Konto usunięte: Myślałam, że wzór krytykujesz :-D
Strasznie mi się podoba :-*
Mogłabym mieć zwykłe czarne szpilki w ten deseń nawet.Tak jak tu się zastanawiam:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.273337229414820.66522.261161350632408&type=3
czym one to malują dokładnie?
A, wzór spoko, na tenisówkach właśnie ładnie wygląda :D
Mądrość gógla rzekla mi, że są specjalne farbki do ubrań i akrylowe i tym się maluje.
AvantQueTuDis
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: A, wzór spoko, na tenisówkach właśnie ładnie wygląda :D
Mądrość gógla rzekla mi, że są specjalne farbki do ubrań i akrylowe i tym się maluje.
Ja tenisówek tego typu nie noszę i chyba nigdy nawet nie miałam
A to mądry gógl ;D
daenerys
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: Ja tenisówek tego typu nie noszę i chyba nigdy nawet nie miałam
A to mądry gógl ;D
O, to doradź mi, jakie buty noszą na ogół kobiety, które nie noszą tenisówek? Poza pantoflami i sandałami. Nic nie widzę ładnego na taki czas jak jest teraz.
AvantQueTuDis
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: O, to doradź mi, jakie buty noszą na ogół kobiety, które nie noszą tenisówek? Poza pantoflami i sandałami. Nic nie widzę ładnego na taki czas jak jest teraz.
Ja ogólnie mam dużo szpilek, dużo koturn, dużo różnych botków, dużo balerin, jedne sportowe jakieś czarne, no i tam letnie i zimowe po kilka
daenerys
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: Ja ogólnie mam dużo szpilek, dużo koturn, dużo różnych botków, dużo balerin, jedne sportowe jakieś czarne, no i tam letnie i zimowe po kilka
W szpilkach nie będę zapieprzać na uczelnię. ; [ Baleriny wlasnie chce sobie kupić, tyle mi zostaje. ^^
AvantQueTuDis
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: W szpilkach nie będę zapieprzać na uczelnię. ; [ Baleriny wlasnie chce sobie kupić, tyle mi zostaje. ^^
A może jakieś koturny?
Noga się nie męczy :-)
daenerys
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: A może jakieś koturny?
Noga się nie męczy :-)
Mam jedne, źle trafiłam niestety i nie da sie w tym chodzic :[
Kurczę, ja chyba z Tobą juz o tym rozmawiałam. ^^
kedi
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: Zakochałam się, tylko gdzie takie zdobyć ?
cudne, z tego co pamiętam jest jakaś amerykańska strona z rzeczami z tym motywem, ale niestety nie zapisałam jej sobie
AvantQueTuDis
12 Aprilie 2012
kedi: cudne, z tego co pamiętam jest jakaś amerykańska strona z rzeczami z tym motywem, ale niestety nie zapisałam jej sobie
Jak zwykle w PL wielkie gówno.
Dowiadywałam się, to jakaś panna, która raczej zna się na rzeczy może pomalować buciszki (akurat o szpilki pytałam) za 37 zeta.
kedi
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: Dowiadywałam się, to jakaś panna, która raczej zna się na rzeczy może pomalować buciszki (akurat o szpilki pytałam) za 37 zeta.
no to w sumie spoko, jakby fajnie wyszło to jak najbardziej się opłaca. ja bym chciała taką sukienkę, gdzieś też mi mignęła, ale teraz jak szukam to nie mogę znaleźć
styka51
12 Aprilie 2012
Konto usunięte: Mogłabym mieć zwykłe czarne szpilki w ten deseń nawet.
Ta laska kiedyś pisała, że umie takie bajery malować, zapytaj się;)