Konto usunięte: A widziałaś ją w ciemnych wlosach?:-D
Widziałam! Jak nie ona. Pasują jej te blond włosy, wygląda jak elf czy coś

Konto usunięte: Khal był też fajny
A weź nic nie mów. Faaaaajny, szkoda tylko, że go uśmiercili ;(
Konto usunięte: Nie mam na czym, nie mam glosnikow tu, ech. A tak bez glosu to slabo, nawet z napisami :)
Szkoda, szkoda. A powtórki w weekend nie lecą?
Konto usunięte: Haha, a powiem Ci, że Lannisterowie to wlasnie ciekawy ród, Jaimie to np bardzo zlozona postac, choc w serialu robi za księcia z bajki ze shreka, ale np w kolejnej książce odebralam go nieco inaczej.
Tak, wygląda dokładnie jak książę ze Shreka, stwierdziłam to tylko jak go zobaczyłam :D
Konto usunięte: Wiem, że pozniej bedzie tez o Cersei w czwartej, ale tej jeszcze nie przeczytalam, choc z fragmentu stwierdzilam, ze tez moze byc ciekawie :) No i Tywin, to też ciekawa postać, bardzo mnie intrtygowala jego surowość i dostojność. Ale i tak Starkowie wygrywają
W ogóle wszystkie postacie są bardzo ciekawe i nikt nie jest nudny. A Joffrey to taki mały sadysta jest... Już jego twarz mnie irytuje a zachowanie to już całkiem. Ale trzeba przyznać, że chłopak pasuje do tej roli. I tylko coś tych smoków mało pokazują
Konto usunięte: Dokladnie, ale można sprobowac sie postawic w sytuacji kogos nieosluchanego i faktycznie dziwnie to brzmi. Tak jak gdy sie wsluchasz w sam polski to dostrzegasz jego brzmienie i budowę. Dzisiaj mialam np rozkminę o pochodzeniu nazw miesięcy, popatrz na taki czerwiec. Fuj
Tru, czasami lepiej byloby zapomnieć niektore rzeczy też. :D
Ja się łapię na tym, że czasem coś piszę i po chwili mówię sobie jakieś słowo co piszę w myślach i stwierdzam, że to strasznie dziwne słowo. I szeleszczenie naszego języka mnie czasem wkurza :D
Konto usunięte: Haha, dokladnie, sporo tego jest. Ludzie wszystko sprowadzają do jednego. :D
Bo świat się kręci obecnie wokół seksu i kasy, no co poradzić

Konto usunięte: Bylo kiedys w top demotach, jak jeszcze tam siedzialam. Fajna bajka.
Ja lubiłam Muminki i pszczółkę Maję. Po latach się dowiedziałam że to też anime

Konto usunięte: teraz jest foch, więc wyrodny:p
Napisz potem kto pierwszy pękł

Konto usunięte: no to tylko pogratulować, ładny staż;)
Nom długo już ale jest dobrze, układa się :D
jaśniej poproszę, bo ciężko mi się do tego odnieść
Prinz: w ogole laski kupujcie maske stapiz sleek line jak nie macie, swietne wlosy mam po niej
Kupię, kupię :)
styka51: Życzę miłego dnia
dzięki i nawzajem :)