chętnie zainwestowałabym w karmę z melisą, jeśli taka by istniała :-D
I ten pies, który szlaja się nie wiadomo gdzie, na bank nie był ani razu weterynarza, czy na szczepienia, czy na odrobaczanie niech pozaraża inne, do jakich podchodzi, jeśli jest chory.