Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 776 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
co polecicie na jakies uczulenie/ swiad poza wapnem? od wczoraj swedzi mnie caly tulow i glowa;/ mialam cos takiego ze 3 lata tamu, dostalam u lekarza jakies tabletki i masc, ale nie pamietam, co to bylo...
Avantka brutalne serce, żelazna dłoń. ;-D
Moje zwierzątka miały dziwne imiona w przypływie dziecięcej kontrowersyjności, więc nie pomogę.
Ewentualnie mogę zaproponować Daenerys, hyhy.
Rozumiem, że jakbyś założyła temat 'Mam narysować baranka czy owieczkę' to też byś się rzucała? Niby dorosła osoba, a nie potrafi zamieścić tematu w odpowiednim dziale.
No daj spokój, ręce opadają.
Ja rozumiem, jakby cudował tak ktoś kto ma pięć postów na krzyż

Rzecz w tym, że tu naprawdę czasami pojawiają się tematy mało związane z działem, choć ostatnio to nie pamiętam nic takiego, ale wcześniej i tematy o imionach były też, mimo, że być powinny na hyde. :)
Choć mi kiedyś zamknięto cały temat, bo jedno z kilku pytań było do podwieszonego tematu, soł zależy jak co kto widzi. Nie ma co się nerwować, o imieniu dla psa można i tu pogadać.

Ale po to jest ten temat, by tu zamieszczać rozmowy, które nie mają związku stricte z tematem. Jakby każdy zakładał co chciał, gdzie chce, to nie byłby potrzebne żadne działy forum, bo na każdym byłby śmietnik.
Ja akurat cenię sobie dopasowanie, o.
Ja to wiem, ale chciałam poprzeć obronę użytkowniczki trochę..

Sprawa imienia się rozwiązała bo pieski z rodowodem już mają nadane imiona.
Cały miot był na C, wzięłam Chanel a była jeszcze Cantessa. :-) ale Chanel podeszła pierwsza, wgl zamiast oglądać szczeniaka to jak weszłam do domu tej babki to zaczełam wszystkie Yorki głaskać a miała ich 9!!! Wszystkie piękne, tylko usiedliśmy w salonie już nas oblazły, mama mojej suni wpakowała się na kolana i leżała. Jak wzięłam chanel na ręce to od razu zaczęła mnie lizać i połozyła się na dekolcie. słodka jest. Ma 45 dag, dwa miesiące i prawdopodobnie będzie stalowo złota.. :-) waga do 1,5kg