agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Adidasowa
Adidasowa
  1 Aprilie 2012

Dopiero wróciłam z zakupów z galerii Focus Mall w Piotrkowie Trybunalskim i się zawiodłam:and: Nie ma ani Bershki ani Tally Weijl... Pf. A i tak mało rzeczy kupiłam. Torbę, dwie bokserki (żółtą i białą), topy - z Garfieldem i z kotem Sylwestrem(fioletową i białą), Kurtkę biało- różową, buty biało-fioletowe nike, 2 koszule w kratkę, okulary przeciwsłoneczne, pasek z kokardką, kolczyki (3 pary), skarpetki 6 par z pumy i w zasadzie to chyba wszystko:woot: Słabo, spodziewałam się większych zakupów. Zdjęcia kiedyś tam wstawię.

MIESZKAMwPolsceB
MIESZKAMwPolsceB
  1 Aprilie 2012
styka51
styka51: http://allegro.pl/swietlowka-uv-20w-z-oprawa-60cm-super-cena-i2218433718.html

już lecę pędzę :ziober2:
MIESZKAMwPolsceB
MIESZKAMwPolsceB
  1 Aprilie 2012
styka51
styka51: http://allegro.pl/swietlowka-uv-20w-z-oprawa-60cm-super-cena-i2218433718.html

już lecę pędzę :ziober2:
asexualna
asexualna
  1 Aprilie 2012

Mamiya :zakochany:

youaredaone
youaredaone
  2 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko skad ja ultrafiolet

mam w pokoju... miałam zainstalowac za łózkiem i coś nabazgrać na ścianie w uv... ale mi sie nie chce :ziober2:
youaredaone
youaredaone
  2 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko skad ja ultrafiolet

mam w pokoju... miałam zainstalowac za łózkiem i coś nabazgrać na ścianie w uv... ale mi sie nie chce :ziober2:
madzia2143
madzia2143
  2 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mamiya

ooo zenek :mrgreen:
styka51
styka51
  2 Aprilie 2012

Czerwoną sukienkę z myślą o wakacjach :lol:
W lumpie -,-

MIESZKAMwPolsceB
MIESZKAMwPolsceB
  2 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mam w pokoju...

opalasz się?:ziober2:
asexualna
asexualna
  2 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ooo zenek

Mamiya to lepszy kąsek : D
madzia2143
madzia2143
  3 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mamiya to lepszy kąsek : D

kurde spojrzałam tylko na aparat po lewej stronie :woot: a o tym który Ty kupiłaś pierwszy raz słyszę, ale ja na fotografii się nie znam :and:
SailorMoon
SailorMoon
  3 Aprilie 2012

3 bokserki ( bershka, drywash) 2 bluzki (bershka, vertus ), jedną bluzę z kapturem ( vertus), leginsy push up calzedonia, skarpetki calzedonia, sukienkę na wesele przez neta, przyjdzie jutro, puder brązujący Rimmel ( jakaś nowa seria chyba ), odżywkę do blond włosów John Frieda, lakier do paznokci Maybelline, serum atycellulitowe Eveline.I tak wszystkiego jeszcze nie kupiłam :/ No cóż... innym razem.

SailorMoon
SailorMoon
  3 Aprilie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Słabo, spodziewałam się większych zakupów.

A no widzisz, to znów tak jak ja :rotfl: Ale ja szukałam tej cholernej sukienki a i tak NIC nie znalazłam... masakra.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  3 Aprilie 2012

botoks, 600 zl.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  3 Aprilie 2012

Świetny biustonosz: zakochany:, spodnie miętowe/zielone, masło z body shopu