malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  14 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przez ostatnie 1,5 roku przeprowadzałam się do mieszkania, później wyprowadzałam bo je sprzedałam i teraz znowu się wprowadzam do nowego. jeden plus jest taki, że trochę tych niepotrzebnych rzeczy zaginęło w akcji i jest spokój;)

ajj współczuje, ja w ciągu 3 lat przeprowadzałam się trzy (!) razy więc znam ten ból. teraz znowu emigruje do innego miasta.
mi zginęła torebka i letnia sukienka, którą lubiłam, chyba zostały w poprzednim mieszkaniu, dopiero niedawno sobie to uświadomiłam.
SailorMoon
SailorMoon
  14 Mai 2012
kedi
kedi: ja w ciągu 3 lat przeprowadzałam się trzy (!) razy

Ja też. Ale tu gdzie jestem raczej dłużej pobędę, o ile nie na stałe :)
kedi
kedi
  14 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja też. Ale tu gdzie jestem raczej dłużej pobędę, o ile nie na stałe :)

gratuluję znalezienia własnego miejsca :)
mi to niestety na razie nie grozi.
SailorMoon
SailorMoon
  14 Mai 2012
kedi
kedi: gratuluję znalezienia własnego miejsca :) mi to niestety na razie nie grozi.

:)
A czemu tak często zmieniasz miejsce zamieszkania? Ze względu na pracę?
kedi
kedi
  14 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: A czemu tak często zmieniasz miejsce zamieszkania? Ze względu na pracę?

nie, teraz zmieniam ze względu na studia a wcześniej po prostu przeprowadzałam się coraz bliżej centrum i na dzień dzisiejszy mieszkam w samym środku Lublina. poza tym nie mam na własność mieszkania tylko je wynajmuję, więc mogę sobie na coś takiego bez problemu pozwolić. :)
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  14 Mai 2012
http://furioussquirrel.blogspot.com/

dobrze sie ubiera czy nie?
kedi
kedi
  14 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze sie ubiera czy nie?

zdecydowanie lepiej, niż "margariitka"
SailorMoon
SailorMoon
  14 Mai 2012
kedi
kedi: nie, teraz zmieniam ze względu na studia a wcześniej po prostu przeprowadzałam się coraz bliżej centrum i na dzień dzisiejszy mieszkam w samym środku Lublina. poza tym nie mam na własność mieszkania tylko je wynajmuję, więc mogę sobie na coś takiego bez problemu pozwolić. :)

Aha :) Ale przeprowadzki to ogólnie ciężka sprawa. A im ktoś ma więcej do przewiezienia to już w ogóle. No i zawsze niektóre rzeczy się gdzieś zawieruszą...

Konto usunięte
Konto usunięte: dobrze sie ubiera czy nie?

Dobrze :)

kedi
kedi: zdecydowanie lepiej, niż "margariitka"

Ahahhaha :crylol:
pijana
pijana
  14 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: madzia2143

Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20

Konto usunięte
Konto usunięte: AvantQueTuDis

Konto usunięte
Konto usunięte: SoDope

Konto usunięte
Konto usunięte: Wenila

Dziękuję, dziewczyny ! :* :*
styka51
styka51
  14 Mai 2012

Ale jestem dziś przymulona, masakra normalnie :and:

SailorMoon
SailorMoon
  14 Mai 2012
styka51
styka51: Ale jestem dziś przymulona, masakra normalnie

A mi się dziś nudzi niemiłosiernie i chodzę jakaś poddenerwowana :and:
Paulinessa
Paulinessa
  14 Mai 2012

a ja jestem jakaś dziś chora i prawie się nie podnoszę z łóżka, chociaż to nie gorączka ani nic.

styka51
styka51
  14 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: A mi się dziś nudzi niemiłosiernie i chodzę jakaś poddenerwowana

Ja mam zapierdziel, an jutro mam tyle do zrobienia...Aż się odechciewa, mam napisać jakieś coś, nie wiem co dokładnie, nikt z roku nie wie o co chodzi, ale piszemy :ninja:
SailorMoon
SailorMoon
  14 Mai 2012
styka51
styka51: mam napisać jakieś coś, nie wiem co dokładnie, nikt z roku nie wie o co chodzi, ale piszemy

Znam ten ból :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem jakaś dziś chora i prawie się nie podnoszę z łóżka, chociaż to nie gorączka ani nic.

Oj nie dobrze :/

A, i cholernie mi zimno. Zmarzlak jestem.
styka51
styka51
  14 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem jakaś dziś chora i prawie się nie podnoszę z łóżka, chociaż to nie gorączka ani nic.

Weź coś anty przeziębieniowego :)
Ja wczoraj strasznie zmarzłam, niby było ciepło, ale pobyłam trochę na dworze i stóp nie czułam.

SailorMoon
SailorMoon: Znam ten ból

Normalnie porażka. Jedyne co pamiętam z polecenia, to "zapiszcie 30 propozycji ćwiczeń". Ale o jakie ćwiczenia chodzi, z jakiej edukacji, czy może fizyczne, czy jakie...No czarna magia :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.