agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chipsy - które teraz właśnie wpie#$^%&%^&^

styka51
styka51: Poza tym mąke, chleb, masło i pomidory, które są ohydne

Podchodzi pod dział "bazar" :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Ewelina
Ewelina
  15 Februarie 2012
madzia2143
madzia2143
  15 Februarie 2012
styka51
styka51: i pomidory, które są ohydne

ciężko o tej porze roku dostać jakieś dobre warzywo ;/
pijana
pijana
  15 Februarie 2012

Kupiłam sobie drugi termin egzaminu na prawo jazdy :zonk:

styka51
styka51
  15 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie drugi termin egzaminu na prawo jazdy

Widziałam na fejsie -,-
madzia2143
madzia2143
  15 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam sobie drugi termin egzaminu na prawo jazdy

spoko, ja 3 razy tak miałam ; )
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 Februarie 2012

opaski pod ochraniacze, łańcuszek z zawieszką, 2 opaski na włosy, komplet bielizny + skarbietki z holand

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  16 Februarie 2012
styka51
styka51: spoko, ja 3 razy tak miałam ; )

styka51
styka51: Widziałam na fejsie -,-

Najbardziej nie chciałam uwalić na placu no i uwaliłam na placu... Jakiegoś zaćmienia dostałam, ale może następnym razem się uda. Teraz 1,5 miesiąca czekania...
styka51
styka51
  16 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakiegoś zaćmienia dostałam, ale może następnym razem się uda. Teraz 1,5 miesiąca czekania...

Ja pierwszy raz zawaliłam testy :ninja: Uczyć mi się nie chciało. Po miesiącu poszłam drugi raz, testy zaliczyłam i od razu na plac. Dałam radę. Ale najgorsze co było, to miasto i parkowanie równoległe tyłem :ninja: Nie wiem jakim cudem to zrobiłam...
Stresy niezłe były -,-
Babsy
Babsy
  16 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Najbardziej nie chciałam uwalić na placu no i uwaliłam na placu... Jakiegoś zaćmienia dostałam, ale może następnym razem się uda. Teraz 1,5 miesiąca czekania...

nie martw sie, ja pierwsze 3 razy nie zdalam na miescie, a za 4 na placu:ninja: az tak dlugo trzeba teraz na termin czekac, czy po prostu tak wybralas?
madzia2143
madzia2143
  16 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz 1,5 miesiąca czekania...

ten czas oczekiwania jest najgorszy właśnie ; /
SailorMoon
SailorMoon
  16 Februarie 2012

Cienie z Revlona, żel do mycia twarzy i tonik z Tołpy.

pijana
pijana
  16 Februarie 2012
styka51
styka51: Ja pierwszy raz zawaliłam testy Uczyć mi się nie chciało. Po miesiącu poszłam drugi raz, testy zaliczyłam i od razu na plac. Dałam radę. Ale najgorsze co było, to miasto i parkowanie równoległe tyłem Nie wiem jakim cudem to zrobiłam... Stresy niezłe były -,-

Ja testy miałam w styczniu, z powodu ilości osób zdających rozbijali na 2. W sumie może i lepiej, trochę nerwów mniej, bo już miałam z głowy. Akurat do nauki tych testów się przyłożyłam jak nigdy, bo miały się zmieniać zasady i miała to być ostatnia szansa. A oczywiście się nie zmieniają :zonk: Dramat w tym kraju.
Babsy
Babsy: nie martw sie, ja pierwsze 3 razy nie zdalam na miescie, a za 4 na placu az tak dlugo trzeba teraz na termin czekac, czy po prostu tak wybralas?

Łooo :ninja: Niestety tyle trzeba czekać :-/ Nie dość, że miasto spore (240 tysięcy ludzi + okolice) to jeszcze wszyscy chcą zrobić to prawko przed wejściem zmian w 2013 i jest MULTUM chętnych :and:
Konto usunięte
Konto usunięte: ten czas oczekiwania jest najgorszy właśnie ; /

Teorię miałam w styczniu i czekałam na praktykę też prawie 1,5 miesiąca, dramat jakiś... No ale nic nie zrobię :and:
pijana
pijana
  16 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Micel AA i 3 szampony L'oreal.
SailorMoon
SailorMoon
  16 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 szampony L'oreal

O, zapomniałam! A ja dwa :rotfl: