agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mirra20
mirra20
  13 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakiej masz firmy? u mnie się nie sprawdza

Ja kupiłam z essense i sprawdza się świetnie nie muszę czekać wieczności do całkowitego wyschnięcia
justCax
justCax
  13 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja kupiłam z essense i sprawdza się świetnie nie muszę czekać wieczności do całkowitego wyschnięcia

ja mam z avonu i kurcze taką tłustą powłokę zostawia która mnie drażni
mmaryjka
mmaryjka
  13 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam z avonu i kurcze taką tłustą powłokę zostawia która mnie drażni

ten z essence jest naprawdę dobry. kosztuje grosze, a jest lepszy niż te sporo droższe.
tylko trzeba odczekać te 30 sekund od pomalowania ostatniego paznokcia i jest super, nawet po 5 warstwie lakieru.
Owieczka
Owieczka
  13 Martie 2012

Krem do włosów na noc dove :zakochany:

krem garniera BB (jako test - taki sobie, ale za tą cenę 15zł/50ml nie ma co narzekać)

/ogólnie czytałam dużo o oryginalnych kremach BB z azji i korci mnie żeby zamówić próbki/

do tego krem do rąk i jedwab do ciała

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  15 Martie 2012
Owieczka
Owieczka: krem garniera BB

Jeśli możesz napisz o nim coś więcej :) Chciałabym go sobie kupić i nie wiem czy warto.
pijana
pijana
  15 Martie 2012

Balsam do ciała Vichy (100 ml za 10 zł), Bio C.L.A. (10 zł), Vitapil (22 zł), sztyft przeciwko odciskom Compeed, pigment L'oreal, perfumy Chupa Chups na Allegro

Owieczka
Owieczka
  15 Martie 2012
gagulina
gagulina: Owieczka:krem garniera BB Jeśli możesz napisz o nim coś więcej :) Chciałabym go sobie kupić i nie wiem czy warto.

bardzo warto, jeśli Twoja cera nie wymaga korygowania niedoskonałości a na codzień używasz kremu nawilżającego :tak: tańszy niż podkład, tańszy niż krem do twarzy, pięknie nawilża i dodaje kolorku twarzy, krycie ma niewielkie
styka51
styka51
  17 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Dwie pary majtek i tonik ziaja.
Babsy
Babsy
  17 Martie 2012

sukienke i pantofle:)

sylwik
sylwik
  17 Martie 2012

bokserke i komplet bielizny. (nawet nie zamierzalam mierzyc, bo zamiast normalnych rozmiarow bylo 1,2,3,4, ale jednak! jakie zayebiste cycki mam w tym staniku:zakochany:)

gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  17 Martie 2012
Owieczka
Owieczka: bardzo warto, jeśli Twoja cera nie wymaga korygowania niedoskonałości a na codzień używasz kremu nawilżającego tańszy niż podkład, tańszy niż krem do twarzy, pięknie nawilża i dodaje kolorku twarzy, krycie ma niewielkie

dziękuję za informacje :) Kupiłam i jestem bardzo zadowolona. Troszkę za ciemny jest, ale to kwestia opalenia ryjka ;)
pijana
pijana
  18 Martie 2012

Skarpetki w Croppie, bo... buty mnie obcierały :zonk:

agoosiaaa
agoosiaaa
  18 Martie 2012

conversy, pasek z diesla na zayebistej przecenie, puder z estee, nablyszczacz z kerastase :P

styka51
styka51
  19 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Szare jeansy noname.
I od Maniucha dostałam koszulę w kratę :d
sweetandnice
sweetandnice
  19 Martie 2012

Kupiłam w Diverse ostatnio taką koszulę, jest mega wygodna i przewiwewna, pasuje do wszystkich spodni jakie mam :tak:

W dodatku mój ulubiony kolor:P . polecam dziewczyny :lol2:
Dobrze że już się zrobiło ciepło i można szperać w nowych kolekcjach :jezyk2: