malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
kedi
kedi: kurde, trzeba będzie sobie od października roboty szukać nie ma co. mi najbardziej się podoba ten ostatni przez Ciebie wymieniony . nie znoszę pracy za biurkiem, muszę obracać się wśród ludzi.

no właśnie mi też, trochę pojeździć a nie ciągle za biurkiem i do tego doświadczenia wymagają z tego co widzę w ogłoszeniu

kedi
kedi: w ogóle na tvn player w zawodach 24h było o lubelskich kanarach, ale tak patrze że już nie ma.

wiem oglądałam ten odcinek, i nawet tych kanarów co tam byli to kojarzę z widzenia:P
daenerys
daenerys
  15 Mai 2012

Wiem, że nie ma powodu by kogoś to interesowało, ale proszę o trzymanie kciuków, idę na ważną rozmowę i stres mocny, gorzej niż matura. :rotfl:

kedi
kedi
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie mi też, trochę pojeździć a nie ciągle za biurkiem i do tego doświadczenia wymagają z tego co widzę w ogłoszeniu

no jak zawsze, ja bede szukać czegoś jako event manager, ale też wszędzie chcą niewiadomo jakiego doświadczenia.

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem oglądałam ten odcinek, i nawet tych kanarów co tam byli to kojarzę z widzenia:P

ja też. ale akurat nie Ci mnie złapali :rotfl:
jechałam 2 razy w życiu bez biletu i mnie złapali, to się nazywa niefart :ninja:
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
kedi
kedi: no jak zawsze, ja bede szukać czegoś jako event manager, ale też wszędzie chcą niewiadomo jakiego doświadczenia.

tak masz być młoda i mieć 20 doświadczenia

kedi
kedi: ja też. ale akurat nie Ci mnie złapali jechałam 2 razy w życiu bez biletu i mnie złapali, to się nazywa niefart

ja na szczęscie nie miałam tej przyjemności:P
lecę pisać
Babsy
Babsy
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Szopki też malowałam, ogólnie wszystko, aby ludzie Ale krajobrazy, itp. też potrafię...

a wlasnie, krajobrazy mi tak se wychodza;) w sumie nie wiem, czy kiedys rysowalam krajobrazy ::woot::
kedi
kedi
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: lecę pisać

nie wiem co piszesz ale ja też muszę :bye:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  15 Mai 2012
http://images10.fotosik.pl/1329/9fd01750e7098869.jpg

jak wam się podobają tego typu buty?
do czego je ewentualnie można nosić?
wygodne? :woot:
daenerys
daenerys
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: No właśnie Strasznie mnie to irytowało a ona tak za każdym razem gadała

Jak ją poprawiałaś to mogła sie nauczyc. :and:

SailorMoon
SailorMoon: Podobno w mandze jest inny. Powoli kompletuję mangę, to porównam ;P

Ja miałam mangę po angielsku, ale nie wszystko rozumialam i porzucilam, moze teraz bym poszukala, hm. :x

SailorMoon
SailorMoon: Tak to on :) Lider zespołu. Do ava go wstawiłam ;) Uwielbiam facetów z takim charakterem :D

Za cholere nie pamietam jaki mial, jak pojade do domu to obejrze, nakręcilam sie. :-D

SailorMoon
SailorMoon: Tak, mam. Kiedyś miałam więcej ale albo zaginęło albo oddałam :) Teraz znów maluję to kolekcja się powiększy :)

Tak ladnych sie nie spodziewalam. :-D To pierwsze chyba mi nawet na DA albo w góglach kiedys mignelo, a to drugie jest świetne..

Poza tym oglądanie tego z polskim lektorem, gdzie Usagi jest nawana "Bany", a ataki to jakies wierszowane teksty o fasolkach to zbrodnia. :D
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak ją poprawiałaś to mogła sie nauczyc.

Specjalnie mnie denerwowała, menda jedna :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja miałam mangę po angielsku, ale nie wszystko rozumialam i porzucilam, moze teraz bym poszukala, hm. :x

Moja po polskiemu będzie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Za cholere nie pamietam jaki mial, jak pojade do domu to obejrze, nakręcilam sie. :-D

"Seiya jest osobą bardzo pewną siebie, lubi nowe wyzwania i ma skłonność do żartów. Lubi też sport a zwłaszcza gry zespołowe baseball, koszykówkę i futbol amerykański. Jest zdolny do poświęceń, szczególnie dla osób, na których mu zależy. Dąży do celu za wszelką cenę (widać to w szczególności wtedy gdy walczy o względy Usagi). Nie lubi Haruki, która uważa go za uwodziciela młodych dziewczyn co przeraża Usagi, jednak on dopatruje się w niej zaginionej księżniczki. Mimo jego starań do końca nie udaje mu się skraść jej pocałunku gdyż Usagi do samego końca uważa go tylko za przyjaciela." Jego randka z Usagi jest świetna! :D No ale to trzeba po prostu zobaczyć :)

Własnie przypadkiem zauważyłam...

Data urodzenia: 30 lipca
Grupa krwi: A
Znak zodiaku: Lew

... że sporo mnie z nim łączy :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak ladnych sie nie spodziewalam. :-D To pierwsze chyba mi nawet na DA albo w góglach kiedys mignelo, a to drugie jest świetne..

Dzięki :) ten anioł to z głowy namalowany długopisami żelowymi :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Poza tym oglądanie tego z polskim lektorem, gdzie Usagi jest nawana "Bany", a ataki to jakies wierszowane teksty o fasolkach to zbrodnia. :D

No to masakra była. Dobrze, że mam teraz to dobrze przetłumaczone.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem, że nie ma powodu by kogoś to interesowało, ale proszę o trzymanie kciuków, idę na ważną rozmowę i stres mocny, gorzej niż matura.

I jak poszło :P ?
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: No to masakra była. Dobrze, że mam teraz to dobrze przetłumaczone.

Poza tym jak było się małym to aż tak nie raziło, ale jak bym miała teraz tego słuchać to chyba bym się kulgała ze śmiechu :mrgreen:
daenerys
daenerys
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Specjalnie mnie denerwowała, menda jedna

A jak specjalne to to sie uroczo potem wspomina. :-DD

SailorMoon
SailorMoon: Moja po polskiemu będzie.

Ile takie cos kosztuje? :-)

SailorMoon
SailorMoon: "Seiya jest osobą bardzo pewną siebie, lubi nowe wyzwania i ma skłonność do żartów. Lubi też sport a zwłaszcza gry zespołowe baseball, koszykówkę i futbol amerykański. Jest zdolny do poświęceń, szczególnie dla osób, na których mu zależy. Dąży do celu za wszelką cenę (widać to w szczególności wtedy gdy walczy o względy Usagi). Nie lubi Haruki, która uważa go za uwodziciela młodych dziewczyn co przeraża Usagi, jednak on dopatruje się w niej zaginionej księżniczki. Mimo jego starań do końca nie udaje mu się skraść jej pocałunku gdyż Usagi do samego końca uważa go tylko za przyjaciela." Jego randka z Usagi jest świetna! :D No ale to trzeba po prostu zobaczyć :) Własnie przypadkiem zauważyłam... Data urodzenia: 30 lipca Grupa krwi: A Znak zodiaku: Lew ... że sporo mnie z nim łączy

Cholera, musze szybko zaliczyc egzaminy, zeby sobie pojechac na bajeczkę. :rotfl:

O, lwy są charakterne, tez lube mezczyzn z tego znaku. :D

SailorMoon
SailorMoon: Dzięki :) ten anioł to z głowy namalowany długopisami żelowymi :)

O, ja jestem leworeczna i nie moge zelowymi bo ufajdane jest, tylko cienkopisy, albo markery do plyt, są świetne :D

SailorMoon
SailorMoon: No to masakra była. Dobrze, że mam teraz to dobrze przetłumaczone.

Podobno przy jednym ataku tlumaczka pomylila jakies slowo i wyszlo bean zamiast czegos innego. ;-D

SailorMoon
SailorMoon: I jak poszło :P ?

Świetnie, ludzie mnie zaskakują. :-)
daenerys
daenerys
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Poza tym jak było się małym to aż tak nie raziło, ale jak bym miała teraz tego słuchać to chyba bym się kulgała ze śmiechu

No bo to w polsce zostalo zrobione tak stricte dla dzieci. :x
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak specjalne to to sie uroczo potem wspomina. :-DD

W sumie racja. Skoro do tej pory to pamiętam... :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ile takie cos kosztuje? :-)

13 zł jeden tom. na razie kupiłam 3.

Konto usunięte
Konto usunięte: Cholera, musze szybko zaliczyc egzaminy, zeby sobie pojechac na bajeczkę.

lepiej obejrzeć dobre anime niż ten badziew w tv :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: O, lwy są charakterne, tez lube mezczyzn z tego znaku. :D

Dlatego dodał smaku tej ostatniej serii :)

Konto usunięte
Konto usunięte: O, ja jestem leworeczna i nie moge zelowymi bo ufajdane jest, tylko cienkopisy, albo markery do plyt, są świetne :D

A malujesz sobie czasem jeszcze?

Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno przy jednym ataku tlumaczka pomylila jakies slowo i wyszlo bean zamiast czegos innego. ;-D

"Zaklęcie Czarodziejki z Wenus – Crescent Beam (Półksiężycowy promień) – zostało przetłumaczone jako Groch, fasola. Powodem tego tłumaczenia jest to, że tłumaczka pomyliła słowo beam (promień) z bean (fasola). W filmach pojawia się określenie Księżycowy promień." O matko :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Świetnie, ludzie mnie zaskakują. :-)

W takim razie super :)

Konto usunięte
Konto usunięte: No bo to w polsce zostalo zrobione tak stricte dla dzieci. :x

I dlatego wtedy mnie uszy od tego nie bolały :ziober2:
daenerys
daenerys
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: W sumie racja. Skoro do tej pory to pamiętam...

No widzisz. Takie osoby co sie podroczą to chociaż nudne nie są i wlasnie w pamiec zapadają. :-D

SailorMoon
SailorMoon: 13 zł jeden tom. na razie kupiłam 3.

To chyba nie tak duzo, choc zalezy ile tych tomow jest. :D

SailorMoon
SailorMoon: lepiej obejrzeć dobre anime niż ten badziew w tv

Nie oglądam tv od paru lat, nie podniecam się mięsnymi jeżami itp, ale w samej tv tez mozna znalezc cos ciekawego. :-)

SailorMoon
SailorMoon: A malujesz sobie czasem jeszcze?

Ostatnio to tak powaznie narysowalam cos rok temu, teraz to narysowalam kameleona. :rotfl:

SailorMoon
SailorMoon: "Zaklęcie Czarodziejki z Wenus – Crescent Beam (Półksiężycowy promień) – zostało przetłumaczone jako Groch, fasola. Powodem tego tłumaczenia jest to, że tłumaczka pomyliła słowo beam (promień) z bean (fasola). W filmach pojawia się określenie Księżycowy promień." O matko

O, dokladnie to, aż zonk sam sie prosi. :-DDD

SailorMoon
SailorMoon: I dlatego wtedy mnie uszy od tego nie bolały

W sumie i podtekstow sie nie rozumialo i w ogóle jakies to inne bylo. :D Nie mowie juz o SM, bo z tego pamietam chyba jeden odcinek jak byli w kosmosie, czy gdzies tam, ale w bajkach sporo tego. Chocby tu - http://www.youtube.com/watch?v=oZnBpEmjbEk
SoDope
SoDope
  15 Mai 2012

pierwsza zyebka w pracy zaliczona :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.