Konto usunięte: Ale w serialu mnie irytuje nieco, ostatniego odcinka nie widziałam, ale w tym, gdy poszła do tego grubego gościa i zarządała statków.. O_o Czytałaś książkę? Tam chyba tak to nie było.
Ja najbardziej lubię Tyriona, ale on sie zrobił zbyt mainstreamowy też jak serial, godzi to w mój hipsteryzm. ;-D
Ja ją lubię od pierwszego odcinka, może też ze względu na jej urodę

Nie, nie czytałam. Miałam zamiar jak się skończyła pierwsza seria a potem zapomniałam. Ale na pewno kiedyś przeczytam :) Szkoda, że nie oglądałaś, fajny odcinek był :) Tyrion też jest świetny! To mnie rozbawiło:

Konto usunięte: Za granicą obśmiewali tych naszych lektorów, mówią, ze sie nie da skupić przez to na filmie. :D
Tak, można przyszpanować później "hai" "minaaaaa" (albo misa, nie pamietam, bo w Fullmetal alchemist jedno z tych wystepuje i mi sie myli :D), jest tego sporo, ale szybko sie zapomina. Chyba, że Ty masz lepszą pamięć. :D
Jak od małego się już jest oswojonym z lektorami to tak nie przeszkadza. Ale jak facet czyta Sailor Moon to jednak porażka jest. A pamięć mam dobrą, pewnie aż za dobrą

I podoba mi się japoński :)
Konto usunięte: Głupie to, jakby tak sie za to zabrac to wszędzie da sie cos dopatrzeć glupiego. :D
Jak z kimś sie umawiamy to nawet glupio powiedziec - "no juz dochodze". :-(
Bo kto teraz nie ma skojarzeń

Już nawet słowa "broszka" nie używam bo facetom się z jednym kojarzy

Konto usunięte: Z Jakubem to trauma dla mnie, to bardzo lubilam Tabalugę (smok w koncu -->daenerys :D), a ta kwestia padala tam często bardzo. :DD
Ja tego nie oglądałam, gdzieś na Kwejku mi mignęło i zapamiętałam :D
Konto usunięte: myje co każdy raz ... i dupa :D
Dziwne. Ja to nie raz widziałam u siebie od tego niebieskawe refleksy i serio niwelowało ten żółty...