malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  17 Mai 2012
kedi
kedi: jestem staroświecka, w niektórych kwestiach aż za bardzo.

No i właśnie to dobrze. Lepiej być staroświeckim w niektórych kwestiach :) Nie wiem jak inni faceci ale ja czułbym się co najmniej bardzo dziwnie gdyby mi się jakaś kobieta oświadczyła.
mirra20
mirra20
  17 Mai 2012
Psyche30
Psyche30: Masz wątpliwości? :D

wiesz teraz to już zgłupiałam:P
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

hahahahahahahaahahahahahaha XD

Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No i właśnie to dobrze. Lepiej być staroświeckim w niektórych kwestiach :) Nie wiem jak inni faceci ale ja czułbym się co najmniej bardzo dziwnie gdyby mi się jakaś kobieta oświadczyła.

Właśnie. Ani też żadnego proszenia chłopaka, żeby ze mną w ogóle był czy cokolwiek. Niech spada ewentualnie.
kedi
kedi
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ani też żadnego proszenia chłopaka, żeby ze mną w ogóle był

swoją godnosc trzeba miec bo jak sie same nie poszanujemy to oni nas tez szanowac nie beda.
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I to już chyba powinno dać Ci do myślenia.

Dokładnie. Ja jakieś 1,5 roku temu miałam dylematy "czy jestem szczęśliwa czy nie?". Rozkminiałam z tydzień, płakałam, zero kontaktu i stwierdziłam, że jestem szczęśliwa, ale trzeba się dotrzeć. Na dzień dzisiejszy, gdybym tylko była niezależna finansowo i nieco starsza, ani chwili nie zastanawiałabym się nad tym czy się zaręczać/brać ślub. Ale wciąż się docieramy, wyzywamy, kłócimy. Tylko wygląda to inaczej niż na początku. Na inne tematy rozmawiamy i nasz związek zupełnie inaczej wygląda... Ale jestem szczęśliwa.
A jeżeli SoDope nie jesteś, lub nie jesteś pewna, to przemyśl to. Bo może faktycznie trzeba zacząć od początku?
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie. Ani też żadnego proszenia chłopaka, żeby ze mną w ogóle był czy cokolwiek. Niech spada ewentualnie.

oj Paulina:*:*
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie. Ani też żadnego proszenia chłopaka, żeby ze mną w ogóle był czy cokolwiek. Niech spada ewentualnie.

kedi
kedi: swoją godnosc trzeba miec bo jak sie same nie poszanujemy to oni nas tez szanowac nie beda.

Otóż to :)
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte

Podbijam. Pamiętam jak kiedyś "prosiłam" chłopaka by do mnie przyjechał, miał mnie gdzieś. Aktualnemu mówię " spoko, nie chcesz, to nie" i albo odczytuje co mam na myśli, albo serio boi się, że mogę sobie go olać. Nie można się narzucać, choć nie raz to robiłam...
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

Ja już nawet nie chce zaczynać z nim tematu bo znów będzie aby pyskowanie z jego strony jakbym mu coś zrobiła ...

styka51
styka51
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już nawet nie chce zaczynać z nim tematu bo znów będzie aby pyskowanie z jego strony jakbym mu coś zrobiła ...

Olej dziada, moja rada :tak:
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012

Wiekszość facetów poważne rozmowy traktuje jakby ich kwalifikowali do kastracji O_o czego nie rozumiem ...

kedi
kedi
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja już nawet nie chce zaczynać z nim tematu bo znów będzie aby pyskowanie z jego strony jakbym mu coś zrobiła ...

styka51
styka51: Olej dziada, moja rada

no dokładnie i na pyskowanie sobie nie pozwalaj przede wszystkim. z nimi trzeba krótko :rock:
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiekszość facetów poważne rozmowy traktuje jakby ich kwalifikowali do kastracji O_o czego nie rozumiem ...

złota myśl na fejsa ...

:crylol:
styka51
styka51
  17 Mai 2012
kedi
kedi: no dokładnie i na pyskowanie sobie nie pozwalaj przede wszystkim. z nimi trzeba krótko

No tez tak myślę. Jesteś jego kobietą, ma Cię szanować i odpowiednio sie odzywać. Jak się nie podoba, droga wolna. Chyba bym kuwicy dostała z takim facetem.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.