agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
EjBejbe
EjBejbe
  28 Februarie 2012
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012

ten bezrekawnik w river island:

i buty z adidasa dla mlodego:
http://www.jdsports.co.uk/product/adidas-originals-adirise-ii-infant/55048/

agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012

wlasnie przywedrowaly do mnie poczta spodnie z miss sixty :rock:

Babsy
Babsy
  29 Februarie 2012
^^
massacre
massacre: Z pozdrowieniami od Asi Polansuje troche zakupami, nie zdazylam sie z nikim pozegnac a doszly mnie sluchy, ze pare osob za mna teskni Zegnac sie i tak nie bede, bo pewnie wroce tymczasem moje ostatnie zakupy dla moich mezczyzn na zblizajaca sie wiosne Dla mlodego Lancuch do spodni z River Island - z czaszkami - zajebisty (czekolada w wykladzinie gratis xD) River Islandspodnie, niby takie pogniecione maja byc, ale ja je wyprasowalam - wygladaja o niebo lepiejDla starszego mojego Pana - jeansy z Criminal DamageG Star Raw - swietna marka, nie wiem czy w Polsce znana Dresy MackenzieZ NextTommy HilfigerSuperdryDla mlodego - z Nextbuty z Lacoste i z Nexta te nizej torba z Moschino, ktora byla dodatkiem gratis do perfumwiosenna kurteczka z Moschino (spodnie wklejalam juz jakis czas temu)dresy z Timberland (t-shirt stary )Bluza Levi'si Bodyshop - od czasu zrobienia tego zdjecia dokupilam jeszcze z Chocomanii 2x body scrub i 2x shower gel - okazalo sie, ze czekoladowy plyn do kapieli bardzo przypadl do gustu mlodemu... i jako, ze nie ma zadnej wysypki i mu pasuje, to uzywamy go razem To tylko czesc zdjec, ktore zdazylam zrobic przed niusem o blokadzie mojego konta. Pozdrawiam wszystkich cieplo - nie pozwolcie by MiU umarlo
SailorMoon
SailorMoon
  29 Februarie 2012
Babsy
Babsy: ^^ massacre:

Nie umrze, reanimujemy je :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spodnie, niby takie pogniecione maja byc, ale ja je wyprasowalam - wygladaja o niebo lepiej

yo, yo, tez sie nad nimi dzisiaj czailam :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  29 Februarie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: agoosiaaa: spodnie, niby takie pogniecione maja byc, ale ja je wyprasowalam - wygladaja o niebo lepiej

przeciez to nie moj cytat, gupie to.
sylwik
sylwik
  29 Februarie 2012
Babsy
Babsy: Z pozdrowieniami od Asi

:rotfl:
wracaj szybko, nudno tu teraz!

a ja dzis kupilam szary zakiet i zielone spodnie, sisley
Dye
Dye
  1 Martie 2012
Succubus
Succubus: No to mnie przekonało.. Następnym razem wypróbuję ten :)

Dla mnie jest idealny, bo mam długie, ale cienkie rzęsy.. a ten super pogrubia :)
pijana
pijana
  1 Martie 2012

Effaclar La Roche-Posay, mleczko Vichy 3w1, tusz Maybelline Lash Stiletto (16 zł w Super-Pharm), błyszczyk Sephora (myślałam, że będzie trochę bardziej transparentny, wygląda... no źle. Ale może jak nałożę tylko odrobinę to będzie spoko, muszę znaleźć na niego jakiś sposób), bluzkę Orsay

d0pamina
wpis jest ukryty
SoDope
SoDope
  1 Martie 2012

kuferek ? buahahahahahahahahahaha

pijana
pijana
  1 Martie 2012

Sweter Soaked in Luxury

Spodnie Review

Tunikę ? (według opisu - top) Numph

Wszystko via answear.com

pijana
pijana
  2 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bluzkę Orsay

Focio:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 Martie 2012

sweter w marks & spencer, ich zajebiste platki owsiane z orzechami pekan i lody tiramisu od Grycanek :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.