agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Februarie 2012

zebralam sie, zeby zrobic pare fotek ^^
wszystko dla mlodego
t-shirt Ralph Lauren

i reszta z Nexta
spodnie rurki, w rzeczywistosci sa ciemniejsze, kolor badziej rdzawy

sweterek

dres

czapeczki

i kilka t-shirtow
ten jest slim fit, zeby pasowal do rurek xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  10 Februarie 2012
massacre
massacre: massacre

Jak sobie pomyślę ile PLNów bym musiała zapłacić za takie ciuchy, to szok :ninja:
massacre
massacre
  10 Februarie 2012
styka51
styka51: Jak sobie pomyślę ile PLNów bym musiała zapłacić za takie ciuchy, to szok

ja wole o takich rzeczach nie myslec xD
dbam o swojego syna od poczatku, zeby jak najlepsze dupeczki wyrywal :ziober2: dobrze ubrany, do tego bajere cwiczy - Ostatnio sie go pytam jaki kolor oczy ma Layla (jego nowa dupeczka) a on: green. Jaro na to: :-O a ja do Jarka: laskom miekna nogi jak facet wie, jakiego koloru oczy maja xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  10 Februarie 2012
massacre
massacre: ja wole o takich rzeczach nie myslec xD

I to jest smutniaste....

massacre
massacre: dbam o swojego syna od poczatku, zeby jak najlepsze dupeczki wyrywal dobrze ubrany, do tego bajere cwiczy - Ostatnio sie go pytam jaki kolor oczy ma Layla (jego nowa dupeczka) a on: green. Jaro na to: :-O a ja do Jarka: laskom miekna nogi jak facet wie, jakiego koloru oczy maja xD

Hahahahha:d Dobrze rwie, kozak jest :pavarotti: Poza tym do ojca podobny, to dobre dupeczki będzie miał^^
Ostatnio Maniek powiedział, że jego syn będzie od małego pompki robił, żeby mieć powodzenie za tatusiem:rotfl:
massacre
massacre
  10 Februarie 2012
styka51
styka51: Poza tym do ojca podobny, to dobre dupeczki będzie miał^^

juz ma :D W starym przedszkolu mial 3, teraz ma jedna, w sumie nie dziwie mu sie, bo slaby wybor tam jest :rotfl:

styka51
styka51: Ostatnio Maniek powiedział, że jego syn będzie od małego pompki robił, żeby mieć powodzenie za tatusiem

Jarek nie kuma, po co ja mlodego bajery uczy - Jaro jest przystojny i zawsze powodzenie mial, ale z bajery jest cienki - byc moze dlatego, ze nigdy nie potrzebowal :rotfl:
Dokladnie, niech pompki robi :D
Dlatego nasz mlody uprawia sporty, zeby mial zainteresowania. O czym bedzie gadal z dupeczkami? O tym, ze przeszedl kolejny etap jakies badziewnej gierki na play station? Z doswiadczenia wiem, ze to sie nie sprzedaje :D A laseczki lubia sportowcow - Jarek w hokeja gral i zajebiscie jezdzi na lyzwach, do dzisiaj widze jak malolaty sie na niego slinia, jak go widza na lodowisku :D

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  10 Februarie 2012

Pyro nie krzywdź młodego takim kolorem spodni.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
massacre
  10 Februarie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Pyro nie krzywdź młodego takim kolorem spodni.

Dosyc ze czerwone, to do tego jeszcze rurki - to masz na mysli w swojej zacofanej glowce? Ze prawdziwy samiec powinien chodzic w dresie w trzy paski? :rotfl: Lata 90-te sie juz dawno skonczyly.

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  10 Februarie 2012
styka51
styka51: Jak sobie pomyślę ile PLNów bym musiała zapłacić za takie ciuchy, to szok

bo ona jest z UK, w UK wszystko wolno bo w UK jest w koncu tak bardzo zajebiscie :ziober2:
styka51
styka51
  10 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wolno bo w UK jest w koncu tak bardzo zajebiscie

Nie wiem czy jest zajebiście, nie byłam.
Ale podejrzewam, parę stówek tam leży...
feuliette
feuliette
  11 Februarie 2012
feuliette
feuliette
  11 Februarie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 Februarie 2012
massacre
massacre: Dosyc ze czerwone, to do tego jeszcze rurki - to masz na mysli w swojej zacofanej glowce? Ze prawdziwy samiec powinien chodzic w dresie w trzy paski? Lata 90-te sie juz dawno skonczyly.

Odnośnie dresów też jestem kategorycznie na nie, ale już nie chciałem Ci tego pisać że nie dość czerwone rurki to jeszcze dresy mu kupiłaś. Na szczęście to mały chłopiec, oby sam się w przyszłości ubierał jak wujek Dżordż :ziober2:

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

massacre
massacre
  11 Februarie 2012
NuTiiiiii
NuTiiiiii: oby sam się w przyszłości ubierał jak wujek Dżordż

nie wiem jak sie ubierasz, ale on zajebiscie we wszystkim wyglada.

massacre
massacre
  11 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo w UK jest w koncu tak bardzo zajebiscie

nie dla kazdego. tak jak w kazdym innym kraju.

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  11 Februarie 2012
massacre
massacre: nie wiem jak sie ubierasz, ale on zajebiscie we wszystkim wyglada.

to tak jak ja :ziober2: