malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Aprilie 2012
styka51
styka51: Ta laska kiedyś pisała, że umie takie bajery malować, zapytaj się;)

Dziękować :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętam że mmaryjce też kiedyś wpadły takie w oko, nie wiem czy kupiła czy nie, może jej się zapytaj ;)

Nie będę jej nachodzić, poczekam aż tu zajrzy, na pewno się wypowie, jesli wie coś na ten temat :-D
Dzięki :-*
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  14 Aprilie 2012

Ruch tu, więc zapytam. :) Czy któraś z Was miała do czynienia z tym, ostatnio ostro reklamowanym, Beauty Balm Perfector od Garniera? Warto kupić (korci mnie)? Co robi, w czym pomaga? Bardziej podkład czy bardziej krem? Ciekawa jestem Waszych opinii, jeżeli któraś go używała. :)

styka51
styka51
  14 Aprilie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Czy któraś z Was miała do czynienia z tym, ostatnio ostro reklamowanym, Beauty Balm Perfector od Garniera?

Czytałam, że z typowym kremem BB, nie ma to nic wspólnego. Od taki podkład zmieszany z kremem, Nie kryje, lekko nawilża, nie rozświetla...
Kiniowska
Kiniowska
  14 Aprilie 2012
styka51
styka51: Czytałam, że z typowym kremem BB, nie ma to nic wspólnego. Od taki podkład zmieszany z kremem, Nie kryje, lekko nawilża, nie rozświetla...

Czyli szału nie ma... I brak rozświetlania akurat mi nie przeszkadza, bo sama świecę się jak psu nie powiem co. :D Poczekam, może ktoś jeszcze coś o nim napisze. :)
pijana
pijana
  14 Aprilie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Czy któraś z Was miała do czynienia z tym, ostatnio ostro reklamowanym, Beauty Balm Perfector od Garniera?

Wzięłam sobie na rękę trochę JASNEGO odcienia żeby zobaczyć jaki jasny jest i jest... jak dla Chinki :zonk:
Kiniowska
Kiniowska
  14 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wzięłam sobie na rękę trochę JASNEGO odcienia żeby zobaczyć jaki jasny jest i jest... jak dla Chinki

Nie wiem czy dobrze myślę, ale myślę o gejszy bladej jak ściana... :P
pijana
pijana
  15 Aprilie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Nie wiem czy dobrze myślę, ale myślę o gejszy bladej jak ściana... :P

Chodziło mi o naturalny kolor skóry Azjatek, tj. żółtawy ;-)
No i gejsze to Japonia :-)
SoDope
SoDope
  15 Aprilie 2012
styka51
styka51: Czytałam, że z typowym kremem BB, nie ma to nic wspólnego. Od taki podkład zmieszany z kremem, Nie kryje, lekko nawilża, nie rozświetla...

też to tutaj pisałam ...
Fieska
Fieska
  15 Aprilie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ruch tu, więc zapytam. :) Czy któraś z Was miała do czynienia z tym, ostatnio ostro reklamowanym, Beauty Balm Perfector od Garniera? Warto kupić (korci mnie)? Co robi, w czym pomaga? Bardziej podkład czy bardziej krem? Ciekawa jestem Waszych opinii, jeżeli któraś go używała. :)

Kupiłam go dla spróbowania. Według mnie jest dla osób, które nie chcą mieć twarzy bladej jak ściana. Nawilża i rozświetla. Lekko zakrywa zaczerwienia, ale nie tak mocno jak normalny podkład. Mam go w drugim odcieniu i idealnie sprawia się gdy nie chcę nakładać makijażu. Ale co do właściwości prawdziwych kremów BB do wersji od Garniera bardzo daleko.
mmaryjka
mmaryjka
  15 Aprilie 2012
poszukuję kamuflażu/kryjącego podkładu do zadań specjalnych - do zakrycia tatuażu.
myślałam nad kryolanem, dermablendem(ale oryginalnym, nie vichy) i dermacolem. nie będą stosowane na twarz.
możecie coś polecić w tym stylu? wszystkie do kupienia przez internet i obawiam się, że nie zamówię odpowiedniego odcienia. do sklepu kryolana niestety w najbliższym czasie nie mam dostępu:and:
Fieska
Fieska
  15 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poszukuję kamuflażu/kryjącego podkładu do zadań specjalnych - do zakrycia tatuażu. myślałam nad kryolanem, dermablendem(ale oryginalnym, nie vichy) i dermacolem. nie będą stosowane na twarz. możecie coś polecić w tym stylu? wszystkie do kupienia przez internet i obawiam się, że nie zamówię odpowiedniego odcienia. do sklepu kryolana niestety w najbliższym czasie nie mam dostępu

Do tego tematu wpada mi tylko do głowy ten jeden filmik :D
Felka
Felka
  15 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Do tego tematu wpada mi tylko do głowy ten jeden filmik :D

tez mi sie skojarzyło z tym :P
mmaryjka
mmaryjka
  15 Aprilie 2012

też myślałam o dermablendzie, ale vichy wycofało ten bardziej prawdziwy, a ten w płynie to już nie jest to samo.
myślę nad kryolanem, bo mógłby się też nadać na twarz w razie jakiś niespodzianek, ale jest tyle odcieni, że nie wiem który wybrać.

Felka
Felka
  15 Aprilie 2012

jest różnica jakaś w efekcie czy stosuje sie zwykłe lakiery czy te z essence przy pieczątkach?

kedi
kedi
  15 Aprilie 2012

jak zmobilizować się do pisania licencjatu? :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.