malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  16 Mai 2012

mimo, że farbuje popielatym O_o

SailorMoon
SailorMoon
  16 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu mnie denerwuje, że zmienia mi się szybko w złote gówno ..

Konto usunięte
Konto usunięte: mimo, że farbuje popielatym O_o

Wiem, bo mam podobnie. Każdy blond chyba tak ma. Spróbuj te niebieskie płukanki albo szampon. Niweluje żółty.
SoDope
SoDope
  16 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Wiem, bo mam podobnie. Każdy blond chyba tak ma. Spróbuj te niebieskie płukanki albo szampon. Niweluje żółty.

myje co każdy raz ... i dupa :D
Babsy
Babsy
  16 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No dziś jakoś gorzej, przez 2 dni było okej, dziś bardziej szaleję i czuję pustkę

syndrom 3go dnia;) nie zlam sie, a potem bedzie lepiej:)

Konto usunięte
Konto usunięte: ale blond tez mnie denerwuje chyba strzele sobie jakiś brąz

ladnie Ci w blondzie, ew. zrob sobie taki paiskowy/ bezowy, mialas w czyms takim zdj z kokarda z wlosow:)

ps. od kilku dni czuje juniora jak szaleje w brzucholu:) dzis i Pieknemu udalo sie go przylapac^^
w ogole to czuje sie, jakby mi watroba opadla do brzucha i tak sobie tam luzem latala (kiedy jestem w ruchu) ;)
SoDope
SoDope
  16 Mai 2012
Babsy
Babsy: ladnie Ci w blondzie, ew. zrob sobie taki paiskowy/ bezowy, mialas w czyms takim zdj z kokarda z wlosow:)

no ja ewentualnie ide maksymalnie do jasnego brązu/ciemnego blondu.
dalej w kasztany czy cokolwiek się nie ruszam ... XD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Choć kto tam wie ile w tym prawdy... :D

wole nie sprawdzać i się nie zastanawiać :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Myślałam, że nie jestem Ci aż tak obojętna

Oj to taki żarcik był, no wiesz! :crylol:
SoDope
SoDope
  16 Mai 2012

a tak w ogóle to ten kolor mi się podoba ... ale nie będe w nim wyglądała dobrze

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  16 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogóle to ten kolor mi się podoba ... ale nie będe w nim wyglądała dobrze

ładny,kupuj i farbuj
SoDope
SoDope
  16 Mai 2012

ale ten kolor to nie jest ewidentnie dla mnie :D

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  16 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ten kolor to nie jest ewidentnie dla mnie :D

co to znaczy że nie jest dla Ciebie?;p
SoDope
SoDope
  16 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

będę wyglądała jak kretynka w takim :D
styka51
styka51
  16 Mai 2012

Jak na całą noc zarzucę na ryj cienką warstwę maski nawilżającej, to coś to da?

daenerys
daenerys
  16 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Matka Smoków :D Moja ulubiona postać :))

Ale w serialu mnie irytuje nieco, ostatniego odcinka nie widziałam, ale w tym, gdy poszła do tego grubego gościa i zarządała statków.. O_o Czytałaś książkę? Tam chyba tak to nie było.
Ja najbardziej lubię Tyriona, ale on sie zrobił zbyt mainstreamowy też jak serial, godzi to w mój hipsteryzm. ;-D

SailorMoon
SailorMoon: Ja też czasem I dobranocki, jak jakaś fajna jest

No dobranocki to jasne, że tak! :-D Ostatnio oglądalam ale na YT Kota Sylwestra i Tweetiego, czy jak to sie tam pisze :ninja:

SailorMoon
SailorMoon: Tak, było nieco lepiej. Tylko facet był lektorem. Najlepiej żeby to puszczali z napisami ale w Polsce to w sumie napisy nie występują... Zawsze obowiązkowo lektor. A szkoda. W Szwecji np. filmy są z napisami i dzięki temu dzieci uczą się angielskiego. Mi się świetnie oglądało SM z napisami. I po japońsku już niektóre zdania/zwroty, słowa rozumiem

Za granicą obśmiewali tych naszych lektorów, mówią, ze sie nie da skupić przez to na filmie. :D
Tak, można przyszpanować później "hai" "minaaaaa" (albo misa, nie pamietam, bo w Fullmetal alchemist jedno z tych wystepuje i mi sie myli :D), jest tego sporo, ale szybko sie zapomina. Chyba, że Ty masz lepszą pamięć. :D

SailorMoon
SailorMoon: Tak, czasem trzeba uważać żeby gafy nie strzelić

Głupie to, jakby tak sie za to zabrac to wszędzie da sie cos dopatrzeć glupiego. :D
Jak z kimś sie umawiamy to nawet glupio powiedziec - "no juz dochodze". :-(

SailorMoon
SailorMoon: Z jakiejś dobranocki: Jakubie, zrób mi loda. Z Muminków: Muminku, obiecałeś Migotce codziennie całować jej muszelkę.

Z Jakubem to trauma dla mnie, to bardzo lubilam Tabalugę (smok w koncu -->daenerys :D), a ta kwestia padala tam często bardzo. :DD
daenerys
daenerys
  16 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zarządała

Ale fail, ciągle to mylę przez 'zarządzać". Zażądała* :-P
sylwik
sylwik
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za granicą obśmiewali tych naszych lektorów, mówią, ze sie nie da skupić przez to na filmie. :D

bo sie nie da. ja tam nie potafie:nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.