malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

u mnie akurat nie chodzi o zaręczyny tylko o ogólnie 'powiedzenie' sobie na czym JA stoje czy jestem przejściówką między imprezami a praca ..

bo słowa 'kocham' czy coś to ja nie usłyszałam od roku .. gorzej ZAZWYCZAJ jest coś w stylu, że ja mówie 'Kocham Cie' to w odpowiedzi słyszę 'ja Ciebie też'... od Niego nigdy pierwsze słowa nie poleciały...

pijana
pijana
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie akurat nie chodzi o zaręczyny tylko o ogólnie 'powiedzenie' sobie na czym JA stoje czy jestem przejściówką między imprezami a praca .. bo słowa 'kocham' czy coś to ja nie usłyszałam od roku .. gorzej ZAZWYCZAJ jest coś w stylu, że ja mówie 'Kocham Cie' to w odpowiedzi słyszę 'ja Ciebie też'... od Niego nigdy pierwsze słowa nie poleciały...

Ja bym chyba dalej tego nie ciągnęła, nie znam oczywiście całej sytuacji, ale nie brzmi to dobrze... :/ Akurat okazywanie uczuć to jedna z podstaw związku jak dla mnie...
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

nie wiem .. czego ten człowiek się boi... NIE CZAJE TEGO O_o

mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tego kwiatu to pół światu.

a 3/4 ..uja warte:P
kedi
kedi
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Rzygać mi się chce, wszędzie te zaręczyny, śluby i dzieci, których nie ma, młode dziewczyny, a zblazowane jak stare babska, bo pierścionka na palcu nie mają. Na studiach mam to samo, dlatego zadaję się z facetami, oni mają wyj...ne na takie sprawy, tak jak i ja... Jedna jest z facetem 1,5 roku i już by chciała pierścionek i dziecko, druga 5 lat i to samo, zaczyna twierdzić, że jej związek nie ma sensu... Gdzie tu miejsce na MIŁOŚĆ, a nie na czystą kalkulację ? Skoro im nie ufacie, bo na siłę chcecie deklaracji - to odejdźcie. Tego kwiatu to pół światu.

pooodbijaaaaam.
ja jestem ze swoim 4 lata, o zaręczynach nawet nie myślę, do mieszkania razem też mi się nie spieszy. jajestem osobą która lubi cieszyć się chwilą, żyć z dnia na dzień na spontanie, nie lubię planować.
poza tym mam 22 lata, nie w głowie mi takie rzeczy. jak będzie tak będzie, ale nie lubię schematów.
nie wiem czy to ten, po prostu nam razem dobrze. ale jak się rozejdziemy, co jest możliwe, to na pewno nie będę myslała, że zmarnowałam te 4 lata.
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
kedi
kedi: ja jestem ze swoim 4 lata

pierwszy poważniejszy związek ? to sie nie dziwie, że nie myślisz o tym.

ja w poprzednim też miałam na to wywalone.
kedi
kedi
  17 Mai 2012

poza tym po co kalkulować, analizować, przeliczać? bez sensu, trzeba korzystać z życia a nie się gryźć w tak młodym wieku.

SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
kedi
kedi: poza tym po co kalkulować, analizować, przeliczać? bez sensu, trzeba korzystać z życia a nie się gryźć w tak młodym wieku.

ale ja również korzystam z życia ...

ale nie chce co dwa miesiące zmieniać faceta ... bo 'mam się bawić' ...
kedi
kedi
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pierwszy poważniejszy związek ? to sie nie dziwie, że nie myślisz o tym.

poważny tak, pierwszy, chociaż między czasie był ktoś jeszcze bo nie mieliśmy "ciągłości". wątpie, że mi się zmieni myślenie, taki charakter. ale nie wykluczam, że za pare lat nie wezme ślubu, po prostu uważam, że do trzydziestki mam czas z tego typu decyzjami.
kedi
kedi
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie chce co dwa miesiące zmieniać faceta ... bo 'mam się bawić' ...

ale nikt Ci nie każe. po prostu nie myśl o tym, że nie masz pierścionka, nie zadręczaj się.
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
kedi
kedi: ale nie wykluczam, że za pare lat nie wezme ślubu, po prostu uważam, że do trzydziestki mam czas z tego typu decyzjami.

owszem a czas tak szybko leci ...

ja pamietam jak jeszcze kilka lat temu ryczałam nad maturą i miałam sraczkę przed niemieckim...

a tak w ogole to u mnie grzeją grzejniki XDDDDDDDDDDDDDDDDD
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
kedi
kedi: po prostu nie myśl o tym, że nie masz pierścionka, nie zadręczaj się.

tylko jak tutaj nie myśleć skoro siostra, 10 koleżanek ma śluby ... mają krótszy w ogóle staż niż ja ... i mają wszystko poukładane.
zastanawiam się czy to z moim facetem jest 'problem'...
kedi
kedi
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko jak tutaj nie myśleć skoro siostra, 10 koleżanek ma śluby ... mają krótszy w ogóle staż niż ja ... i mają wszystko poukładane.

łee, u mnie też wszyscy za mąż wychodzą ;p taki 'sezon' ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogole to u mnie grzeją grzejniki XDDDDDDDDDDDDDDDDD

o masz ;p
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
kedi
kedi: łee, u mnie też wszyscy za mąż wychodzą ;p taki 'sezon' ;)

dlaczego ten sezon nie może być za 3-4 lata ?

tylko TERAZ ...
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

aktualnie mam zaproszenie na słub mojego brata ... potem kolega faceta .. potem mam 3 kolezanki ... i potem niby jeszcze jeden kolega ..

w gruncie rzeczy nie chce mi się iść oglądać tych ... PAR więc chyba pójde aby do mojego brata a na reszte po prostu nie pójde bo wstyd oglądać szczęście innych.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.