malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  18 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jestem tu od dawna .musze wiedziec jak dbac o siebie bo jestem metroseksualnym facetem

A to zmienia postać rzeczy. Wybacz.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

SailorMoon
SailorMoon
  18 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podziel sie szczesciem

Wiesz, wydajesz się być szczęśliwy :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: zwycięstwo, pękł po 4 dniach i pierwszy napisał:D

Dałaś radę, brawo :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: no to tak trzymać, też bym tak chciała, a często się zastanawiam czy wytrzymam z facetem bardzooo długo

U mnie po prostu tak wyszło, bo nic nie planowałam mając 15 lat ;)
SailorMoon
SailorMoon
  18 Mai 2012

I serio czuję się jak kosmita pośród Was. Dla Was może być dziwne i niepojęte bycie z jedną osobą przez całe życie a dla mnie to normalne, bo od zawsze tak mam :)

mirra20
mirra20
  18 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dałaś radę, brawo

powiedziałam, że odpuszczę i tak się stało

SailorMoon
SailorMoon: U mnie po prostu tak wyszło, bo nic nie planowałam mając 15 lat ;)

cóż nie każdy ma to szczęście

SailorMoon
SailorMoon: I serio czuję się jak kosmita pośród Was. Dla Was może być dziwne i niepojęte bycie z jedną osobą przez całe życie a dla mnie to normalne, bo od zawsze tak mam :)

nie chodzi o to, że niepojęte, bo też bym tak chciała, ale z tego co widzę dookoła to wcale nie jest takie łatwe...
kedi
kedi
  18 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w swoim własnym wykonaniu jakoś nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić, może trzeba do tego dojrzeć

mam tak samo. ale ciągle mam nadzieję, że dorosnę. wydaję mi się, że podświadomie ciąglę będę kogoś "szukać".
mirra20
mirra20
  18 Mai 2012
kedi
kedi: mam tak samo. ale ciągle mam nadzieję, że dorosnę. wydaję mi się, że podświadomie ciąglę będę kogoś "szukać".

nie ja raczej nie szukam, dobrze mi jest tak jak jest, a co będzie dalej... zobaczymy
SailorMoon
SailorMoon
  18 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie chodzi o to, że niepojęte, bo też bym tak chciała, ale z tego co widzę dookoła to wcale nie jest takie łatwe...

Dla niektórych jednak jest to ciężkie do ogarnięcia :rotfl: Wiadomo, że nigdy się nie wie jak się życie potoczy. Jednemu się trafi od razu a innemu za entym razem. W moim otoczeniu jest wiele szczęśliwych par, które są ze sobą już po kilka lat, natomiast mało znam osób które zmieniają często partnerów. Pozostaje mieć nadzieję, że znajdzie się taka osoba, z którą spędzimy życie. Bo w życiu nie ma tak naprawdę nic pewnego ( poza śmiercią i podatkami, oczywiście;) ).

Ok. Idę robić naleśniki ;)
mirra20
mirra20
  18 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dla niektórych jednak jest to ciężkie do ogarnięcia Wiadomo, że nigdy się nie wie jak się życie potoczy. Jednemu się trafi od razu a innemu za entym razem. W moim otoczeniu jest wiele szczęśliwych par, które są ze sobą już po kilka lat, natomiast mało znam osób które zmieniają często partnerów. Pozostaje mieć nadzieję, że znajdzie się taka osoba, z którą spędzimy życie. Bo w życiu nie ma tak naprawdę nic pewnego ( poza śmiercią i podatkami, oczywiście;) ).

w moim otoczeniu są różne, takie które są szczęśliwe i takie, które udają szczęśliwe... i aż się człowiek zastanawia jak to będzie wyglądało w jego przypadku
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  18 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Wiesz, wydajesz się być szczęśliwy

pozory moga mylic:)
Paulinessa
Paulinessa
  18 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: I serio czuję się jak kosmita pośród Was. Dla Was może być dziwne i niepojęte bycie z jedną osobą przez całe życie a dla mnie to normalne, bo od zawsze tak mam :)

Dla mnie to też nie jest trudne do wyobrażenia.

Aczkolwiek...

kedi
kedi: wydaję mi się, że podświadomie ciąglę będę kogoś "szukać".

Z ostatnim chłopakiem tak miałam.
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  18 Mai 2012
http://www.youtube.com/watch?v=rfQUmPBhccE&ob=av3e

miłego dnia :bye:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

SoDope
SoDope
  18 Mai 2012

i weekand :D

Babsy
Babsy
  18 Mai 2012

a tam weekend, zaraz do szkoly;/

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  18 Mai 2012

a tam weekend - jutro szwajcaria :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SailorMoon
SailorMoon
  18 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w moim otoczeniu są różne, takie które są szczęśliwe i takie, które udają szczęśliwe... i aż się człowiek zastanawia jak to będzie wyglądało w jego przypadku

Wiesz, nie ma się co zastanawiać bo co ma być to i tak będzie. Zamartwianie się na zapas nie ma sensu. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze :)

Konto usunięte
Konto usunięte: pozory moga mylic:)

:)

Prinz
Prinz: a tam weekend - jutro szwajcaria :D

fajnie masz :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.