Konto usunięte: bo sie nie da. ja tam nie potafie
Hm, przez tyle lat się nie przyzwyczaiłaś?:-))
SailorMoon: Ja ją lubię od pierwszego odcinka, może też ze względu na jej urodę Nie, nie czytałam. Miałam zamiar jak się skończyła pierwsza seria a potem zapomniałam. Ale na pewno kiedyś przeczytam :) Szkoda, że nie oglądałaś, fajny odcinek był :) Tyrion też jest świetny! To mnie rozbawiło:
A widziałaś ją w ciemnych wlosach?:-D Khal był też fajny

Nie mam na czym, nie mam glosnikow tu, ech. A tak bez glosu to slabo, nawet z napisami :)
Haha, a powiem Ci, że Lannisterowie to wlasnie ciekawy ród, Jaimie to np bardzo zlozona postac, choc w serialu robi za księcia z bajki ze shreka, ale np w kolejnej książce odebralam go nieco inaczej. Wiem, że pozniej bedzie tez o Cersei w czwartej, ale tej jeszcze nie przeczytalam, choc z fragmentu stwierdzilam, ze tez moze byc ciekawie :) No i Tywin, to też ciekawa postać, bardzo mnie intrtygowala jego surowość i dostojność. Ale i tak Starkowie wygrywają
SailorMoon: Jak od małego się już jest oswojonym z lektorami to tak nie przeszkadza. Ale jak facet czyta Sailor Moon to jednak porażka jest. A pamięć mam dobrą, pewnie aż za dobrą I podoba mi się japoński :)
Dokladnie, ale można sprobowac sie postawic w sytuacji kogos nieosluchanego i faktycznie dziwnie to brzmi. Tak jak gdy sie wsluchasz w sam polski to dostrzegasz jego brzmienie i budowę. Dzisiaj mialam np rozkminę o pochodzeniu nazw miesięcy, popatrz na taki czerwiec. Fuj

Tru, czasami lepiej byloby zapomnieć niektore rzeczy też. :D
SailorMoon: Bo kto teraz nie ma skojarzeń Już nawet słowa "broszka" nie używam bo facetom się z jednym kojarzy
Haha, dokladnie, sporo tego jest. Ludzie wszystko sprowadzają do jednego. :D
SailorMoon: Ja tego nie oglądałam, gdzieś na Kwejku mi mignęło i zapamiętałam :D
Bylo kiedys w top demotach, jak jeszcze tam siedzialam. Fajna bajka.