Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 864 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
21:)
SailorMoon: Aj tam się przejmujesz. Ja na sam koniec ważyłam 80 kg. Teraz ważę 55 -56. Mogłabym mniej jak bym chciała ale cycki będę miała jeszcze mniejsze to wolę utrzymać tą wagę którą mam.
mi kalkulator wagi w ciazy wyliczyl, ze w ostatnim tygodniu moge wazyc 81 kg:) ale pewnie ze 3, 4 wiecej bedzie;P no ale ja w 1 mies. wazylam 67, w 3im 66, w 4ym 70 z groszami. teraz 72,7...
zareczaj sie:) a slub moze byc za 3, 4 lata- odlozycie troche kasy, zarezerwujecie fajne miejsce itd.:)
Babsy: zareczaj sie:) a slub moze byc za 3, 4 lata- odlozycie troche kasy, zarezerwujecie fajne miejsce itd.:)
ja ostatnio poznałam dwie szkoły zaręczania.
dla jednych, ślub można planować bez 'zaręczyn' a zaręczyny kilka tygodni przed ślubem
a inni najpierw zaręczyny a potem po kilku latach 'ślub' :D
Konto usunięte: U Ciebie te ... mniejsze 2,5 roku dużo daje .. bo ja w związek w weieku 16 lat się wpakowałam i to był błąd ...
No tak, ja z tym chłopakiem zaczęłam chodzić jak miałam 18. Ale i tak szkoda, niepotrzebnie aż tak długo to trwało.
No ale znalazłam takiego chłopaka jednego

Konto usunięte: zaręczyny 25 ... ślub kolejne 2-3-4-5 lata. czyli w dniu ślubu mam 30 a mój .. 36 (piękny wiek)...
Nie zamierzam od razu zaciążyć po ślubie .. czyli to jakieś w porywach.
Urodze dziecko w wieku 35 ... a mój będzie miał 41 i wyprowadzając dziecko gdziekolwiek każdy będzie gadał .. 'ALE PIĘKNA WNUCZKA/WNUCZEK' ;)
cudownie...
Proszę Cię... ja policzyłabym Ci to tak:
Zaręczyny 24/25, ślub 27/28, dziecko 29/30/31 i jest git :) Dziecko do szkoły, 35 ;)
Podbijam ;) Nie ma co się tak zapatrywać.
Ja tez sobie licze czasem, zaręczyny 22/23, ślub 24/25, dziecko 27 gdzieś. A mój facet 31 już wtedy i jak znam życie będzie stękał

A ja 17.
Piosenka rozluźniająca:
http://www.youtube.com/watch?v=URUuF4HvRSY&feature=related
Konto usunięte: ale zawsze jest tak, że w pierwszy związek się angażujemy i potem jest wielki ból ... bo się myslało, że to koniec wycieczki szukania tej drugiej osoby.
No właśnie. Wprawdzie miałam wcześniej chłopaków, ale dopiero on był tak na poważnie. Byłam pewna, że się z nim ożenię, w sumie mieliśmy się zaręczyć - hm, myślę, że jakoś teraz by te zaręczyny wypadały.
Kurde..jak ten czas leci

Babsy: zareczaj sie:) a slub moze byc za 3, 4 lata- odlozycie troche kasy, zarezerwujecie fajne miejsce itd.:)
No też tak na to patrzę...ale kurde no nie wiem...Boję się kroku wprzód.
Konto usunięte: dla jednych, ślub można planować bez 'zaręczyn' a zaręczyny kilka tygodni przed ślubem
a inni najpierw zaręczyny a potem po kilku latach 'ślub' :D
Zdecydowanie wolę tą drugą

szkoda , że w Polsce nie ma legalizacji małzeństw homoseksualnych ...
bo, jestem pewna że szybciej hajtneła bym się z kobietą :D
Rzygać mi się chce, wszędzie te zaręczyny, śluby i dzieci, których nie ma, młode dziewczyny, a zblazowane jak stare babska, bo pierścionka na palcu nie mają. Na studiach mam to samo, dlatego zadaję się z facetami, oni mają wyj...ne na takie sprawy, tak jak i ja... Jedna jest z facetem 1,5 roku i już by chciała pierścionek i dziecko, druga 5 lat i to samo, zaczyna twierdzić, że jej związek nie ma sensu... Gdzie tu miejsce na MIŁOŚĆ, a nie na czystą kalkulację ? Skoro im nie ufacie, bo na siłę chcecie deklaracji - to odejdźcie. Tego kwiatu to pół światu.