agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  23 Ianuarie 2012

przyszly moje mangi:w00t:

pijana
pijana
  23 Ianuarie 2012

To, co wcześniej niewrzucone. Nie robiłam zdjęć marynarkom i sukience, bo są czarne i musiałabym focić na sobie, a nie wyglądam w tej chwili zachwycająco :swir:
Chustka H&M (10 zł :D)

Sweter Marks&Spencer (jest wściekle różowy, wyszedł jakiś czerwonawy)

Kozaki Lacoste (nieocieplane) na które miałam chrapkę od kiedy weszły, ale nie chciałam wydawać prawie 1000 zł; na szczęście przecenili o połowę

Kamizela New Look

Masełko do ust Biotherm, swoją drogą bardzo fajne, ale nie mam porównania z Carmexem, więc nie wiem czy warte 40 zł

Torba (wyszła mnie 103 zł, więc wg mnie niezła okazja)

Vansy, trochę za duże :and: Jeszcze nie wiem czy wymieniać na pół centymetra mniejsze.

mirra20
mirra20
  24 Ianuarie 2012

Czerwony trencz, ktory kupilam z myślą o botkach od Aśki:D
Kamizelke z futerkim
Kozaki
Grube rajstopy, czapke uszatke dla brata i kwiatka

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czerwony trencz, ktory kupilam z myślą o botkach od Aśki:D

:ziober2:
Musze sie wybrac po jakies buty, ale mam takiego lenia na zakupy...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Ianuarie 2012

dodatkowe 30% na rzeczy z przeceny w bodyshopie, wiec kupilam zestaw pedzli i jeszcze jeden krem do rak :P

massacre
massacre
  25 Ianuarie 2012

taka posciel mlodemu

nowe poduszki, koldre, przescieradlo dla niego...
ink do cartridge do drukarki ...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  25 Ianuarie 2012

jasny żółty sweterek rozpinany, coś w ten deseń, tylko dłuższy

shoping
shoping
  26 Ianuarie 2012

A ja wkoncu porządną torbe :D!
Sporo za nia dalam ale bylo warto

mirra20
mirra20
  26 Ianuarie 2012

kamizelka
mirra20
mirra20
  28 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Musze sie wybrac po jakies buty, ale mam takiego lenia na zakupy...

też mam lenia na wszystko a kupuję coś przy okazji jak jestem w pracy albo w drodze do niej:P

sukienke, ale chyba będę ją traktować jako tunikę, bo tyłka nie zakrywa- z myślą o wiośnie:D
massacre
massacre
  28 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: sukienke, ale chyba będę ją traktować jako tunikę, bo tyłka nie zakrywa- z myślą o wiośnie:D

sliczna, taka dziewczeca ^^
mam podobna o identycznym kroju tylko czarno-biala i nadaje sie bardziej na jesien :)

mirra20
mirra20
  28 Ianuarie 2012
massacre
massacre: sliczna, taka dziewczeca ^^ mam podobna o identycznym kroju tylko czarno-biala i nadaje sie bardziej na jesien

też mi się spodobała chociaż nie do końca mój styl, ale za 14zl w ciuchu z metkami nawet, to sie skusilam:D
massacre
massacre
  28 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też mi się spodobała chociaż nie do końca mój styl, ale za 14zl w ciuchu z metkami nawet, to sie skusilam:D

dupa ze stylem, biale legginsy za kolana, do tego kowbojki i jeansowa kamizelka :zakochany:
albo po prostu super jasne jeansy z dziurami
zajebiscie mi pasuje do takiego lekkiego stylu country

jakby sie nadawala na sukienke i zakrywalaby wszystko jak nalezy to bylaby rewelacyjna sama w sobie do jakis lekkich bucikow ^^

mirra20
mirra20
  28 Ianuarie 2012
massacre
massacre: dupa ze stylem, biale legginsy za kolana, do tego kowbojki i jeansowa kamizelka

Nie wyobrażam sobie jakoś kowbojek na moich nogach:P

massacre
massacre: albo po prostu super jasne jeansy z dziurami

To już lepiej

massacre
massacre: jakby sie nadawala na sukienke i zakrywalaby wszystko jak nalezy to bylaby rewelacyjna sama w sobie do jakis lekkich bucikow ^

Też żałuje że nie jest dłuższa:/
massacre
massacre
  28 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wyobrażam sobie jakoś kowbojek na moich nogach:P

uwielbiam ^^ nosilabym do wszystkiego :Rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: To już lepiej

czyli klasyka ;)