malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale w serialu mnie irytuje nieco, ostatniego odcinka nie widziałam, ale w tym, gdy poszła do tego grubego gościa i zarządała statków.. O_o Czytałaś książkę? Tam chyba tak to nie było. Ja najbardziej lubię Tyriona, ale on sie zrobił zbyt mainstreamowy też jak serial, godzi to w mój hipsteryzm. ;-D

Ja ją lubię od pierwszego odcinka, może też ze względu na jej urodę :zakochany: Nie, nie czytałam. Miałam zamiar jak się skończyła pierwsza seria a potem zapomniałam. Ale na pewno kiedyś przeczytam :) Szkoda, że nie oglądałaś, fajny odcinek był :) Tyrion też jest świetny! To mnie rozbawiło:

:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Za granicą obśmiewali tych naszych lektorów, mówią, ze sie nie da skupić przez to na filmie. :D Tak, można przyszpanować później "hai" "minaaaaa" (albo misa, nie pamietam, bo w Fullmetal alchemist jedno z tych wystepuje i mi sie myli :D), jest tego sporo, ale szybko sie zapomina. Chyba, że Ty masz lepszą pamięć. :D

Jak od małego się już jest oswojonym z lektorami to tak nie przeszkadza. Ale jak facet czyta Sailor Moon to jednak porażka jest. A pamięć mam dobrą, pewnie aż za dobrą :rotfl: I podoba mi się japoński :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Głupie to, jakby tak sie za to zabrac to wszędzie da sie cos dopatrzeć glupiego. :D Jak z kimś sie umawiamy to nawet glupio powiedziec - "no juz dochodze". :-(

Bo kto teraz nie ma skojarzeń :rotfl: Już nawet słowa "broszka" nie używam bo facetom się z jednym kojarzy :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Z Jakubem to trauma dla mnie, to bardzo lubilam Tabalugę (smok w koncu -->daenerys :D), a ta kwestia padala tam często bardzo. :DD

Ja tego nie oglądałam, gdzieś na Kwejku mi mignęło i zapamiętałam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: myje co każdy raz ... i dupa :D

Dziwne. Ja to nie raz widziałam u siebie od tego niebieskawe refleksy i serio niwelowało ten żółty... :woot:
SailorMoon
SailorMoon
  17 Mai 2012
Ludzie żyjecie?
Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ludzie żyjecie?

Ta, ale co o za życie. :and:
Babsy
Babsy
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, ale co o za życie.

podbijam w sumie.
kedi
kedi
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ludzie żyjecie?

cała mokra wróciłam do domu :martuska:
SailorMoon
SailorMoon
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, ale co o za życie.

Babsy
Babsy: podbijam w sumie.

Dobra, już tak nie marudźcie. Na starość sobie to zostawcie ;) I magnez sobie kupcie albo czekoladę chociaż.

kedi
kedi: cała mokra wróciłam do domu

Parasolki się zapomniało? :mrgreen:
SoDope
SoDope
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dziwne. Ja to nie raz widziałam u siebie od tego niebieskawe refleksy i serio niwelowało ten żółty...

no ja też się dziwie ... O_o

ale co poradzić.

może to przez to, że słońce wyszło.
kedi
kedi
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Parasolki się zapomniało?

miałam, ale mimo tego, łajza ze mnie :and:
Paulinessa
Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dziwne. Ja to nie raz widziałam u siebie od tego niebieskawe refleksy i serio niwelowało ten żółty...

Ta, mi końcówki ostatnio wyszły aż sine jak denaturat :D
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/549208_354410127945481_170748219645007_862540_1559115527_n.jpg CHCĘ.

za mało zasłania nie zgadzam się
Babsy
Babsy
  17 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dobra, już tak nie marudźcie. Na starość sobie to zostawcie I magnez sobie kupcie albo czekoladę chociaż.

zaraz mi Piekny bedzie trul- nie jedz tyle slodyczy, bla bla bla;) choc przybieram na wadze w miare prawidlowo, no z 1 kg wiecej niz trzeba^^
styka51
styka51
  17 Mai 2012
Babsy
Babsy: zaraz mi Piekny bedzie trul- nie jedz tyle slodyczy, bla bla bla;) choc przybieram na wadze w miare prawidlowo, no z 1 kg wiecej niz trzeba^^

Oj ;) A który tydzień to już?

Mój Maniek ma parcie na zaręczyny :ninja"
Paulinessa
Paulinessa
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: za mało zasłania nie zgadzam się

Konto usunięte
Konto usunięte: za mało zasłania nie zgadzam się

No proszę, kup. :and:
SailorMoon
SailorMoon
  17 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, mi końcówki ostatnio wyszły aż sine jak denaturat :D

Poleć Paula coś dobrego, żeby od tego farbowania włosy się tak nie łamały :/

kedi
kedi: miałam, ale mimo tego, łajza ze mnie

Oj tam, zdarza się ;)

Babsy
Babsy: zaraz mi Piekny bedzie trul- nie jedz tyle slodyczy, bla bla bla;) choc przybieram na wadze w miare prawidlowo, no z 1 kg wiecej niz trzeba^^

Aj tam się przejmujesz. Ja na sam koniec ważyłam 80 kg. Teraz ważę 55 -56. Mogłabym mniej jak bym chciała ale cycki będę miała jeszcze mniejsze to wolę utrzymać tą wagę którą mam.

styka51
styka51: Mój Maniek ma parcie na zaręczyny

To się zaręczajcie :D Przecież nie trzeba od razu po nich brać ślubu ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.