malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  16 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie powiedziałabym, że podchodzi w żółtawy kolor. Normalny naturalny beżowy odcień.

Mówiłam o jasnym, że jest żółtawy, Ty bodajże masz ciemny ;)
Babsy
Babsy
  16 Aprilie 2012

co polecicie na jakies uczulenie/ swiad poza wapnem? od wczoraj swedzi mnie caly tulow i glowa;/ mialam cos takiego ze 3 lata tamu, dostalam u lekarza jakies tabletki i masc, ale nie pamietam, co to bylo...

Fieska
Fieska
  17 Aprilie 2012
Babsy
Babsy: co polecicie na jakies uczulenie/ swiad poza wapnem? od wczoraj swedzi mnie caly tulow i glowa;/ mialam cos takiego ze 3 lata tamu, dostalam u lekarza jakies tabletki i masc, ale nie pamietam, co to bylo...

Klemastyna lub Fenistil.
Felka
Felka
  17 Aprilie 2012

poniosło mnie dzis na żólte paznokcie (fuj) i kurczaki :ninja:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  17 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szukam kiecki na komunie ... na ślub/wesele też ... na komunie już niby mam będe zamawiać na allegro - najwyżej będę wyglądać jak debilka

Śliczna sukienka! :zakochany:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  17 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie powiedziałabym, że podchodzi w żółtawy kolor. Normalny naturalny beżowy odcień.

Kilka postów wcześniej Pijana napisała, że tak jest. I uwierzyłam na słowo. :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  18 Aprilie 2012

Ja pitole a jak w ogole byl temat o imionach to bylo dobrze? I to tez zalozony przeze mnie :/

daenerys
daenerys
  18 Aprilie 2012

Avantka brutalne serce, żelazna dłoń. ;-D

Moje zwierzątka miały dziwne imiona w przypływie dziecięcej kontrowersyjności, więc nie pomogę. :ninja:
Ewentualnie mogę zaproponować Daenerys, hyhy. :ninja:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pitole a jak w ogole byl temat o imionach to bylo dobrze? I to tez zalozony przeze mnie :/

Rozumiem, że jakbyś założyła temat 'Mam narysować baranka czy owieczkę' to też byś się rzucała? Niby dorosła osoba, a nie potrafi zamieścić tematu w odpowiednim dziale.

Konto usunięte
Konto usunięte: Avantka brutalne serce, żelazna dłoń. ;-D

No daj spokój, ręce opadają.
Ja rozumiem, jakby cudował tak ktoś kto ma pięć postów na krzyż :nie:
daenerys
daenerys
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No daj spokój, ręce opadają. Ja rozumiem, jakby cudował tak ktoś kto ma pięć postów na krzyż

Rzecz w tym, że tu naprawdę czasami pojawiają się tematy mało związane z działem, choć ostatnio to nie pamiętam nic takiego, ale wcześniej i tematy o imionach były też, mimo, że być powinny na hyde. :)
Choć mi kiedyś zamknięto cały temat, bo jedno z kilku pytań było do podwieszonego tematu, soł zależy jak co kto widzi. Nie ma co się nerwować, o imieniu dla psa można i tu pogadać. :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rzecz w tym, że tu naprawdę czasami pojawiają się tematy mało związane z działem, choć ostatnio to nie pamiętam nic takiego, ale wcześniej i tematy o imionach były też, mimo, że być powinny na hyde. :) Choć mi kiedyś zamknięto cały temat, bo jedno z kilku pytań było do podwieszonego tematu, soł zależy jak co kto widzi. Nie ma co się nerwować, o imieniu dla psa można i tu pogadać.

Ale po to jest ten temat, by tu zamieszczać rozmowy, które nie mają związku stricte z tematem. Jakby każdy zakładał co chciał, gdzie chce, to nie byłby potrzebne żadne działy forum, bo na każdym byłby śmietnik.

Ja akurat cenię sobie dopasowanie, o.
daenerys
daenerys
  18 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale po to jest ten temat, by tu zamieszczać rozmowy, które nie mają związku stricte z tematem. Jakby każdy zakładał co chciał, gdzie chce, to nie byłby potrzebne żadne działy forum, bo na każdym byłby śmietnik. Ja akurat cenię sobie dopasowanie, o.

Ja to wiem, ale chciałam poprzeć obronę użytkowniczki trochę.. :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Aprilie 2012

Sprawa imienia się rozwiązała bo pieski z rodowodem już mają nadane imiona.
Cały miot był na C, wzięłam Chanel a była jeszcze Cantessa. :-) ale Chanel podeszła pierwsza, wgl zamiast oglądać szczeniaka to jak weszłam do domu tej babki to zaczełam wszystkie Yorki głaskać a miała ich 9!!! Wszystkie piękne, tylko usiedliśmy w salonie już nas oblazły, mama mojej suni wpakowała się na kolana i leżała. Jak wzięłam chanel na ręce to od razu zaczęła mnie lizać i połozyła się na dekolcie. słodka jest. Ma 45 dag, dwa miesiące i prawdopodobnie będzie stalowo złota.. :-) waga do 1,5kg

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  19 Aprilie 2012

Jak dla mnie York to bardziej maskotka niż pies ;)

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  19 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie York to bardziej maskotka niż pies ;)

Bo ludzie stwarzają taki obraz tych psów. :-) mój york będzie aportował, siadał, leżał, dawał łape i inne rzeczy, A nie tylko leżał na kanapie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.