Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 855 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Moja Księżniczka skończyła 3 mies i waży 1000 gram
łóżeczko kupowałam na szybko zaraz zanim jechałam po psa i wzięłam w sumie pierwsze lepsze, docelowo oczywiście nie będzie różowe (wiem, zaraz mi się dostanie OMG różowa kokarda i łóżko, żal, żałosne) więc tłumaczę się na zapas :D:D:D będzie fioletowe żeby pasowało do salonu :P
http://www12.speedy.sh/f4SBt/download/IMG-0002-7.JPG
Au. Tym razem tak niemozliwie mna krecilo przy opuszczaniu ze godzine pozniej dalej mi niedobrze. Ale spadanie mega! Zgromadzeni ludzie usłyszeli pare przekleństw
no tak, bo kto pamięta miłych nudziarzy

18 głównych i chyba ze 2 po pokonaniu Galaxii jak już mają swoje córki itd...
Ja oglądam czasem jakiś film, Must by the music i Grę o tron :)No i czasem TVN style. Inne rzeczy sporadycznie :)
Dobre i to ;)
Poczytałam sobie też o innych kwiatkach
http://pl.wikipedia.org/wiki/Polska_wersja_Czarodziejki_z_Ksi%C4%99%C5%BCyca

To było życie :D
Antena mu stoi

Zawsze musi być ten pierwszy raz

Chyba wszystkie blogerki modowe je mają, podobno oryginalne ("Lita" od Jeffrey'a Campbella) wygodne, ale jak z tańszymi wersjami - nie mam pojęcia :) Jeśliby były wygodne tobym nosiła, a do czego to zależy która wersja kolorystyczna, może do jakichś sukienek albo na rockowo

O nie nie nie, nie podoba mi się :/ To wygląda jak blond pasma na ciemnych włosach (lub odwrotnie), modne jakoś w latach 90-tych, albo i na początku 00', nie pamiętam dokładnie Ciekawe czy zrobi całość na blond, bo to już by chyba wyglądało lepiej...
No i po "arabskiej piękności"... Dla mnie wygląda dziwnie. Nie wiem kto jej blond doradził.
To samo pomyślałam :D
Ja właśnie też nie, ale jak dla mnie porażka.
Ale te ciuchy jak na ciucholand to ma naprawdę fajne w większości, tylko wydaje mi się, że czasem za bardzo "chce", tj. zakłada za dużo dodatków na przykład, albo wygląda na przebraną, a nie ubraną. No i mnie by brzydziły buty z drugiej... nogi