malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  15 Mai 2012

Moja Księżniczka skończyła 3 mies i waży 1000 gram :w00t:

łóżeczko kupowałam na szybko zaraz zanim jechałam po psa i wzięłam w sumie pierwsze lepsze, docelowo oczywiście nie będzie różowe (wiem, zaraz mi się dostanie OMG różowa kokarda i łóżko, żal, żałosne) więc tłumaczę się na zapas :D:D:D będzie fioletowe żeby pasowało do salonu :P

http://www12.speedy.sh/f4SBt/download/IMG-0002-7.JPG

sylwik
sylwik
  15 Mai 2012

Au. Tym razem tak niemozliwie mna krecilo przy opuszczaniu ze godzine pozniej dalej mi niedobrze. Ale spadanie mega! Zgromadzeni ludzie usłyszeli pare przekleństw:lol:

SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No widzisz. Takie osoby co sie podroczą to chociaż nudne nie są i wlasnie w pamiec zapadają. :-D

no tak, bo kto pamięta miłych nudziarzy :rotfl: ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: To chyba nie tak duzo, choc zalezy ile tych tomow jest. :D

18 głównych i chyba ze 2 po pokonaniu Galaxii jak już mają swoje córki itd...

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie oglądam tv od paru lat, nie podniecam się mięsnymi jeżami itp, ale w samej tv tez mozna znalezc cos ciekawego. :-)

Ja oglądam czasem jakiś film, Must by the music i Grę o tron :)No i czasem TVN style. Inne rzeczy sporadycznie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio to tak powaznie narysowalam cos rok temu, teraz to narysowalam kameleona.

Dobre i to ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: O, dokladnie to, aż zonk sam sie prosi. :-DDD

Poczytałam sobie też o innych kwiatkach
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_wersja_Czarodziejki_z_Ksi%C4%99%C5%BCyca
:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie i podtekstow sie nie rozumialo i w ogóle jakies to inne bylo

To było życie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Chocby tu - http://www.youtube.com/watch?v=oZnBpEmjbEk

Antena mu stoi :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: pierwsza zyebka w pracy zaliczona :D

Zawsze musi być ten pierwszy raz :nutki:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwsza zyebka w pracy zaliczona :D

opowiadaj :P
pijana
pijana
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: http://images10.fotosik.pl/1329/9fd01750e7098869.jpg jak wam się podobają tego typu buty? do czego je ewentualnie można nosić? wygodne?

Chyba wszystkie blogerki modowe je mają, podobno oryginalne ("Lita" od Jeffrey'a Campbella) wygodne, ale jak z tańszymi wersjami - nie mam pojęcia :) Jeśliby były wygodne tobym nosiła, a do czego to zależy która wersja kolorystyczna, może do jakichś sukienek albo na rockowo :woot:
kedi
kedi
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba wszystkie blogerki modowe je mają, podobno oryginalne ("Lita" od Jeffrey'a Campbella) wygodne, ale jak z tańszymi wersjami - nie mam pojęcia

jak wyżej.
a nosiłabym je do jeansów, ew. do spódnic + czarne kryjące rajstopy.
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba wszystkie blogerki modowe je mają

margariitka też? :woot: Ona teraz blondynką jest :pavarotti:
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
kedi
kedi: nie wiem co piszesz ale ja też muszę

prezentacje wyników, na szczęście szybko poszło, teraz muszę wziąć za cv
pijana
pijana
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: margariitka też?

Mówiłam o tych hmm, bardziej PRO :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon: Ona teraz blondynką jest

No co Ty mówisz ? :wtf: Idę to zobaczyć
pijana
pijana
  15 Mai 2012

O nie nie nie, nie podoba mi się :/ To wygląda jak blond pasma na ciemnych włosach (lub odwrotnie), modne jakoś w latach 90-tych, albo i na początku 00', nie pamiętam dokładnie :and: Ciekawe czy zrobi całość na blond, bo to już by chyba wyglądało lepiej...

SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mówiłam o tych hmm, bardziej PRO

:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: No co Ty mówisz ? Idę to zobaczyć

czekam na wrażenia :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: O nie nie nie, nie podoba mi się :/ To wygląda jak blond pasma na ciemnych włosach (lub odwrotnie), modne jakoś w latach 90-tych, albo i na początku 00', nie pamiętam dokładnie Ciekawe czy zrobi całość na blond, bo to już by chyba wyglądało lepiej...

No i po "arabskiej piękności"... Dla mnie wygląda dziwnie. Nie wiem kto jej blond doradził.
pijana
pijana
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: No i po "arabskiej piękności"...

To samo pomyślałam :D
SailorMoon
SailorMoon: Dla mnie wygląda dziwnie. Nie wiem kto jej blond doradził.

Ja właśnie też nie, ale jak dla mnie porażka.
Ale te ciuchy jak na ciucholand to ma naprawdę fajne w większości, tylko wydaje mi się, że czasem za bardzo "chce", tj. zakłada za dużo dodatków na przykład, albo wygląda na przebraną, a nie ubraną. No i mnie by brzydziły buty z drugiej... nogi :ninja:
styka51
styka51
  15 Mai 2012

Dziewczyny.. mam zapisaną pewną pracę w wordzie (tabele itp.) jak jak poprawiam( zmieniam cokolwiek) i chcę go potem znowu otworzyć, to niknie mi jedna tabela, w sensie jakby zawartość jednej przechodziła w drugą i w efekcie połowy nie ma i gówno mi z tego wychodzi :and: Macie jakiś pomysł?

kedi
kedi
  15 Mai 2012

muszę napisać dziś 2, 3 str, ale nie wiem, czym się zmotywować :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.