malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

Gdybym chciała być pojemnikiem na nie powiem co .. to nie pakowałabym się w stały związek tylko spała z co drugim z mojego miasta ...

styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście, że mu powiedziałam ... w dupie to ma.

Znając mnie, to wzięłabym powiedziała "wóz, albo przewóz". Nie zabawy jak nie ma się pewności.

Konto usunięte
Konto usunięte: Z drugiej strony też nie mogłam tamtego związku już dalej ciągnąć... ale za krótka była przerwa pomiędzy jednym a drugim - nawet stwierdzam, że w ogóle żadnej przerwy nie było więc nawet czuje się jakbym byla w 7 letnim związku

Może właśnie aktualny mimo, że lepszy od poprzednika, może powinien zachowywać się jeszcze lepiej? Może powinien mieć świadomość, że pewnego dnia się skończy, bo ilez można trwać w zawieszeniu?
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mój chłopak to nie jest jakiś młodziejaszek 15 letni żeby bawić się w jakieś związki, powinien rozumieć, że nie chce być wieczną dziewczyną przez XX lat... potrzebuje po tych wielu latach rozczarowania jakiegoś 'pewnego' fundamentu.

to może zamieńmy się facetami mój chce już się zaręczać i razem mieszkać, ale ja nie chce:ninja:
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdybym chciała być pojemnikiem na nie powiem co .. to nie pakowałabym się w stały związek tylko spała z co drugim z mojego miasta ...

Rozumiem, rozumiem. Też nie raz to powtarzam swojemu. Ale kurde, szkoda, że Twój nie działa nic w kierunku "stabilizacji" :and: A weź mu wszystko wygarnij, powiedz co myślisz, jak się czujesz. Może w końcu pomyśli sobie "a co byłoby, gdyby jej nie było"?
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
styka51
styka51: Może właśnie aktualny mimo, że lepszy od poprzednika, może powinien zachowywać się jeszcze lepiej? Może powinien mieć świadomość, że pewnego dnia się skończy, bo ilez można trwać w zawieszeniu?

no ja mu to mówie cały czas ...

Chociaż może mu się głupio zrobiło bo we wtorek dostaliśmy zaproszenia na ślub do jego kolegi ... i nagle padło od przyszłej Panny Młodej pytanie .. A WY KIEDY .. ?

Nie odzywałam się nic prócz kwestii, że nie mam nawet pierścionka .. więc co ja mogę gadać na ten temat...
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
styka51
styka51: Może w końcu pomyśli sobie "a co byłoby, gdyby jej nie było"?

Nie wiem... póki co muszę to przeboleć ..

ale nie wiem jak przetrzymam te wakacje bo pełno w nich wesel..
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaż może mu się głupio zrobiło bo we wtorek dostaliśmy zaproszenia na ślub do jego kolegi ... i nagle padło od przyszłej Panny Młodej pytanie .. A WY KIEDY .. ?

A mogę wiedzieć ile Twój ma lat?
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to może zamieńmy się facetami mój chce już się zaręczać i razem mieszkać, ale ja nie chce

ja nawet mieszkać razem nie chce ... tylko chce jakieś nie wiem .. deklaracji .. czegokolwiek ...

a tutaj nic ...
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
styka51
styka51: A mogę wiedzieć ile Twój ma lat?

28 lat ;]
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nawet mieszkać razem nie chce ... tylko chce jakieś nie wiem .. deklaracji .. czegokolwiek ... a tutaj nic ...

proszę, każdy może mieć problemy, które dla innych nie są problemami
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 28 lat ;]

No to trochę lipton -,-
Mój ma 24 i mówi, że jako dziadek na wywiadówki nie chce chodzić
styka51
styka51
  17 Mai 2012

@SoDope:
I serio nie wiem co Ci doradzić. Kopnąć dziada w dupę i niech się ogarnie, albo bye bye.

SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
styka51
styka51: Mój ma 24 i mówi, że jako dziadek na wywiadówki nie chce chodzić

tak a wedle moich obliczeń najwcześniej pierwsze i ostatnie dziecko urodze na przestrzeni 35-40 lat ... ;]
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
styka51
styka51:

tym bardziej, że to ja powinnam się zastanawiać czy przyjać w ogóle oświadczyny ...

a nie ON.
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: proszę, każdy może mieć problemy, które dla innych nie są problemami

no ja uważam, że np nie powinno się mieszkać razem z facetem jeżeli nie ma się w ogóle jakichkolwiek planów ślubnych.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.