malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
daenerys
daenerys
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem Ci skrycie, że jak usłyszałam, że Blondynki mają łatwiej na rynku pracy to się przefarbowałam ... i tak rok siedziałam w domu. Mimo, że wyglądam na idiotke to mam troche poukładany mózg miałam pomysł na biznes na ogólny pomysł go rozkręcenia ale ktoś go podsłyszał .. i 'zabral' mi pomysł. Nie wiem jak z obrotami tamtej firmy ale wiem, że moje byłyby o wiele wieksze :D

Zasada dobrego przedsiębiorcy - milczenie. ;-) teraz już będziesz wiedziała, żeby się nie chwalić, a jak jeden pomysł już wpadł to i może kolejny się trafi, ...albo pomyśl o konkurencji.. :-P
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zasada dobrego przedsiębiorcy - milczenie. ;-) teraz już będziesz wiedziała, żeby się nie chwalić, a jak jeden pomysł już wpadł to i może kolejny się trafi, ...albo pomyśl o konkurencji.. :-P

Skąd mogłam wiedziec, że ktoś wpadnie na to ... O_o
styka51
styka51
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope

Trzymam kciuki ;)

W ogóle kupiłam dziś banany, mleko i płatki owsiane. Ugotowałam płatki, zmiksowałam banany z mlekiem plus te płatki i wyszło mega zayebiste :zakochany: I strasznie słodkie :ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

gratki!

a ja dostałam stypendium, w końcu. 200zł:wtf:
daenerys
daenerys
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd mogłam wiedziec, że ktoś wpadnie na to ... O_o

Bo podslyszal podobno, a jak pomysl byl dobry to wykorzystał. :ninja:

Powodzenia jeszcze, a ja znikam milego. :-)
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja dostałam stypendium, w końcu. 200zł

ale poszalejesz ... :D
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo podslyszal podobno, a jak pomysl byl dobry to wykorzystał.

ale promocje ... jak i innne miałam w środku. nie chwaliłam się :P

więc póki co stoi aby stacjonarny sklep i tyle a możliwości zarobków jest wiele.
mmaryjka
mmaryjka
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale poszalejesz

pomijam fakt, że mamy już prawie maj i będzie to pierwszy miesiąc w jakim dostanę pieniądze - czyli dostanę aż 400zł za semestr, a miesięcy jednak było więcej.
żenada
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czyli dostanę aż 400zł za semestr, a miesięcy jednak było więcej.

śmiech na sali i to jeszcze na Uniwerku Medycznym...
mmaryjka
mmaryjka
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: śmiech na sali i to jeszcze na Uniwerku Medycznym

biorąc pod uwagę fakt, że za semestr samej stomatologii płacą 17 tysięcy. a trupy w prosektorium się aż rozpadają.
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: biorąc pod uwagę fakt, że za semestr samej stomatologii płacą 17 tysięcy. a trupy w prosektorium się aż rozpadają.

Nie chciałam już nawet tego pisać, że takie studia nie sa 'tanie'...
Pomijając, że Ci wszyscy Doktorzy to pewnie uczą w kilku szkołach plus swoje prywatne gabinety to ja boje się pomyśleć ile z tych studentów idzie do ich kieszeni...

A na stypendium oszczędzają jak się da - a na socjalnym(o ile taki istnieje) dawaja ? :ziober2:
mirra20
mirra20
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Z doświadczenia piszę. :D Szczególnie, że staram się ogarniać typowo męskie tematy, jak sport, technika, motoryzacja, więc mam podwójne szanse. Polecam. :D

chyba każda kobieta lubi zaskakiwać, oczywiście pozytywnie
mmaryjka
mmaryjka
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A na stypendium oszczędzają jak się da - a na socjalnym(o ile taki istnieje) dawaja ?

a tego to ci nie powiem, ale wydaje mi się, że dają. choć nie wiem jakie są 'stawki'.
mój partner na politechnice dostał naukowe mniejsze niż kumpel który ma sportowe.
SoDope
SoDope
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój partner na politechnice dostał naukowe mniejsze niż kumpel który ma sportowe.

i to pokazuje, że lepiej teraz skakać w gume...
mmaryjka
mmaryjka
  24 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i to pokazuje, że lepiej teraz skakać w gume

no zobaczymy. ja mam jeszcze rok na jednych i 4 lub 3 na drugich studiach, później będzie jazda
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.