malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Babsy
Babsy: cudo! Twoje dzielo, tak? ::

Moje, moje :) dzięki :) już oddane bo to dla chłopaka, który mi to wszystko z Sailorkami załatwił :)

Babsy
Babsy: jakos w lutym sobie kupilam 9 czesci mangi, potem mialam dokupic kolejne, ale jakos mi przeszlo;) a teraz chyba znowu zaczne dokupywac:)

ja na razie zamówiłam 3 ostatnie tomy. 16, 17 i 18, jurto pewnie przyjdą. Resztę stopniowo będę kompletować.

Babsy
Babsy: czytalam jakies srtykuly o sailor moon, to jednak mowi sie, ze byly les:) no ale ocenzurowano to troche, jako ze ogladaly sailorki dzieci. no i w polskiej wersji ze 2 jakichs bardziej drastycznych (podobniez) odcinkow nie puscili z tego powodu;/

Też to czytałam. Ale ja mam wszystkie odcinki z polskimi napisami i padają tam nie raz dwuznaczne słowa w ich rozmowach :) I nie mam pojęcia które to te drastyczne odcinki :D Podobno ostatni pierwszej serii. A ten drugi to muszę poszukać bo serio nie wiem.

Konto usunięte
Konto usunięte: O, miło. :-D W sumie z tego Haibanne to imię postaci miał jeden z fotkowiczów tu kiedyś, z humoru. Rakka. :-D

Ja to byłam w szoku, że mój nick nie był zajęty :ziober2:
Babsy
Babsy
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Moje, moje dzięki już oddane bo to dla chłopaka, który mi to wszystko z Sailorkami załatwił

zawsze zalowalam, ze nie umiem tak ladnie rysowac:) znaczy sie, rysuje ciut lepiej niz przecietna osoba, ale do takiego talentu mi wiele brakuje:) no i postaci zawsze rysuje z lewego profilu, prawy mi w ogole nie wychodzi;P

SailorMoon
SailorMoon: ja na razie zamówiłam 3 ostatnie tomy. 16, 17 i 18, jurto pewnie przyjdą. Resztę stopniowo będę kompletować.

ja chcialam zaczac od poczatku;) kurde tez bym chciala za to obejrzec wszystkie odcinki i filmy ::w00t::

SailorMoon
SailorMoon: Podobno ostatni pierwszej serii. A ten drugi to muszę poszukać bo serio nie wiem.

o, wlasnie:) jaki to byl ten drugi tez nie pamietam.
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Babsy
Babsy: zawsze zalowalam, ze nie umiem tak ladnie rysowac:) znaczy sie, rysuje ciut lepiej niz przecietna osoba, ale do takiego talentu mi wiele brakuje:) no i postaci zawsze rysuje z lewego profilu, prawy mi w ogole nie wychodzi;P

Bo lewy jest łatwiejszy w sumie ;) Przynajmniej dla kogoś, kto jest praworęczny.
Ja się ostatnio dowiedziałam, że babki w przedszkolu pewnego razu zawołały moją mamę, i pokazały jej moje rysunki, były w szoku, że 4 latka tak dokładnie i ładnie postacie rysuje :rotfl: Potem tak bardzo zachwyciły mnie postacie z anime ( Polonia1 i te sprawy ), że zaczęłam je malować :) No i z czasem mi to jak widać nie minęło :mrgreen:

Babsy
Babsy: ja chcialam zaczac od poczatku;) kurde tez bym chciala za to obejrzec wszystkie odcinki i filmy ::

Mnie najbardziej interesuje ostatnia seria dlatego zaczęłam kupować od tyłka strony :ziober2: Ja już wszystko obejrzałam. Za jakiś czas znowu sobie zacznę oglądać :) Musisz sobie skołować jakoś wszystkie serie :mrgreen: ;)

Babsy
Babsy: o, wlasnie:) jaki to byl ten drugi tez nie pamietam.

Poszukam w necie, może się dowiem, znów obejrzę i zobaczę czemu go nie puścili :rotfl:
Babsy
Babsy
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Bo lewy jest łatwiejszy w sumie Przynajmniej dla kogoś, kto jest praworęczny. Ja się ostatnio dowiedziałam, że babki w przedszkolu pewnego razu zawołały moją mamę, i pokazały jej moje rysunki, były w szoku, że 4 latka tak dokładnie i ładnie postacie rysuje Potem tak bardzo zachwyciły mnie postacie z anime ( Polonia1 i te sprawy ), że zaczęłam je malować No i z czasem mi to jak widać nie minęło

no 4latek to raczej jest w fazie glowonogow i glowotulowia zazwyczaj;P to wczesnie zaczelas:) ja w dziecinstwie mialam szal na... hm... sakralna tematyke rysunkow;) zlobki, Jezus na krzyzu itd., ale glownie szopki;P

SailorMoon
SailorMoon: Mnie najbardziej interesuje ostatnia seria dlatego zaczęłam kupować od tyłka strony Ja już wszystko obejrzałam. Za jakiś czas znowu sobie zacznę oglądać Musisz sobie skołować jakoś wszystkie serie

ja wlasciwie nie pamietalam co sie dzialo w poszczegolnych seriach, kojarzylam tylko postaci;) manga mi troche odswiezyla pamiec:)
styka51
styka51
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spadanie jest swieeetne, juz raz skakalam, z 50m :)

Kurde no, kusi :D

SailorMoon
SailorMoon: To mi się przypomniało, że czasem na dysce jak jest ten ultrafiolet, to laskom nie raz świecą się różne plamy, w okolicy ust np...

Sie śmiej. Raz kupiłam w lumpku białą bokserkę, no stan idealny, cuc, miód, malina. Wyprałam, wyprasowałam i pojechałam na imprezę...powiem tak... za długo mnie tam nie było :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie gadaj ? O_o ilu letnie tak się zabawiały ?

Serio :D Oj...nie były takie młode, po 18/19 miały. Także nie jest źle. W ogóle młodszych, to nie widziałam nawet.
kedi
kedi
  15 Mai 2012
styka51
styka51: powiem tak... za długo mnie tam nie było

:crolol:
mnie już dawno w lumpie nie było a dzisiaj weszłam i kupiłam zajefajną kurtkę (i tu uwaga) za zeta!! masakra :) nie było ceny, myślałam, że ze 3 dychy zapłace a tu sie okazało że dziś za złotówe wszystko:)
styka51
styka51
  15 Mai 2012
kedi
kedi: :crolol: mnie już dawno w lumpie nie było a dzisiaj weszłam i kupiłam zajefajną kurtkę (i tu uwaga) za zeta!! masakra :) nie było ceny, myślałam, że ze 3 dychy zapłace a tu sie okazało że dziś za złotówe wszystko:)

Mój facet się ze mnie śmiał, że to pewnie z murzyńskiego pena :and:
Mnie też dawno nie było, z miesiąc gdzieś. Nie mam kiedy, a czasem można fajne rzeczy znaleźć.
SailorMoon
SailorMoon
  15 Mai 2012
Babsy
Babsy: no 4latek to raczej jest w fazie glowonogow i glowotulowia zazwyczaj;P to wczesnie zaczelas:) ja w dziecinstwie mialam szal na... hm... sakralna tematyke rysunkow;) zlobki, Jezus na krzyzu itd., ale glownie szopki;P

Szopki też malowałam, ogólnie wszystko, aby ludzie :mrgreen: Ale krajobrazy, itp. też potrafię...

Babsy
Babsy: ja wlasciwie nie pamietalam co sie dzialo w poszczegolnych seriach, kojarzylam tylko postaci;) manga mi troche odswiezyla pamiec:)

Ja z grubsza pamiętałam wszystko. TV4 sobie w kulki poleciało bo jedną serię puścili. Manga się podobno różni od anime.

styka51
styka51: Sie śmiej. Raz kupiłam w lumpku białą bokserkę, no stan idealny, cuc, miód, malina. Wyprałam, wyprasowałam i pojechałam na imprezę...powiem tak... za długo mnie tam nie było

:crylol::rotfl: peszek :mrgreen: ryzyko kupowania w lumpeksach ;)

styka51
styka51: W ogóle młodszych, to nie widziałam nawet.

Może się dobrze zamaskowały :crylol:

kedi
kedi: mnie już dawno w lumpie nie było a dzisiaj weszłam i kupiłam zajefajną kurtkę (i tu uwaga) za zeta!! masakra :) nie było ceny, myślałam, że ze 3 dychy zapłace a tu sie okazało że dziś za złotówe wszystko:)

Farciara :) . Ja ostatnio wypatrzyłam koszulę damską z Hugo Boss z metką, rozmiar M. Taką w szkocką kratę. 20 zł... ale nie kupiłam.
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
kedi
kedi: :crolol: mnie już dawno w lumpie nie było a dzisiaj weszłam i kupiłam zajefajną kurtkę (i tu uwaga) za zeta!! masakra :) nie było ceny, myślałam, że ze 3 dychy zapłace a tu sie okazało że dziś za złotówe wszystko:)

pokaż:D

a mi się nie chce Cv przerabiać a znalazłam interesującą ofertę pracy....:/
kedi
kedi
  15 Mai 2012
styka51
styka51: Mój facet się ze mnie śmiał, że to pewnie z murzyńskiego pena Mnie też dawno nie było, z miesiąc gdzieś. Nie mam kiedy, a czasem można fajne rzeczy znaleźć.

ahahahaha :crylol: ja też zawsze założę coś białego a potem się męczę i kolega zawsze się śmieje ze mnie :and:

SailorMoon
SailorMoon: Farciara :) . Ja ostatnio wypatrzyłam koszulę damską z Hugo Boss z metką, rozmiar M. Taką w szkocką kratę. 20 zł... ale nie kupiłam.

należało mi się bo już dawno nic :) dlaczego? za duża była czy coś? trzeba było kupić i upchnać na allegro :pavarotti: ja mam torebkę lv z ciucha :)

Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż:D a mi się nie chce Cv przerabiać a znalazłam interesującą ofertę pracy....:/

nie chce mi się focić, ale jest czarna, taka zwykła do jeansów ze śliskiego materiału, chciałam taką żeby na zakupy itp mieć :)
jaką ofertę konkretnie?
mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
kedi
kedi: nie chce mi się focić, ale jest czarna, taka zwykła do jeansów ze śliskiego materiału, chciałam taką żeby na zakupy itp mieć :)

no to powiedzmy mniej więcej, że wiem jaka:P

kedi
kedi: jaką ofertę konkretnie?

regionalnego VM'a
kedi
kedi
  15 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to powiedzmy mniej więcej, że wiem jaka:P

no taka standardowa ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: regionalnego VM'a

eee próbuj, ja bym aplikowała, zawsze chciałam się w to 'bawić'
styka51
styka51
  15 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: peszek ryzyko kupowania w lumpeksach ;)

Głupio mi było :ninja:

SailorMoon
SailorMoon: Może się dobrze zamaskowały

W sumie...teraz to wszystko do siebie podobne;p

Konto usunięte
Konto usunięte: no to powiedzmy mniej więcej, że wiem jaka:P

W sumie to podbijam...ale niechętnie;p
maryjka
maryjka
  15 Mai 2012

oglądałam jakiś program w telewizji i tam mówili, że niemożliwe jest aby kupić coś markowego w lumpeksie, a jeśli się coś tego typu znajdzie to 100% pewności, że pracownicy/sortujący przyszywali metki.

mirra20
mirra20
  15 Mai 2012
kedi
kedi: eee próbuj, ja bym aplikowała, zawsze chciałam się w to 'bawić'

No właśnie mnie to kusi, bo też to lubię i 1.5 roku się bawiłam w dekoratora, więc ciągnie mnie trochę
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.