malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: To się zaręczajcie :D Przecież nie trzeba od razu po nich brać ślubu ;)

tylko mój tak myśli, że po zaręczynach polece od razu do księdza ;]
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012

Nie odzywam się że swoim 4 dzień, pytanie kto pierwszy pęknie...

SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

U mnie zawsze jest 100 % pewność, że on peknie...

bo ja umiem cicho siedziec ... :D :crylol:

mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie zawsze jest 100 % pewność, że on peknie... bo ja umiem cicho siedziec ... :D

Ja teraz też się zawziełam, nie pękne za nic...
SailorMoon
SailorMoon
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie odzywam się że swoim 4 dzień, pytanie kto pierwszy pęknie...

U mnie tak się nie da. Nigdy nie wytrzymałam więcej jak godzinę. I wcale nie dlatego że jestem gadułą :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja teraz też się zawziełam, nie pękne za nic...

Jakaś grubsza sprawa, widzę... ;)
SailorMoon
SailorMoon
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Z jakiego anime masz ava? bo mi na Yattamana trochę wygląda.
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: U mnie tak się nie da. Nigdy nie wytrzymałam więcej jak godzinę. I wcale nie dlatego że jestem gadułą :D

U mnie też zawsze dzień max po jakiejś kłótni, a teraz proszę....

[quote=SailorMoon][ Jakaś grubsza sprawa, widzę /quote]
właśnie w tym sęk że pierdoła
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Z jakiego anime masz ava? bo mi na Yattamana trochę wygląda

Dokładnie:D
styka51
styka51
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: To się zaręczajcie :D Przecież nie trzeba od razu po nich brać ślubu ;)

No niby nie trzeba, ale jednak to coś poważniejszego niż "chodzenie" ze sobą... Z jednej strony chcę bardzo, a z drugiej sama nie wiem -,-
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie odzywam się że swoim 4 dzień, pytanie kto pierwszy pęknie...

No to ostro. Mój wczoraj się sfochał, że nie chce byc jego narzeczoną i z 3 h aż mnie olewał.

Konto usunięte
Konto usunięte: bo ja umiem cicho siedziec ... :D

A ja właśnie nie. Zawszę drę mordę jak poyebana jakaś, a potem mi głupio :ninja:
Choć kiedyś 3 dni wytrzymałam.
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
styka51
styka51: No to ostro. Mój wczoraj się sfochał, że nie chce byc jego narzeczoną i z 3 h aż mnie olewał

niech ściany srają a mury pękają, a i tak się pierwsza nie odezwe
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niech ściany srają a mury pękają, a i tak się pierwsza nie odezwe

Często mam takie nastawienie...ale zazwyczaj nie wytrzymuję :nianja:

btw. napisałam scenariusz dla przedszkolaków, nie wiem jak ja to jutro poprowadzę :and:
SailorMoon
SailorMoon
  17 Mai 2012
styka51
styka51: No niby nie trzeba, ale jednak to coś poważniejszego niż "chodzenie" ze sobą... Z jednej strony chcę bardzo, a z drugiej sama nie wiem -,-

Bo baby to zawsze takie niezdecydowane :D ;) No jak chcesz, masz czas spieszyć się nie musisz ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie też zawsze dzień max po jakiejś kłótni, a teraz proszę....

czas milczenia niebezpiecznie się wydłuża :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie w tym sęk że pierdoła

Zawsze tak jest, zaczyna się od głupoty a potem urasta do takich rozmiarów że cho cho.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie:D

Trafiłam :D Pamięć mi nie szwankuje na szczęście :)

styka51
styka51: A ja właśnie nie. Zawszę drę mordę jak poyebana jakaś, a potem mi głupio

Nie jesteś sama :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: niech ściany srają a mury pękają, a i tak się pierwsza nie odezwe

masz rację, twarda bądź :lol:
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
styka51
styka51: No niby nie trzeba, ale jednak to coś poważniejszego niż "chodzenie" ze sobą... Z jednej strony chcę bardzo, a z drugiej sama nie wiem -,-

Powiem tak .. ja byłam w 5 letnim związku i WIECZNIE BYLAM NAZYWANA DZIEWCZYNĄ... teraz nie zamierzam przez kolejne 5 lat też być dziewczyna ..
styka51
styka51
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Bo baby to zawsze takie niezdecydowane :D ;) No jak chcesz, masz czas spieszyć się nie musisz ;)

Wiem, wiem. Czasu mam dużo. Jak sobie myślę, to za jakieś 3 lata mogłabym spokojnie już za mąż wyjść. I jak znam życie to szybko zleci. Poza tym śmieją się ze mnie, że zostanę starą panną i będę wredną nauczycielką :lol:

SailorMoon
SailorMoon: Nie jesteś sama

To dobrze, bo myślałąm, że osamotniona jestem w moim dziwnym zachowaniu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.