malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
daenerys
daenerys
  13 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Skończyłam dziś Czarodziejkę z księżyca oglądać... 5 seria najfajniejsza co ja teraz popołudniami będę oglądać

Marto, może zobacz sobie Death note lub bardziej subtelne Haibane Renmei, to ma tylko z 10 odcinków, więc szybko się ogląda a jest dość niezwykłe. :) A Sajlor w dzieciństwie nie oglądałam, tylko dopiero gdzieś w liceum i ta ostatnia seria mi została. :x
SailorMoon
SailorMoon
  13 Mai 2012
Prinz
Prinz: tak jak ja, mighty morphin power rangers. Rita rządzi!

Niecierpię Power Rengers :ninja: Chociaż kiedyś oglądałam... w niedzielne poranki.

Konto usunięte
Konto usunięte: wstyd przyznac ale za dzieciaka wolalem to ogladac niz dragonballa

Bo na laseczki fajne można było popatrzeć :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: to uczucie gdy nigdy nie bede takim samcem jak tuxedo

:rotfl:

Ja za Mamoru jakoś nie przepadam. Za to uwielbiam Seyie z 5 serii :zakochany:

styka51
styka51: A wczoraj wieczorem leżałam z moim facetem i śpiewaliśmy piosenki z bajek Piosenke Zespołu R z pokemonów umiem całą :D i Motomyszy z Marsa :D

Ja poza odcinkami i filmami Sailor Moon mam też muzykę. Czołówkowe i końcowe piosenki to znam już na pamięć :rotfl: Też sobie podśpiewuję jak oglądam :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Marto, może zobacz sobie Death note lub bardziej subtelne Haibane Renmei, to ma tylko z 10 odcinków, więc szybko się ogląda a jest dość niezwykłe. :)

Skoro polecasz to obejrzę :)

Konto usunięte
Konto usunięte: A Sajlor w dzieciństwie nie oglądałam, tylko dopiero gdzieś w liceum i ta ostatnia seria mi została. :x

Dla mnie czarodziejka to właśnie dzieciństwo. Dzięki temu zaczęłam rysować "po mangowemu" :) Tak, seria 5 i Seyia :zakochany: Namieszał trochę i dzięki temu była ciekawa :)
madzia2143
madzia2143
  13 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: co ja teraz popołudniami będę oglądać

plotkarę :mrgreen:
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  13 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Bo na laseczki fajne można było popatrzeć

nie myslalem jeszcze wtedy o tym;p one nie mialy w ogóle cyckow;p
Babsy
Babsy
  13 Mai 2012

jesli ktos oglada "prawo Agaty", w dzisiejszym odcinku ujrzy moje miasteczko^^ ale wymyslili jakas fikcyjna nazwe miasta.

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  13 Mai 2012

a nasza pijana obchodzi dziś kolejne 18ste urodziny, wszystkiego najlepszego, zdrowia, wszystkich interesujących kosmetyków, szalonego seksu co noc i spełnienia marzeń! :calusek:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  13 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Czołówkowe i końcowe piosenki to znam już na pamięć Też sobie podśpiewuję jak oglądam

Po polsku czy po chińsku?

Konto usunięte
Konto usunięte: plotkarę

Podbijam :pavarotti:

Prinz
Prinz: szystkiego najlepszego, zdrowia, wszystkich interesujących kosmetyków, szalonego seksu co noc i spełnienia marzeń!

Podbijam razy 10000 :w00t:
madzia2143
madzia2143
  13 Mai 2012
styka51
styka51: madzia2143: plotkarę Podbijam

chciałam właśnie sobie zobaczyc jakiś odcinek ale na kinomaniaku siedzi teraz za dużo ludzi i nie mogę :( w końcu niedziela :mrgreen:
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  13 Mai 2012
Prinz
Prinz: a nasza pijana obchodzi dziś kolejne 18ste urodziny, wszystkiego najlepszego, zdrowia, wszystkich interesujących kosmetyków, szalonego seksu co noc i spełnienia marzeń!

wreszcie jest legalna
najlepszego:)
Babsy
Babsy
  13 Mai 2012
Prinz
Prinz: nasza pijana obchodzi dziś kolejne 18ste urodziny, wszystkiego najlepszego, zdrowia, wszystkich interesujących kosmetyków, szalonego seksu co noc i spełnienia marzeń!

sto lat:)! ::brawo::
kedi
kedi
  13 Mai 2012
Prinz
Prinz: a nasza pijana obchodzi dziś kolejne 18ste urodziny, wszystkiego najlepszego, zdrowia, wszystkich interesujących kosmetyków, szalonego seksu co noc i spełnienia marzeń!

a ja życzę dużo hajsu na pogłębianie Twojego zakupoholizmu i znalezienia idealnego podkładu :ziober2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  13 Mai 2012
kedi
kedi: a ja życzę dużo hajsu na pogłębianie Twojego zakupoholizmu i znalezienia idealnego podkładu

PODBIJAM, stoooo lat :-)
SailorMoon
SailorMoon
  13 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie myslalem jeszcze wtedy o tym;p one nie mialy w ogóle cyckow;p

miały :rotfl: może nie jakieś wielkie ale miały :mrgreen:

styka51
styka51: Po polsku czy po chińsku?

Po japońsku :mrgreen: manga i anime są japońskie :lol: Kumpela w liceum zawsze mówiła na to "chińskie bajeczki" i zawsze ją poprawiałam :mrgreen: odcinki są z napisami to nauczyć się nie trudno :P

Prinz
Prinz: a nasza pijana obchodzi dziś kolejne 18ste urodziny

Tutaj też złożę życzenia! 100 lat kochana !
pijana
pijana
  13 Mai 2012
Prinz

Ojjj, dziękuję Książę :* :* :* !
styka51
styka51: styka51

Konto usunięte
Konto usunięte: Pszystojniaczek695

Babsy
Babsy: Babsy

kedi
kedi: kedi

Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

SailorMoon
SailorMoon: SailorMoon

I Wam wszystkim również dziękuję, kochani jesteście :D :* :* :*
pijana
pijana
  13 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wreszcie jest legalna

To już trzecia osiemnastka, legalna jestem więc od pięciu lat :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.