malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
maryjka
maryjka: oglądałam jakiś program w telewizji i tam mówili, że niemożliwe jest aby kupić coś markowego w lumpeksie, a jeśli się coś tego typu znajdzie to 100% pewności, że pracownicy/sortujący przyszywali metki.

nie zdziwiła bym się, aczkolwiek ja w lumpach nie szukam koniecznie markowych rzeczy
maryjka
maryjka
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zdziwiła bym się, aczkolwiek ja w lumpach nie szukam koniecznie markowych rzeczy

ja nie mam pojęcia bo nie chodzę i nie kupuję w lumpeksach, ale tak mówili pracownicy.
nigdy nie umiem się odnaleźć. najbardziej bym chciała w sklepie usiąść sobie na fotelu i żeby mi pokazywali wszystko - może kiedyś, jak będę obrzydliwie bogata.
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
kedi
kedi: należało mi się bo już dawno nic :) dlaczego? za duża była czy coś? trzeba było kupić i upchnać na allegro ja mam torebkę lv z ciucha :)

Po prostu nie pasowała by mi :rotfl: Niech ktoś ma i się cieszy ;)

styka51
styka51: Głupio mi było

No domyślam się :mrgreen:

styka51
styka51: W sumie...teraz to wszystko do siebie podobne;p

Wlaśnie :) Tak się niektóre potrafią zmalować i wystroić, że nawet ja wyglądam młodziej :rotfl:

maryjka
maryjka: oglądałam jakiś program w telewizji i tam mówili, że niemożliwe jest aby kupić coś markowego w lumpeksie, a jeśli się coś tego typu znajdzie to 100% pewności, że pracownicy/sortujący przyszywali metki.

Nie wiem. Nie znam się i rzadko wchodzę :) Wyglądała bardzo dobrze. Ale wydaje mi się, że jak coś jest ze starej kolekcji i nikt nie chciał normalnie kupić, to może do lumpeksu trafić. No ale pewności nigdy nie ma.
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
maryjka
maryjka: ja nie mam pojęcia bo nie chodzę i nie kupuję w lumpeksach, ale tak mówili pracownicy.

a to może był program zawody24?

maryjka
maryjka: nigdy nie umiem się odnaleźć. najbardziej bym chciała w sklepie usiąść sobie na fotelu i żeby mi pokazywali wszystko - może kiedyś, jak będę obrzydliwie bogata.

ja kiedyś też nie umiałam, co lepsze wkurzały mnie jakikolwiek odwiedziny tam, ale koleżanka zaszczepiła we mnie instynkt "łowcy" i raz na jakiś czas lupie sobie poszperać :P
kedi
kedi
  15 Mai 2012
maryjka

widziałam to :tak: ale moim zdaniem to dotyczy tych lepszych lumpów, bo ja np dzisiaj byłam w takim gdzie ciuchy walają się po podłodze wręcz i nikomu nie chciało by się metek doszywać, bo wszystko jest za grosze a ciuchy latają pod sufitem.

Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie mnie to kusi, bo też to lubię i 1.5 roku się bawiłam w dekoratora, więc ciągnie mnie trochę

więc wysyłaj cv!
maryjka
maryjka
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a to może był program zawody24?

to było to!

kedi
kedi: ale moim zdaniem to dotyczy tych lepszych lumpów, bo ja np dzisiaj byłam w takim gdzie ciuchy walają się po podłodze wręcz i nikomu nie chciało by się metek doszywać, bo wszystko jest za grosze a ciuchy latają pod sufitem.

tak, ale ciuchy do lumpeksów trafiają z tych koszy które stoją na ulicy. ja bym nie wrzuciła tam oryginalnej koszuli. wolałabym ją oddać do komisu żeby sprzedać chociażby za 100zł, ale oddać za darmo oryginalny ciuch warty dużo, dużo więcej? zważywszy na to, że to i tak jest inna jakość i w większości są to ponadczasowe ciuchy
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
kedi
kedi: więc wysyłaj cv!

najpierw muszę zaktualizować:P
kedi
kedi
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20

a żeby być merchandiser'em trzeba mieć doświadczenie w branży czy niekoniecznie?
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
maryjka
maryjka: to było to!

to widziałam zajawkę tego odcinka, ale niestety nie obejrzałam:/
kedi
kedi
  15 Mai 2012
maryjka
maryjka: tak, ale ciuchy do lumpeksów trafiają z tych koszy które stoją na ulicy. ja bym nie wrzuciła tam oryginalnej koszuli. wolałabym ją oddać do komisu żeby sprzedać chociażby za 100zł, ale oddać za darmo oryginalny ciuch warty dużo, dużo więcej? zważywszy na to, że to i tak jest inna jakość i w większości są to ponadczasowe ciuchy

nie wiem, nie szukam markowych rzeczy celowo, po prostu czasem coś się przewinie przez ręce. lubię pobuszować po ciuchach bo można znaleźć coś niestandardowego/ innego a ja czasem lubię się dziwnie ubrać.
maryjka
maryjka
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to widziałam zajawkę tego odcinka, ale niestety nie obejrzałam

w internecie może jest ten odcinek
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
kedi
kedi: a żeby być merchandiser'em trzeba mieć doświadczenie w branży czy niekoniecznie?

to zależy o jaki konkretne stanowisko Ci chodzi, bo znam takich VM którzy pracują tylko na sklepach czyli dekoratorów, znam takich, którzy siedzą w biurze i układają instrukcję oraz takich, którzy szkolą obsługę na sklepach oraz kontrolują wprowadzanie nowych ekspozycji oraz standardy
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
maryjka
maryjka: w internecie może jest ten odcinek

aż sobie poszukam w wolnej chwili:)
kedi
kedi
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to zależy o jaki konkretne stanowisko Ci chodzi, bo znam takich VM którzy pracują tylko na sklepach czyli dekoratorów, znam takich, którzy siedzą w biurze i układają instrukcję oraz takich, którzy szkolą obsługę na sklepach oraz kontrolują wprowadzanie nowych ekspozycji oraz standardy

kurde, trzeba będzie sobie od października roboty szukać nie ma co.
mi najbardziej się podoba ten ostatni przez Ciebie wymieniony . nie znoszę pracy za biurkiem, muszę obracać się wśród ludzi.
kedi
kedi
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20

w ogóle na tvn player w zawodach 24h było o lubelskich kanarach, ale tak patrze że już nie ma.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.