agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 80zł z przesyłką (!).

No to ładnie Ci się trafiło :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: są lekko przyluźne i teraz nie wiem co z tym zrobić.

może jakaś porządniejsza wkładka?
justCax
justCax
  22 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może jakaś porządniejsza wkładka?

no właśnie tylko jaka? kupiłam taką pod palce żelową, żeby noga nie uciekała do przodu, o ile w pantoflach to rozwiązanie sprawdza się idealnie, to tutaj niestety w ogóle :and: jak założę podwójną skarpetkę to jest super, no ale nie będę przecież w dwóch parach skarpet chodzić. tak to jest, jak ma się rozmiar stopy 37,5 grrr
assiqq
assiqq
  22 Martie 2012

ojojoj bardzo dużo rzeczy dzisiaj kupiłam :)

m.in Krążek Kryolan, concealer circle no.5 :) tym razem nie z różem a zielonym korektorem na przebarwienia.
korektory są mega wydajne i przypuszczam, że kolejny rok będą mi służyć. Można ich też użyć jako podkład do twarzy na wieczorne wyjścia (na dzień są zdecydowanie za ciężkie)

Maska Algowa ze spiruliną przeznaczona dla cery niedotlenionej, szarej.. jeszcze nie próbowałam ale mam nadzieję, że się sprawdzi :) bo z każdych alg tej firmy byłam zawsze zadowolona :)

Perfecta extra slim, balsam do szybkiego wyszczuplania ;] ma pobudzać spalanie tłuszczów w tkance podskórnej, ujędrniać. Zobaczymy jakie i czy wogóle będą efekty ;)

Perfumki chanel chance :zakochany:

reszty nie będę wymieniać, bo po co ;))

assiqq
assiqq
  22 Martie 2012

i zapomniałam o najważniejszym, pięknych wysokich czarnych szpilkach :zakochany:

Adidasowa
Adidasowa
  22 Martie 2012

Czarne gładkie rajstopy
Białą bokserkę
Spódniczkę:zakochany:
i tusz one by one.

Adidasowa
Adidasowa
  22 Martie 2012

Wrzucam zdjęcia co kupiłam, ale zapomniałam o portfelu, perfumach i odżywce wzmacniającej do paznokci.

koszulka+ spódniczka

a tu reszta:

Adidasowa
Adidasowa
  22 Martie 2012

Ogólne wrażenie:

Może być czy nie?:ziober2: chętnie wysłucham krytyki :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Może być czy nie? chętnie wysłucham krytyki :D

fajna jest, mi sie podoba :P
pijana
pijana
  23 Martie 2012

Crescinę 300 przeciw wypadaniu włosów/na odrastanie, Labo na rozstępy i przeciwko ich powrotowi

pijana
pijana
  23 Martie 2012

Buciki Levis

Adidasowa
Adidasowa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fajna jest, mi sie podoba :P

A dziękuję ;-)
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A dziękuję ;-)

nie ma za co, teraz nawet jak na nia patrze to widze, ze podobna jest do spodniczki, ktora sobie zamowilam:

:P
Adidasowa
Adidasowa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma za co, teraz nawet jak na nia patrze to widze, ze podobna jest do spodniczki, ktora sobie zamowilam:

genialna:w00t: racja, podobna.
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: genialna racja, podobna.

dzieki :D
mam tylko nadzieje, ze jak przyjdzie to bedzie wygladac jak na zdjeciu :P
Adidasowa
Adidasowa
  23 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzieki :D mam tylko nadzieje, ze jak przyjdzie to bedzie wygladac jak na zdjeciu :P

Ja zawsze mam takie wątpliwości jak zamawiam coś z neta ;) Ale tą kupiłam w sklepie. Nie przymierzyłam i zakładam w domu a ona za wielka:and: Poszłam do babci i 13 cm w pasie mi skróciła:ninja: