agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  28 Ianuarie 2012
massacre
massacre: uwielbiam

Mi się zawsze wydaje że mam w nich wielkie kopyto:P

massacre
massacre: czyli klasyka ;)

Zazwyczaj jestem jej wierna, chociaż czasem lubię zaszaleć
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi się zawsze wydaje że mam w nich wielkie kopyto:P

Eh... mi sie wydawalo zawsze, ze mam wielkie kopyta w conversach - ale jakos sie przyzwyczailam.
Konto usunięte
Konto usunięte: Zazwyczaj jestem jej wierna, chociaż czasem lubię zaszaleć

Mam podobnie. Wole bezpieczne i sprawdzone wybory, w sumie tylko przez brak czasu. Jak mam go wiecej, to wole jednak kombinowac :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  29 Ianuarie 2012
massacre
massacre: Eh... mi sie wydawalo zawsze, ze mam wielkie kopyta w conversach - ale jakos sie przyzwyczailam.

ja jak trenowałam siatkę to w butach do grania też miałam wielką stopę, ale na boisku mi to nie przeszkadzało

massacre
massacre: Mam podobnie. Wole bezpieczne i sprawdzone wybory, w sumie tylko przez brak czasu. Jak mam go wiecej, to wole jednak kombinowac :)

ja w tym roku w lecie chce poeksperymentować z długimi zwiewnymi sukienkami i fajnymi kombinezonami:D
Adidasowa
Adidasowa
  29 Ianuarie 2012

:crylol:
trzyznakianawetdwa
trzyznakianawetdwa
  29 Ianuarie 2012

czerwone rurki h&m
bluzka w kropki orsay

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Ianuarie 2012

normaderm na noc z Vichy i Hervane z benefitu

massacre
massacre
  30 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jak trenowałam siatkę to w butach do grania też miałam wielką stopę, ale na boisku mi to nie przeszkadzało

Konto usunięte
Konto usunięte: ja w tym roku w lecie chce poeksperymentować z długimi zwiewnymi sukienkami i fajnymi kombinezonami:D

A byly latem 2011? Kombinezony to podejrzewam te nasze jumpsuit & playsuit?

i moj ulubiony z 2011 z Lipsy

U nas one weszly juz w 2010, ale byl maly wybor i niewiele lasek w tym chodzilo, z kolei w 2011 juz chyba kazda kobieta miala conajmniej jeden :crylol: Mysle, ze to bedzie trend dluzszy niz na kilka sezonow - ja mam taka nadzieje - sa zajebiste, lekkie, mega wygodne i kobiece.
Co do maxi sukienek - uwielbiam tez, zwlaszcza w drobne kwiatuszki :zakochany:
Kupilam sobie tego lata (czyli zeszlego juz) kilka, ale z H&M taka blekitna - jest moja ulubiona :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  30 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jak trenowałam siatkę to w butach do grania też miałam wielką stopę, ale na boisku mi to nie przeszkadzało

Gdybym byla szczupla to pewnie tez by mi stopy sie wieksze wydawaly :ziober2:

styka51
styka51
  30 Ianuarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Przeżywam rozpacz, bo nic sobie nie kupuję :and: a mleko i masło się nie liczą...
Maniek ostatnio chciał mi kupić jakąś zieloną tunikę/sukienkę ale stwierdziłam, że i tak nie będę miałą do czego założyć...Jeju...
Babsy
Babsy
  30 Ianuarie 2012
styka51
styka51: Maniek ostatnio chciał mi kupić jakąś zieloną tunikę/sukienkę ale stwierdziłam, że i tak nie będę miałą do czego założyć...Jeju...

trzeba bylo go nacignac na co innego w takim razie;P
styka51
styka51
  30 Ianuarie 2012
Babsy
Babsy: trzeba bylo go nacignac na co innego w takim razie;P

Jakoś nie miałam sumienia...
feuliette
feuliette
  30 Ianuarie 2012

za zakup 2 produktow CATRICE dostałam
pijana
pijana
  30 Ianuarie 2012

"Książkę" z kosmetykami do "imprezowego" makijażu w TK Maxxx za 17 zł :D Później wrzucę fotę.

pijana
pijana
  30 Ianuarie 2012

Paletkę H&M, zdjęcie z neta (cienie są błyszczące, czego raczej tu nie widać)

mirra20
mirra20
  30 Ianuarie 2012
massacre
massacre: A byly latem 2011? Kombinezony to podejrzewam te nasze jumpsuit & playsuit?

były były:D
mam jeden czarny, ale taki bezpieczny z krótkimi nogawkami, a teraz chce poszaleć z jakimiś z długimi szerokimi nogawkami lub z fajnym wzorem

massacre
massacre: i moj ulubiony z 2011 z Lipsy

przezaje.... :zakochany:

massacre
massacre: U nas one weszly juz w 2010, ale byl maly wybor i niewiele lasek w tym chodzilo, z kolei w 2011 juz chyba kazda kobieta miala conajmniej jeden Mysle, ze to bedzie trend dluzszy niz na kilka sezonow - ja mam taka nadzieje - sa zajebiste, lekkie, mega wygodne i kobiece.

trochę mnie wkurza w nich, że trzeba się prawie całą rozebrać jak się zachce sikać:P ale chyba to przeżyje

massacre
massacre: Co do maxi sukienek - uwielbiam tez, zwlaszcza w drobne kwiatuszki Kupilam sobie tego lata (czyli zeszlego juz) kilka, ale z H&M taka blekitna - jest moja ulubiona :D

ja nie mam żadnej i nawet nigdy nie mierzyłam, więc chce spróbować czy mi podpasuje:D

massacre
massacre: Gdybym byla szczupla to pewnie tez by mi stopy sie wieksze wydawaly

daj spokój kiedyś jak byłam patyczakiem to wstyd mi było patrzeć na moje stopy w adidasach do treningów:P