malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

i nie chodzi mi tutaj o względy religijne ...

mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja uważam, że np nie powinno się mieszkać razem z facetem jeżeli nie ma się w ogóle jakichkolwiek planów ślubnych.

nie no ślub bym chciała, ale jak znajdę pewną pracę za jakieś konkretne pieniądze...
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no ślub bym chciała, ale jak znajdę pewną pracę za jakieś konkretne pieniądze...

No pewnie, że tak. Natomiast jak już sa zaręczyny to już jakoś zawsze próbuje sie odkładać kase na suknie to na tamto i siamto.
mi wesela nie sponsorują rodzice a raczej mama... więc nie mam tak dobrze jak wiekszość moich koleżanek.
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak a wedle moich obliczeń najwcześniej pierwsze i ostatnie dziecko urodze na przestrzeni 35-40 lat ... ;]

Co Ty gadasz. Jakby facet się ogarnął, to lekko przed 30 zdążysz urodzić :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja uważam, że np nie powinno się mieszkać razem z facetem jeżeli nie ma się w ogóle jakichkolwiek planów ślubnych.

Podbijam.

Konto usunięte
Konto usunięte: No pewnie, że tak. Natomiast jak już sa zaręczyny to już jakoś zawsze próbuje sie odkładać kase na suknie to na tamto i siamto. mi wesela nie sponsorują rodzice a raczej mama... więc nie mam tak dobrze jak wiekszość moich koleżanek.

Mam tak samo, podbijam.
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No pewnie, że tak. Natomiast jak już sa zaręczyny to już jakoś zawsze próbuje sie odkładać kase na suknie to na tamto i siamto. mi wesela nie sponsorują rodzice a raczej mama... więc nie mam tak dobrze jak wiekszość moich koleżanek.

u mnie pod tym względem nie jest tak źle, rodzice by kasę skombinowali , w sumie nawet się pytają czy odkładać, ale ja kwituję to tylko śmiechem i tekstem: "jak chcecie to się sami żeńcie":P
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
styka51
styka51: Co Ty gadasz. Jakby facet się ogarnął, to lekko przed 30 zdążysz urodzić

zaręczyny 25 ... ślub kolejne 2-3-4-5 lata. czyli w dniu ślubu mam 30 a mój .. 36 (piękny wiek)...
Nie zamierzam od razu zaciążyć po ślubie .. czyli to jakieś w porywach.
Urodze dziecko w wieku 35 ... a mój będzie miał 41 i wyprowadzając dziecko gdziekolwiek każdy będzie gadał .. 'ALE PIĘKNA WNUCZKA/WNUCZEK' ;)

cudownie...
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie pod tym względem nie jest tak źle, rodzice by kasę skombinowali , w sumie nawet się pytają czy odkładać, ale ja kwituję to tylko śmiechem i tekstem: "jak chcecie to się sami żeńcie":P

U mnie każdemu coś tam fundowali .. mojemu bratu dali pieniądze na wódke...
ale nie, że sponsorowali całe wesele .. jak u mojej koleżanki...
Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: cudownie...

Ja nie wiem czemu Ty tak panikujesz i masz ustalone wszystko ze szczegółami.
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie każdemu coś tam fundowali .. mojemu bratu dali pieniądze na wódke... ale nie, że sponsorowali całe wesele .. jak u mojej koleżanki...

u mnie to ja bym pewnie zapłaciła za kiecke, fotografa i jakieś drobiazgi, resztę za punkt honoru wziął sobie tata
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie wiem czemu Ty tak panikujesz i masz ustalone wszystko ze szczegółami.

czy ja wiem czy panikuje ... - po prostu chciałabym dożyć wesela mojego dziecka ...
Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2012

i mówię to jako jedyna z tego towarzystwa, która nie widzi w tej chwili żądnego (a nawet jeśli to jest on ciężki do realizacji) pomysłu na dalsze życie. Póki co jestem po 30 i straciłam 2,5 roku.

Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po 30

po 20.

:Crylol:
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Póki co jestem po 30 i straciłam 2,5 roku.

chyba po 20 :D
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i mówię to jako jedyna z tego towarzystwa, która nie widzi w tej chwili żądnego (a nawet jeśli to jest on ciężki do realizacji) pomysłu na dalsze życie. Póki co jestem po 30 i straciłam 2,5 roku.

pomysł się sam znajdzie, carpe diem :P
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

U Ciebie te ... mniejsze 2,5 roku dużo daje .. bo ja w związek w weieku 16 lat się wpakowałam i to był błąd ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.