malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Fieska
Fieska
  19 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobermana np rzadko widziałam żeby się przymilał do kogoś ... Zawsze te psy mi się kojarzyły nieprzyjemnie

Dużo ludzi ma taki sam tok myślenia, a to wcale nie prawda. Dobermany są spokojnymi psami, a zarazem mają dużo temperamentu i energii. Są bardzo rodzinnymi psami i lubią dzieci. Dostałam dobermana w wieku 7 lat, moja siostra była w tym czasie niemowlakiem, a Oskar miał ok. 3-4 miesiące. Nigdy nie zdarzyło się tak, aby zawarczał na nas, przy jedzeniu można mu nawet rękę było wsadzić do miski. Ogólnie psy dobermana przez długi okres, do ponad 1 roku życia ,mają jeszcze zachowania szczeniaka i potrafią czasem coś niespodziewanego będąc samemu w domu odwalić. Zależy też od tego jak się psa wychowa. ;)
SoDope
SoDope
  19 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dużo ludzi ma taki sam tok myślenia, a to wcale nie prawda.

Pewnie gdybym miała kogoś w rodzinie kto ma tą rase to byłoby inaczej.
Te psy widze tylko na smyczy jak chodzą .. i każdy z nich ma taki 'drapieżny' ruch.
Fieska
Fieska
  19 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie gdybym miała kogoś w rodzinie kto ma tą rase to byłoby inaczej. Te psy widze tylko na smyczy jak chodzą .. i każdy z nich ma taki 'drapieżny' ruch.

To jest w jego rasie ta prezentacja od potomków rottweilerów i owczarków. Elegancki, szybki, odważny ruch.
SailorMoon
SailorMoon
  20 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: do CZARODZIEJKI Z KSIĘŻYCA jak te lakiery l'oreala? byłam wczoraj w rossmanie i kolory mnie urzekły! niektóre podobne do O.P.I, a cena 3 razy mniejsza więc będę brała od razu kilka, ale nie wiem czy warto? + już za pędzelek, ale jak z jakością i ile warstw? szczególnie w jasnych odcieniach

Nom, kolory są fajne :) Pędzelek super, trzyma się też ok, ja mam ciemny niebieski i wystarczyła mi jedna warstwa :)jaśniejsze pewnie będzie lepiej dać dwie, ale tego nie wiem. Mam zamiar kupić sobie dziś żółty to sprawdzę :D
kedi
kedi
  20 Aprilie 2012

obcięłam włosy, miałam bardzo długie a teraz mam do ramion, śmierć fryzjerom, wyglądam okropnie...

SoDope
SoDope
  20 Aprilie 2012
kedi
kedi: obcięłam włosy, miałam bardzo długie a teraz mam do ramion, śmierć fryzjerom, wyglądam okropnie...

włosy, nie ręka - odrosną :D
Adidasowa
Adidasowa
  20 Aprilie 2012
kedi
kedi: śmierć fryzjerom

:crylol: skąd ja to znam.
kedi
kedi
  20 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: włosy, nie ręka - odrosną :D

Konto usunięte
Konto usunięte: skąd ja to znam.

:and:
całe szczęście że mi w miarę szybko rosną , ale i tak to nie zmienia faktu, że przez jakieś 3 miesiące będę wyglądać jak totalny pasztet.
SoDope
SoDope
  20 Aprilie 2012
kedi
kedi: całe szczęście że mi w miarę szybko rosną , ale i tak to nie zmienia faktu, że przez jakieś 3 miesiące będę wyglądać jak totalny pasztet.

mogło być gorzej - mogła Ci bok wygolić :hahahaha
Babsy
Babsy
  20 Aprilie 2012
kedi
kedi: obcięłam włosy, miałam bardzo długie a teraz mam do ramion, śmierć fryzjerom, wyglądam okropnie...

ja poltora roku temu obcielam sie dobrowolnie na zapalke, bo mialam zniszczone;) dzis mam ciut za ramiona;) ale tez nie moglam na siebie patrzec przez jakies pol roku:)
styka51
styka51
  20 Aprilie 2012
kedi

Bidulka...ja teraz zapuszczam.
Nie prostuję, dbam bardziej, pokrzywę piję...ciekawe jak na jak długo starczy mi zapału ;p
kedi
kedi
  20 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mogło być gorzej - mogła Ci bok wygolić :hahahaha

weż mi nawet nie mów, to jest ohydne :wtf:

Babsy
Babsy: ja poltora roku temu obcielam sie dobrowolnie na zapalke, bo mialam zniszczone;) dzis mam ciut za ramiona;) ale tez nie moglam na siebie patrzec przez jakies pol roku:)

moim zdaniem dobrze zrobiłaś, bo lepiej mieć krótkie a zadbane, niż długie a zniszczone :) przemęczyłaś i teraz masz zdrowe:)

styka51
styka51: Nie prostuję, dbam bardziej, pokrzywę piję...ciekawe jak na jak długo starczy mi zapału ;p

powodzenia, trzymam kciuki;)
ja od dawna miałam za zapięcie stanika, mam ten ból że mam za gęste włosy , muszą być mega cieniowane żeby nie było miotły na głowie, no i prostowane.(strasznie podobają mi się włosy ścięte na prosto ale u mnie się tak nie da) z tym, że nic w stanie nie jest ich zniszczyć, są bardzo zdrowe, szkoda, że tylko włosy ,bo cerę mam nieciekawą
styka51
styka51
  20 Aprilie 2012
kedi
kedi: ja od dawna miałam za zapięcie stanika, mam ten ból że mam za gęste włosy , muszą być mega cieniowane żeby nie było miotły na głowie, no i prostowane.(strasznie podobają mi się włosy ścięte na prosto ale u mnie się tak nie da) z tym, że nic w stanie nie jest ich zniszczyć, są bardzo zdrowe, szkoda, że tylko włosy ,bo cerę mam nieciekawą

No właśnie też mam grube włosy.... i trzeba cieniować, żeby coś z nich było. Ale myślę, że jak będę o nie dbać i nawilżać, to nie będę mieć szopy. Chciałabym mieć takie:

kedi
kedi
  20 Aprilie 2012
styka51
styka51: Chciałabym mieć takie:

bardzo długie, też bym takie chciała ale były by ciężkie i przez to oklapnięte :and: więc odpadają
dasz rade, najważniejsze to nie poddać się chwili słabości i nie ścinać ;)
yy26
yy26
  20 Aprilie 2012
styka51
styka51: Chciałabym mieć takie:

dol sciet w serduszko chyba:)? marzy mi sie:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.